Zöld-fehér legendák arcképcsarnoka: Gyurka

A Ferencvárosi Torna Club ma 112 éves. Ez idő alatt számtalan olyan sikert értek el sportolóink mellyel örökre bevésték nevüket a halhatatlan Fradisták márványtáblájába. Szerkesztőségünk a Fradi nagy családjának történetéből a labdarúgás múltját dolgozza fel. Hisszük azt, hogy ha nincsenek emlékek, az olyan, mintha nem is léteztünk volna. Az emlékekkel úgy vagyunk, mint a fényekkel, minél távolabbról világí­tanak, annál jobban ragyognak. De a fény elinal a világegyetem horizontján ha nem gyűjtjük össze azért, hogy felhasználva az energiáját, világí­tsunk a jelenünk megértéséhez.

A képek és a videók bármennyire is tudnak mesélni, tudjuk, hogy csak a teret lehet fölidézni és fölépí­teni. A gondolatok és érzelmek soha többé nem állnak össze pontosan ugyanolyan vegyületté, mint amilyenné aznap, akkor, abban az órában voltak. Mégis vállalkoztunk arra, hogy a Ferencvárosi labdarúgás legendáiról az í­rott megemlékezéseken túl a multimédia keretén belül is örök emléket állí­tsunk.

Az elmúlt évek alatt olyan kép- és videótárat sikerült összegyűjteni (köztük számtalan képet kaptunk az olvasóinktól, volt játékosainktól, edzőinktől), melyek külön-külön is értékesek, de talán elvesznek a nagy halmazban és nem tudják igazán visszaadni azt az értéket, amit a Fradi legendás játékosai adni tudtak. Ezért egy a kor hangulatához illeszkedő, zenés képes arcképcsarnokot nyitunk, felidézve azokat akik halhatatlanná tették szeretett klubunkat.

Elsőként Sárosi György dr., „Gyurka” pályafutásából idézünk fel néhány pillanatot, mellyel örök emléket kí­vánunk adni a Ferencvárosi labdarúgás egyik legnagyobb egyéniségének.

video
play-sharp-fill

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső