A Fradi naptára, június 11.

2 hozzászólás a(z) A Fradi naptára, június 11. bejegyzéshez

  • Az 1983-as Csepel-FTC bajnoki szezozáró előtt még volt esélye a Fradinak az aranyéremre, ennek megfelelően 45 percnyi játék után vezettünk is Szokolai góljával 1-0-ra. Szünetben aztán kiderült, hogy a rivális Rába ETO már 4-0-ra vezet Győrött az Újpesti Dózsa ellen és ekkor gyakorlatilag elszálltak az esélyek a 24. aranyérem megszerzésére. Ennek megfelelően a második játékrészben hamar egyenlí­tett a Csepel, ezután pedig egy igazi “egy csillagos” meccsnek lehettünk szemtanúi…
    Ezért aztán nem lehetett felhőtlenül boldog az akkor 27 év után hazalátogató legendás balszélső Czibor Zoltán sem, aki a meccs kezdőrúgását végezte!

    Egyébként ezen az összecsapáson nemcsak Nyilasi Tibi, hanem Szokolai Laci is utoljára szerepelt a csapatban, legalábbis tétmérkőzésen, hiszen neki 1988-ban még volt egy búcsúmeccse a Malmö ellen, Pogánnyal, Ebedlivel, Rabbal és Takáccsal együtt, í­gy hivatalosan tényleg akkor lépett utoljára pályára a Fradiban. Tényleg; tudja valaki, hogy Nyí­lnak miért nem volt búcsúmérkőzése?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ