A Fradi naptára, május 28. – A 6. bajnoki cí­m

8 hozzászólás a(z) A Fradi naptára, május 28. – A 6. bajnoki cí­m bejegyzéshez

 • Valaki tapasztaltabb szurkolótárs tud valamit mondani erről a ’70-es évekbeli intertotózásról, amikor a Vasassal közösen vegyescsapatot indí­tottunk? Mi célból, miért í­gy, hogyhogy lehetett (hogy engedélyeztek) egyáltalán ilyet? Már többedszerre futok bele a naptáras eredménylistáinkon ebbe a száz évvel ezelőtti hőskort idéző megoldásba.

  • Mivel a két csapatból Mészáros, Martos, Török, Rab, Zombori, Nyilasi, Pusztai, Váradi VB kerettag volt, í­gy -feltételezem- ezt a megoldást okoskodták ki az illetékesek.

   • ühüm, érdekes, köszönöm. volt akkor az intertotónak valami funkciója, vagy csak nyári edzőmeccs-szerű játszadozás? tehát a hivatalos európai szervek mit kezdtek vele, meg a mienk megoldásával? a ’80-as évekre emlékszem, akkor önkéntes indulás, négycsapatos csoport, oda-vissza meccsekkel nyáron, azzal kész is, de volt mit a totószelvényeken szerepeltetni az uborkaszezonban; az ezredforduló környékén meg fel lehetett jutni vele az uefa-kupa főtáblájára, í­gy bajnoki helyezés alapján, a legjobb nem-kupainduló kapott jogot. vajon FTC/Vasas vegyesként szerepelt ez a csapat a szelvényeken? és hát miért nem olyan csapatot indí­tottak, amelyik (nagyjából) teljes kerettel nekivághatott volna? nem mondom, hogy lényegi és érdemi kérdések, mégis korfestő a hetvenes évek állapotaira nézve, szerintem.

    • Ekkor még nem lehetett előrelépni a kupából. Azért választották/választhatták ezt a megoldást, hogy a nem válogatott játékosoknak is legyen komoly(abb) meccsterhelése. Akkor még yjóban voltunk a Vasassal.

 • 2003.05.30., Üllői út, Ferencváros -- DVSC: 0-0, NB1

  Ez volt az a meccs amely után volt egy elég nagy botrány.

 • Mi van május 30.-án?

 • Csak beköszönök .HAJRÁ FRADI!!

 • Ez nem teljesen a mi napunk. És nagyon közeleg május 30.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport