1917.IV.9. FTC – Viktoria Ziskov 1:1

Hétfőn. (Nemzetközi mérkőzés.) FTC—Viktória Ziskow 1:1 (1:0), Üllői-uti pálya. 1500 főnyi nézőkőzönség. A Ziskow friss, céltudatos, lapos passzjátékot produkált s a küzdelem nagy részében döntő felsőbbségben volt. Feldmann hátvédő remek játékának köszönhető, hogy a csehek győzelemhez nem juthattak. A FTC gólját Binder lőtte, a csehekét Kopetzky. Biró Gerő Ferenc volt.

(Budapesti Hí­rlap, 1917. április 10.)

Viktória Ziskow—FTC 1:1 (1:0). Üllői-ut 1000 néző. A cseh csapat második szereplése élvezetes sportot nyújtott. Izgalmas lefolyásu küzdelem után eldöntetlenül végzett a FTC-al, melyet a második félidőben teljesen a saját térfelére szorí­tott. Az első gólt a FTC rúgta Binder révén, melyet Kopeczky egyenlí­tett ki.

(Pesti Napló, 1917. április 10.)

Viktória Ziskov—FTC. 1:1 (0:1). Üllői-ut. 1800 néző. Biró: Gerő Ferenc. A cseh csapat szépen játszott és meglehetős jó napja volt az FTC.-nek is. A zöld-fehérek csapatából ismét hiányzottak a beí­gért nagyságok.

(Pesti Hí­rlap, 1917. április 10.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ