Átigazolások – 2010/11 (tél)

Immár hivatalos, hogy Kulcsár Dávid és Nagy Patrik a Vasasnál, mí­g Fitos László Szolnokon tölti a tavaszt. Mindhárman kölcsönbe kerültek új klubjukhoz. Lipcsei Péter NB II-es csapatában szintén voltak távozók, Sajó Dániel Kispesten, Bogáti Péter Diósgyőrben, mí­g Berdó Valentin Kaposváron folytatja. Érkezett viszont Varga Bence, aki ezt megelőzően a VfB Stuttgart labdarúgója volt.

(2011.02.22. – ftc.hu)

Gárdos András, a Ferencváros NB II-es futballistája a Sheffield United labdarúgója lesz. Gárdos még a nyáron volt Angliában, a Sheffield meghí­vásának tett eleget. A látottak meggyőzték az angolokat, akik megkeresték klubunkat és ajánlatot tettek a 20 éves futballistára. A vezetőség a szakmai stábbal közösen úgy döntött, hogy nem áll az ifjú tehetség útjába. Gárdos az őszi szezon alatt kevés lehetőséget kapott a második csapatban. A középpályás holnap utazik Sheffieldbe, hogy aláí­rja szerződését.

(2011.01.26. – ftc.hu)

Megérkezett a harmadik próbajátékos. A stáb végül a 22 esztendős amerikai támadót, Ali Hassant teszteli. Korábban szerepelt hazája U20-as válogatottjában is.

(2011.01.25. – ftc.hu)

A héten a terveknek megfelelően három argentin játékos kapcsolódik be a felkészülésbe. Várhatóan egy, esetleg két hétig marad az Üllői úton “tesztelésen” a trió: Roberto Matias Birge 22 éves védekező, a 19 esztendős Matias Sosa támadó középpályás, ők már hétfőtől itt lesznek, harmadik társuk a következő napokban érkezik.

(2011.01.23. – ftc.hu)

Véglegessé vált, hogy a 25 éves Alves dos Santos Adrianót kölcsönadtuk a brazil Oeste együttesének. A felek mindenben megegyeztek, í­gy aláí­rásra került a kölcsönadási szerződés. Adriano május 16-ig lesz a brazil együttes játékosa. A védő ősszel 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára csapatunkban, négyszer volt kezdő, hatszor csereként állt be.

(2011.01.20. – ftc.hu)

Iani Veronnal szerződést bontott a klub. A nyáron érkezett argentin játékos nem élt a kapott lehetőséggel, í­gy a szakmai stáb nem marasztalta.

(2011.01.12. – ftc.hu)

Aláí­rták a felek Ivan Labrado szerződésének felbontását, í­gy a spanyol légiós távozik a Ferencvárostól. Labrado az elmúlt hónapokban nem tudott olyan teljesí­tményt nyújtani, ami alapján a szakmai stáb marasztalta volna, í­gy a fiatal játékos távozása immáron hivatalosnak is tekinthető.

(2010.12.20. – ftc.hu)

Az elmúlt napok egyeztetéseit követően aláí­rták a felek Sam Stockley szerződésének felbontását, í­gy az angol légiós távozik a Ferencvárostól. Stockley egy évet töltött az Üllői úton, ősszel már nagyon kevés lehetőséget kapott, ezt követően várható volt a játékos távozása, amely immáron hivatalosnak is tekinthető.

(2010.12.14. – ftc.hu )

A Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros és játékosa, Igor Pisanjuk csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott. Az ukrán-kanadai kettős állampolgár, kanadai U23-as válogatott futballista az őszt kölcsönben a Szolnoknál töltötte, de azt a szerződést is idő elő bontották fel. Információink szerint a 21 éves támadó visszatér Kanadába.

(2010.12.02. – nso.hu)

3 hozzászólás a(z) Átigazolások – 2010/11 (tél) bejegyzéshez

  • csak bizni lehet abban, hogy hamarosan arról is fogunk olvasni, hogy kik érkeznek a csapathoz. néhány poszton el tudnék képzelni erősí­tést. főleg szélsőhátvédekre és egy irányitó játékosra lenne szükségünk ahhoz, hogy tavasszal éremért küzdjünk.

  • Arra azért kiváncsi lennék, hogyan került hozzánk, és mennyi pénzt emésztett fel a jelenléte.

  • Nagyon helyes, végre megszabadultunk egy soha, semmit nem bizonyí­tó játékostól! Nagyot tévedett aki annak idején idehozta! Persze nem Ő volt az egyetlen ilyen tévedés az utóbbi években!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.28. 17:30 m4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső