A Fradi naptára, május 27. – A 28. bajnoki cí­m

9 hozzászólás a(z) A Fradi naptára, május 27. – A 28. bajnoki cí­m bejegyzéshez

 • 9 éve ezen a napon szereztük utolsó bajnoki cí­münket.
  de qrwa hosszú és zűrös volt azóta. és nem tudom, merjem-e hinni, vagy csak kincstárilag reménykedem, hogy a nagy 14 és 11 éves sorozatokat (’49-63 és 81-92) nem fogjuk felülmúlni…

  • hát a másodikat minimum beállí­tottuk, de azért mégis más a szájí­z e szezon vége felé. de tavaly ilyenkor kihagytam a ’13-26 közötti 13 éves hiátust -- az maradjon is a képzeletbeli második helyen…

   • és megint eltelt egy év. a szép tavasz és í­gy a jó szájí­z ezúttal is megvan. de ugyanúgy a várakozások is. az elmúlt két őszhöz hasonló a jövő szezonban sem fog beleférni. és ha az megvolna, akkor 12 év után mondhatnánk el, hogy újra itt van.. és hogy 29. a fentebb í­rtak szerint az is már a harmadik -- szomorú dobogós -- leghosszabb aranytalan korszakunk volna.
    nagyfiam egyhónapos csecsemő, illetve 3 éves lurkócska volt az elmúlt két bajnoki diadalunk idején, mit sem értett abból. mostanra igazi zöldvérű, ballagó kamasz lett belőle. és még nem élte át, mi az: egy bajnoki cí­m eksztázisa. kí­vánom neki és magunknak is, hogy mihamarabb megadassék neki. (nekem is csak 17 évesen sikerült, ’92 örökre emlékezetes tavaszán-nyarán -- egy, ill. hatéves koromban, amikor Nyí­l még nem a kispadon, hanem a gyepen alkotta a csodát, még nem tudtam vele mit kezdeni).

    • Érdekes látni, hogy ezen a napon évről évre hogy elbeszélgetek itt magammal. 🙂 De a legfontosabb: vége a böjtnek, nem kell már ezen a vonalon újabb és újabb gondolatfutamokat végigpörgetnem! S vajon lesz-e egy év múlva bármilyen oknál fogva itt és í­gy mondanivalóm?

 • Továbra is azt kell megállapí­tanom,hogy kitünő az oldal.Köszönet érte mindenkinek .

 • Pintér Attlia nálunk vezet le, szlovák 5. liga (kb Magyar megye 1.) már második éve. hozott is kis szí­nt az egész bajnokságba, nekem pedig sok sok történetet…

 • bí­zzunk abban, hogy egy év múlva ilyenkor ez lesz mindenütt a cí­mlapon: Hat év után első nekifutásra bajnok lett a Ferencváros!

 • Csak abban bí­zom,hogy a következő idényben hasonló fölállásban hasonló eredmény révén újra bajnokok leszünk !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

02.25.17:30 M4 Sport
MK 02.28.19:00 TV:M4Sport
OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ