Ma ünnepli 50. születésnapját Wukovics László

6 hozzászólás a(z) Ma ünnepli 50. születésnapját Wukovics László bejegyzéshez

 • Isten éltesse! Hej, az a Milisits-öngólos 3-2-es meccs, ’92 májusa, a 2-2-es parádés első félidő, szegény Foci pazar szabadrúgása, a lépcsőket is elfoglaló közönség -- 22 ezret í­rt másnap az újság -, az a hangulat, még most is beleborzongok…

  • Igen, az valami fantasztikus volt, az a meccs! Akkor éreztem szinte utoljára, hogy milyen “lúdbőröztető” érzés Fradistának lenni… ennek is már 23 éve lesz … a mai ifjaknak csak annyit kí­vánok, hogy legalább a tizedét átéljék annak, ami nekünk megadatott!!!!

 • Isten éltessen Wuko!

  Tudása megkérdőjelezhetetlen.Sok örömet és azért “morcosságot” adott nekünk.

  A pénz nagy úr volt már akkoriban is,ez van.Sok hasonló játékos volt í­gy,mint pl.:Szekeres,Fischer,Horváth F.,Miriuta,Vincze O., most hirtelen ennyi.
  Akik sokat tettek a klubért ,í­gy elnézőbb az ember.
  A legnagyobbak viszont soha nem játszottak ellenünk,miután elmentek,és szerencsére Belőlük van több!

  • Igazad van, Pipu, a mai világban sok mindent el lehet nézni, -- bár nem mindent- , mert pénzből él mindenki… de nagyon jól í­rtad, a LEGNAGYOBBAK szinte sosem fordultak ekkorát…. azért ŐK a legnagyobbak a mi szemünkben… persze, kivételek itt is vannak: Schlosser-Slózi, Turay, illetve a tényleg nyomós kényszer alatt távozó Henni, Deák, Kocsis, Budai II, Czibor… utána már csak Szűcs Lajos jut eszembe, aki önként ment át az egyik legnagyobb riválishoz… azért, 115 év alatt nem túl sok… Szóval, rengeteg sí­rig hű Fradista volt szeretett klubunkban…vagy ahogy Kispéter Miska bá, vagy akár szegény Pusztai Laci vagy Fodor-Foci Imre mondta (mondhatta volna), az ember vagy Fradistának születik, vagy az lesz …. harmadik út nincs:)))

 • Sok Sok éve nem tudok rola de Büszke vagyok rá s ezuton kivánok neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT neki. Az unokaöccse…

 • Mit adnank ma egy Wukoert, ha tavasszal is rugna szep csendesen a golokat.
  Aranyos srac volt, meg az is jopofa volt, amikor megkergette a kezilabdas csajokat a Nepligetben
  Hogy atment a Dozsaba, nem az o szegzene, valami pitianer kereset nem teljesitette a Fradi, s emlekszem , rendesen -- mindjart ket gollal -- torlesztett is az Ulloi uton.
  Isten eltessen, Lacika !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ