1994.IX.29. KEK, Ferencváros – CSZKA Moszkva 2-1

4 hozzászólás a(z) 1994.IX.29. KEK, Ferencváros – CSZKA Moszkva 2-1 bejegyzéshez

 • CSODÁLATOS ESTE VOLT:
  KINT VOLTAM.
  SOKADSZOR íRHATJUK: NAGY F R A D I-SIKER !!!

 • Kopasz kiskatonaként menetgyakorlaton vettem részt aznap a Naszályon, de délután kimenőm volt, drága faterkám -- másfél hónappal leszerelés előtt álló, szintén kimenős unokatesómmal -- fel is jött értem Vácra, hogy induljunk tovább a Szentélybe, be voltam sózva egész nap. Aztán négy órakor, amikor ők kimenőruhában vártak volna a nagykapun kilépni, én megérkeztem a hegy felől a laktanya bejáratához, izzadtan, szutykosan, teljes menetfelszereléssel, géppisztollyal. Ebből, mire fürdés, átöltözés, majd szervezett kapuhoz levezetés lett, fél hat is elmúlt. A meccs kezdett 7-kor. Nem szégyellem, elsí­rtam magam, mire meggyőztek hazafelé a kocsiban, hogy ha kezdésre be is érnénk -- mert előbb haza kellett volna mennem civil ruháért is -, jegyet úgyse kapnánk. Végül tévé előtt, poharazva, idegtépő izgalmak közt néztük végig közösen a meccset: fenomenális élmény volt, teljesen megnyugodva, boldog-vidáman mentem vissza a kiképzésre másnap hajnalban.

 • Uramisten, már ennek is 20 éve? Micsoda meccs volt, micsoda feszültség! Ja, és micsoda hangulat! Ezt az összefoglalót le kellene vetí­teni az öltözőben, csapat is, szurkoló is, VEZETŐSÉG is sokat tanulhatna belőle … és ’94-ben már nem volt “szögletes” a labda … arra már nem lehet legyinteniük a mai titánoknak, mint Sárosiékra, Rudasékra, Albertékra … Szerintem jelenlegi vezetőink is ott tomboltak valahol, sállal, zászlóval …

 • Egyik legfelejthetetlenebb Fradi meccsem amelyet megéltem a lelátón! Zsúfolt ház, Fantasztikus hangulat ( a mai foci drukker ilyenről csak álmodhat)
  dráma, a végén fantasztikus diadal!!!
  A meccs teljes egészét minden ujdonsült FRADI SZURKOLÓ figyelmébe ajánlom!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső