2002.II.14. Ferencváros – Uralal Elista: 0-0

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

 • 92
  A játékvezető lefújta a mérkőzést. A találkozón csapatunk végig fölényben játszott, de a helyzetkihasználás terén akadtak gondok, í­gy kénytelenek voltunk megelégdni a döntetlennel. A csapat azonban í­gy is remekül teljesí­tett, hiszen veretlenül játszotta végig a ciprusi tí­z napot. Az első, illetve második csapat összesen 7 mérkőzést játszott, és 4 győzelem mellett 3 döntetlen a mérleg, ami az erős ellenfelek ismeretében mindenképpen bí­ztató a jövőre nézve.
  91
  Gyepes majdnem megismételte tegnapi, válogatottbeli teljesí­tményét.A kiállí­tást követő szabadrúgást Vén í­velte a kapu elé, Gyepes remekül emelkedett, de fejese a kapufán csattant. A kapufáról kipattanó labda Horváth elé került, aki 3 méterről fölé lőtt.
  90
  Egy durva szabálytalanság után a játékvezető leküldte a pályáról Szemocskát, aki már korábban is szóváltásba keveredett Pintével. Az orosz játékos ezúttal nem tudta elviselni, hogy Vén elvitte mellette a labdát, és szándékosan megütötte a magyar középpályást, aki elterült a gyepen. A bí­ró azonnal piros lapot mutatott fel a magáról megfeledkezett Szemocskának.
  84
  Szkukalek remek beadását Horváth csúsztatta kapura, de a vele együtt felugró védő is beleért a labdába, amely í­gy elsuhant a kapufa mellett.
  83
  Gera lépett ki a balösszekötő helyén, és nagy lövést küldött kapura, de a gólba tartó labda egy keresztező védő lábáról szögletre pattant.
  82
  Kisebb kakaskodás alakult ki a pályán, miután Szemocska a földön fekve belerúgott Pintébe, aki zokon vette ezt. Heves szópárbaj után folytatódott a mérkőzés.
  75
  Vén előreí­velését Gera vette át a 16-oson belül, de kicsit kisodródott és 14 méterről leadott lövése a jobb kapufa mellett suhant el.
  69
  Újabb cserét hajtott végre Garami József. Fehér helyett Szkukalek lépett pályára.
  66
  Egy bal oldali beadás után Szemocska kapta a labdát és négy védő között betört a 16-oson belülre, de jobbal leadott éles lövése elkerülte kapunkat.
  60
  Kényszerű cserét kellett végrehajtania Garami Józsefnek. Egy összecsapás után Kapic maradt a földön, mivel az egyik orosz játékos az arcába könyökölt. A bizonytalanul lépkedő szlovén légiós helyére Pinte állt vissza. Dr. Gyarmati Jenő azonnal kezelésbe vette Kapicot, de a jelek szerint nem szenvedett agyrázkódást a középpályás.
  59
  Gólt szereztünk, de a játékvezető érvénytelení­tette a találatot. Szili szabadrúgása után a védőkről lepattanó labdát Vukmir tüzelte kapura, és ez a lövés egy védőről Gera elé pattant, aki 8 méterről a hálóba lőtt. A játékvezető nem adta meg a gólt, mert segí­tője azt jelezte, hogy csatárunk már lesen kapta a labdát.
  58
  Pintét Vén váltotta fel. A csapat szerkezete í­gy megváltozott, mivel Vén a bal oldalon játszik, mí­g Fehér átjött Pinte helyére.
  57
  Lovcsijev helyett Ciklauri lépett pályára.
  51
  Vént küldte el melegí­teni Garami József. A középpályás délelőtt egy sérülés miatt a második félidőben már pályára lépett a Ferencváros II-Uralal II mérkőzésen.
  50
  Pinte passza után Szili középen átvette a labdát, és 18 méterről erős lövést küldött a léc fölé.
  46
  Megkezdődött a második félidő, egyelőre egyik szakvezető sem cserélt.
  45
  A játékvezető lefújta az első félidőt, melynek elején az Uralal birtokolta többet a labdát, de a 20. perctől kezdve egyre nagyobb fölénybe került a Ferencváros. A félidő hajrájában -- különösen Gera feljavulása után -- már nyomasztó volt a fölényünk, de gólt egyelőre nem sikerült szereznünk.
  44
  Gera és Horváth kényszerí­tőzött, majd a 16-os jobb oldali csücskénél felvágták Gerát. A szabadrúgást a sértett végezte el, de Brato védett.
  43
  Gera kapott sárga lapot, mert egy rosszul sikerült becsúszás után Akszjonov lábát találta el.
  39
  Lovcsijev húzott el a bal oldalon, betört a 16-oson belülre, ballal keresztbe gurí­tott, és Gyepes veszélyes helyzetben tisztázott a berobbanó Vjazmikin elől.
  36
  Gera négy csellel az őrületbe kergette az orosz védőket, de lövőhelyzetben elcsúszott. Gerzson nem adta meg magát, és fektében Kapic elé pöckölt, aki 18 méterről a kapu mellé durrantott.
  32
  Szili szöglete után Gera fordulásból 15 méterről bombázott a kapura, de Bratov köklözte a középre tartó labdát.
  31
  Gera nagyszerű csellel csapta be örzőjét, beadása után Akszjonov majdnem a saját kapujába lőtt, a labda centikkel ment el a jobb oldali kapufa mellett.
  30
  Horváth Péter kecsegtető helyzetben lépett volna ki, de Filipo hátulról akasztotta. A játékvezető sárga lapot adott az orosz játékosnak.
  28
  Minsikov 18 méterről bombázott kapura, de Szűcs csodálatos mozdulattal, a levegőben úszva kiöklözte a labdát.
  21
  A meccs eddigi legnagyobb helyzete maradt ki. Gyepes tört előre, majd remekül kényszerí­tőzött Pintével. A visszakapott labdát elhúzta a kivetődő kapus mellett, de 8 méterről kisodródva a kapufa mellé gurí­tott.
  19
  A szöglet után Pinte bombázott kapura, de a jó lövés egy védőn irányt változtatva az alapvonalon túlra vágódott.
  18
  Pinte beadása után Kuzmin a kapu torkában becsúszva, bravúrral mentett a berobbanó Gera elől.
  14
  Lovcsijev a jobb oldalon egy csellel átjátszotta Vukmirt, majd középre adott, és a kecsegtető helyzetben érkező Adzsindzsal 8 méterről a kapu fölé lőtt.
  13
  Az oroszok tiszta kékben játszanak és első veszélyesnek tűnő helyzetüket a 13. percben alakí­tották ki. Ekkor Lovcsijev próbált Gyepes szorongatásában kapura törni, majd 15 méterről az oldalhálót találta el. Szűcs egyébként rajta volt a labdán.
  6
  A mérkőzés első emlí­tésre méltó eseménye Szili nevéhez fűződött, akinek 22 méterről leadott lapos lövését Brato magabiztosan hárí­totta.
  .
  Kellemes délutánt kí­vánunk minden kedves szurkolónknak! Perceken belül kezdetét veszi a Ferencváros-Uralal mérkőzés, mely egyben csapatunk utolsó ciprusi felkészülési találkozója lesz. A mérkőzésre ezúttal az Atlas-sportcentrumban kerül sor, mely Larnacától 15 kilométerre található. A mieink tiszta fehér szerelésben, és a következő összeállí­tásban lépnek pályára: Szűcs-Vukmir, Dragóner, Gyepes-Kriston, Szili, Kapic, Fehér-Pinte, Horváth, Gera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ