2004.IV.4. Ferencváros – Győri ETO: 4-0

Gera Zoltán mesteri futballja

Mesterhármas! A Ferencváros csatára, Gera Zoltán tegnap az ETO ellen egymásután három gólt szerzett. A 18-szoros válogatott támadó a teljesí­tményéért tudósí­tóinktól 9-es osztályzatot kapott, és ezzel a mérkőzés, valamint a 21. forduló legjobbja lett. Az FTC-Győr általános értékelésén túl a történetünk természetesen a tehetséges labdarúgóról szól.


Ferencváros – Győri ETO: 4-0 (2-0)
Üllői út, 5.444 néző, vezette: Sápi Csaba (Szabó Z., L. Tóth L.)

Ferencváros: Szűcs L. – Bognár Zs., Dragóner (Leandro 65.), Vukmir, Kiss Gy. – Lipcsei, Kapic (Somorjai 19.) – Rósa D., Gera, Penksa – Sasu (Nógrádi 55.)
vezetőedző: Pintér Attila

Győri ETO FC: Krass -– Regedei, Böjte, Kartelo, Makra (Vlajic 68.) -– Peric, Jäkl, Nyilas (Nicsenko 46.), Horváth R. (Imrik 68.) -– Priskin, Varga Z.
szakmai igazgató: Reszeli Soós István

Gól: Gera (36., 42., 47.), Somorjai (80.)
Sárga lap: Vukmir (22.)

A lelátó. Mintha a régi középiskolai tornaórák hangulata elevenedett volna meg vasárnap délelőtt az Üllői úti stadion gyepszőnyegén, mint amikor egy rázós matekdoga, no meg egy unalmas szolmizálásból álló énekóra közé ékelődött be a test megmozgatása. Annak idején a Verebes József edzette MTK játszott délelőtt 11 órakor, a kék-fehér szurkolók úgy osztották be a hétvégéjüket, hogy csak semmi kirándulás, nulla családi program, ehelyett irány a Hungária körút, ahol majd – ahogyan a szurkolói nóta szólt – “A Boda berúgja oda!”, azaz a labdát az ellenfél kapujába.

Ez a hangulat jött most vissza, de a Fradi-szurkolók becsületére legyen mondva, még e rendhagyó kezdés sem fogta vissza a zöld-fehér zászlót lengető fiatalokat, hogy hangorkánnal segí­tsék kedvenceiket, azt a csapatot, amely ezen a kora tavaszi vasárnapon picit meglóghatott a mezőnytől.

Meg is lógott…

És ha már tornaórát emlegettünk, akkor az bizony úgy zajlott, hogy az egyik oldalon szerepeltek azok, akik tudtak futballozni, a másikon pedig a nyűgből, kötelességből, a szigorú, szakállas Ottokár tanár úr parancsszavára pályára lépők focizgattak.

A hazugságra nincs orvosság

Szóval, tegnap egy, csak egy csapat volt a pályán, mégpedig a Ferencváros, amely nem sziporkázott ugyan, de végig nyomás alatt tartotta az amúgy is megilletődötten, gyáván futballozó vendégeket. A közönség csaknem végig élvezte a találkozót, s még arra is jutott ideje, hogy hatalmas transzparenst emeljen a magasba, amelyen ez áll: a hazugságra nincs orvosság. Az üzenet egyértelműen az elmúlt hónapokban ingyenreklámhoz jutó, ám cserébe lyukas kétfillért sem fizető Kovács Ádámnak szól. Főszponzor tehát nincs, de ezzel együtt pánikhangulatról sem lehet beszélni, mert most itt a csapat, ráadásul remekel Gera Zoltán, a Fradi már-már olyan erős – mondják az önbizalomtól szétfeszülő fanatikusok –, hogy ismét megcélozhatná  a Bajnokok Ligáját.

Hát, ez még odébb van…

A csatár, aki él-hal a futballért

Mert bár rúgott egy négyest a Fradi, és az igyekezet, a hazai zöldek igyekezete dicséretes, ám azt sem szabad figyelmen kí­vül hagyni, hogy ezt a találkozót Gera Zoltán nyerte meg.

A csatár előtt különben is le a kalappal, hiszen becsülettel hajtott a szerdai, Wales elleni válogatott találkozón, rá aztán nem lehet mondani, hogy alibizne akár cí­meres, akár zöld-fehér mezben, minden mozdulatán és gondolatán érződik, él-hal a futballért, és nem csupán pénzkereseti lehetőségnek tekinti a mesterségét. Amikor a második gólt fejelte az ETO hálójába, az egyik idősebb Fradi-szurkolónak eszébe jutott egy régi rigmus, amely úgy szólt, hogy “Bólints, Tibi!”. Sokszor több ezer torokból hangzott fel mindez a Népstadionban, és jött Nyilasi, aztán bebólintotta a labdát akár az Újpest, akár a Vasas hálójába. Most mindez Gerára hárul, akitől fejjel, lábbal várják a gólokat, s akire a jelek szerint egyre nagyobb teher hárul mind a válogatottban, mind a klubcsapatában.

Ahogy a jóslat szól: ő vezéregyéniséggé válik lassacskán.

A hét és fél millió forintért eladott kapus

Ám hiába volt a tegnapi meccs egyszemélyes show, í­rni kell Somorjai Tamásról, aki a negyedik ferencvárosi gólt szerezte, no meg a most debütáló Nógrádi Árpádról. Mindketten saját nevelésű játékosok, és ők bizonyí­thatják, hogy érdemes a magyar fiatalokat is bevetni, akiknek még jelent valamit a klubszí­n.

És a végére van itt még egy utánpótlással kapcsolatos hí­r: az FTC húszezer fontért, azaz hét és fél millió forintért(…) eladta az angol Charlton Athleticnek a 19 esztendős kapust, Kemenes Szabolcsot. Nos, ő nyártól ott lesz, ahová a Fradi vágyik: Európában, ahol az igazi futballt játsszák…

Remek mozdulatok: ollózások és fejesek

Gera Zoltán eddigi pályafutása során csupán egyszer rúgott két gólt élvonalbeli bajnoki mérkőzésen, mégpedig 2002. március 8-án, a Kispest ellen, akkor 4–0-ra nyert a Ferencváros a Bozsik-stadionban. Még abban az évben, október 16-án a San Marino elleni Eb-selejtezőn talált a csatár háromszor a vendégek kapujába.

Valamennyi találata emlékezetesre sikeredett, de a honi labdarúgó-rajongók leginkább a hanyatt vetődve, ollózva rúgott góljára emlékeznek: Gera Zoltán ugyanis 2000. november 19-én szerezte első igazán figyelemre méltó gólját Tatabányán a Lombard FC elleni mérkőzésen. A Ferencváros ötöt rúgott a gyengécske Tatabányának, és ebből a támadó egyet vállalt, mégpedig a legszemtelenebbet. A tizenhatoson belül előbb megkerült egy védőt, majd egy másiknak kötényt adott, s utána egy pazar mozdulattal helyezett a tatabányaiak kapujába.

2002. április 6-án Dunaújvárosban sarokkal emelte át a védő felett a labdát a 13. percben, majd kapásból rúgta a labdát a hálóba. És végezetül még egy gólja kerül majd be minden idők legszebb találatai közé, mégpedig a 2002. március 23-án szerzett találatról van szó, amikor is Sopronban kikapott 2–1-re a Fradi, de Gera Zoltán ollózós gólja jelentett némi vigaszt a csalódott ferencvárosiak számára.

Dragóner Attila kórházba került agyrázkodás miatt

Dragóner Attilát, a Ferencváros válogatott védőjét a 65. percben lecserélték, utána azonnal kórházba szállí­tották. A játékos összefejelt a győri Priskin Tamással, s egy időre eszméletét is elvesztette. Legalábbis nem emlékezett arra, milyen körülmények között és hogyan történt a baleset. A CT-vizsgálatokkal megállapí­tották, hogy Dragóner Attila súlyos agyrázkódást szenvedett, és az orvosi vélemények szerint Pintér Attila két-három hétig nem is számí­that a labdarúgóra.

Percről percre

36. perc: Rósa Dénes megindult a jobb oldalon, elvitte a labdát Horváth Róbert mellett, az alapvonal közeléből nagyszerűen adott középre, ahol Gera az ötösön felugorva könnyedén fejelte a labdát a bal alsó sarokba. 1–0
42. perc: A tizenhatos bal oldalánál Sasuhoz került a labda, ő középre adott, s ezúttal is az ötösről a fellegekbe emelkedett (tényszerűség végett: jócskán Horváth Róbert fölé), majd kapura fejelt Gera, és a labda a gólvonalra, onnan pedig a kapuba vágódott. 2–0

47. perc: Lipcsei indí­totta a jobb oldalon Rósát, a középpályás laposan Somorjaihoz adott, aki a védők miatt csak belepiszkálni tudott a labdába, az í­gy Gerához került, és a Fradi-csatár ballal, hanyag, de roppant szép mozdulattal tí­z méterről a jobb sarokba helyezte. Mesterhármas! 3–0
60. perc: Miután Dragóner eladta a labdát, az Priskinhez került, a győri támadó jobbal, 20 méterről centikkel a bal kapufa mellé lőtte.
80. perc: Lipcsei Péter nagyszerű passzal hozta helyzetbe a jobbösszekötő helyén a szétzilált vendégvédelem mögé lépő Somorjait, aki jobb külsővel 12 méterről szépen átemelte a labdát a kifutó Krass Árpád felett. 4–0

Nyilatkozatok:

Pintér Attila a Ferencváros vezetőedzője: – Ötödik meccsünkön nem kaptunk gólt, sikerült viszont négyet rúgnunk. Gyengén kezdtünk, de szerkezetet váltva megtaláltuk, hogyan lehet megbontani a Győr védelmét.

Reszeli Soós István a Győr szakmai igazgatója: – Lefutballozott bennünket a Ferencváros, ráadásul Gera Zoltánnal nem bí­rtunk. A következő tí­z mérkőzés mutatja meg, helyes úton járunk-e, vagy sem…

Lothar Matthäus:– Egy osztálynyi különbség volt a csapatok között. A Ferencváros mindenképpen dicséretet érdemel, mert magabiztos vezetése után sem lassí­tott a tempón, megpróbálta a maximumot kihozni a meccsből. Gera Zoltán ezúttal is igazolta, hogy kivételes képességekkel megáldott labdarúgó, nem véletlenül lett ő a válogatott csapatkapitánya.

Nógrádi Árpád: – Már régóta vártam erre a pillanatra, hét éve azért dolgoztam, hogy egyszer majd pályára léphessek a felnőttek között. – Mindig úgy készülök, hogy hátha most végre játszhatok, de tudom, hogy ez nem megy olyan könnyen. Amikor Gera Zoli belőtte a harmadik gólját, bevallom, megfordult a fejemben, hogy talán „betesznek”, hiszen eldőlni látszott a mérkőzés. Az 55. percben aztán valóra vált az álmom: Pintér Attila pályára küldött. Nagyon örülök, hogy az Üllői úton mutatkozhattam be, és annak is, hogy ez egy győztes meccsen sikerült. A hátralévő időben én is igyekeztem mindent megtenni, de sajnos komoly helyzetbe nem tudtam kerülni. Erre a legnagyobb esélyem a meccs hajrájában volt egy baloldali támadás után, ám Marek kissé magasan í­velt középre, í­gy sajnos lemaradtam a labdáról. Bí­zom benne, hogy tavasszal nem ez volt az utolsó meccsem, ha minden jól megy, talán 2-3 bajnokin még beszállhatok.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2004.IV.4. Ferencváros – Győri ETO: 4-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: 4-0-ra kiütötte a Győrt, s ezzel megszerezte első győzelmét tavasszal az Üllői úton együttesünk. A mérkőzésen elsősorban Gera volt elemében, aki mesterhármast ért el, a negyedik találat Somorjai nevéhez fűződik.

  Ferencváros – Győri ETO: 4-0 (2-0)
  Üllői út, 5.444 néző, vezette: Sápi (Szabó Z., L. Tóth L.)

  Ferencváros: Szűcs L. – Bognár, Dragóner (Leandro 64.), Vukmir, Kiss Gy. – Rósa, Kapic (Somorjai 18.), Lipcsei, Penksa – Gera, Sasu (Nógrádi 55.)

  Győri ETO FC: Krass -– Böjte, Kartelo, Regedei, Makra (Vlajic 67.) -– Nyilas (Nicsenko 46.), Jäkl, Horváth R. (Imrik 67.), Peric -– Priskin, Varga

  Gól: Gera (37., 42., 47.), Somorjai (79.)
  Sárga lap: Vukmir (23.)

  Mezőnyjátékkal kezdődött a találkozó, de a mieink játszottak aktí­vabban. Az első komoly lehetőségre a 17. percig kellett várni, amikor egy formás támadás végén Gera passzolt a jobb oldalon felfutó Rósához, aki előtte a labdát Krass – és a jobb alsó sarok mellett. Hét perccel később Penksa nagy helyzetben 8 méterről az oldalhálóba bombázott. Ezután a Győr is előremerészkedett, főleg Nyilas próbálkozott távoli lövésekkel, szerencsére eredménytelenül. A 37. percben aztán megszereztük idei első hazai gólunkat: Rósa remekül húzott el a jobb oldalon, mesteri középreadását Gera 5 méterről a bal alsó sarokba bólintotta (1-0). Öt perccel később jött a második találat is: Sasu beadása után ismét Gera volt fejjel eredményes (2-0).

  A fordulás után gyakorlatilag végképp eldőlt a meccs: egy jobboldali támadás végén a középen érkező Gerzson ballal lőtt a jobb alsó sarokba (3-0). Ezt követően is mi irányí­tottuk a játékot, több formás akciót dolgoztunk ki, és ennek a 79. percben lett meg ismét az eredménye: Lipcsei remek labdájával Somorjai lépett ki és a kapuba lőtt (4-0). A továbbiakban már nem változott az eredmény, s a mieink teljesen megérdemelten nyertek. Együttesünk végig jobban futballozott, sőt a második játékrészben időnként tetszetősen, és szerencsére ezúttal eredményesen is. A győzelem mellett annak is örülhettünk, hogy Nógrádi árpád bemutatkozhatott a felnőtt csapatban, a 21 éves támadó 35 percet töltött a pályán. Aminek viszont nem örülhettünk: Kapicot és Dragónert is le kellett cserélni, mindketten megszédültek egy ütközés során, remélhetőleg egyiküknek sincs komoly baja.

  Pintér Attila: -- Korábban mindig elmondtam, hogy örülök, amiért nem kaptunk gólt, de ma az is örömmel tölt el, hogy kihasználtuk a helyzeteinket és sikerült gólokat szereznünk. Az első 20 percben kiegyenlí­tett volt a mérkőzés, nem találtuk a győriek védekezésének az ellenszerét, de egy szerkezeti átalakí­tással megbontottuk a Győr védelmét, amire a vendégeknek nem volt válaszlépésük. Nagyon örülök Gera Zoltán kimagasló teljesí­tményének. Gerzson az előző meccs után nagyon el volt keseredve a kihagyott tizenegyes miatt. Ő egy olyan tí­pusú játékos, akit nagyon feldob, ha sikerül gólt szereznie, ezt láthattuk ma is. A győriek nem tudták őt tartani.

  Reszeli-Soós István: -- Gratulálok a Ferencvárosnak, sajnos nem volt esélyünk. Kellemes kiscsapat benyomását keltettük, az elején 20 percig megnehezí­tettük a Ferencváros dolgát. Úgy látszik a felsőházban található együttesek ellen nem vagyunk többre képesek. Gera Zoltánt képtelenek voltunk tartani.

 • 93
  Megvan az első tavaszi győzelmünk az Üllői úton. 4-0-ra nyertünk a Győr ellen.
  91
  Egy kipattanó labdát vett át Somorjai, majd kapura lőtt 18 méterről, ám kissé megcsúszott, í­gy próbálkozása a kapu fölé ment.
  85
  Leandro három embert kicselezve tört be a 16-oson belülre, majd nagy erővel lőtt, ám az utolsó pillanatban közbeléptek a győriek.
  84
  Leandro húzott el a baloldalon, lövésszerű beadását Krass ütötte el a jobb felső sarok elől.
  82
  Varga lépett ki egyedül, ám Leandro utolérte, de a győri csatár estében még előtte a labdát, amely már túljutott Szűcsön, de Kiss mentett a gólvonal elől.
  79
  Már négy góllal vezetünk. Lipcsei nagyszerű indí­tásávalSomorjai lépett ki, és 12 méterről jobbal kilőtte a jobb alsó sarkot (4-0).
  72
  Vlajic baloldalról belőtt labdája két győri játékos előtt suhant el.
  71
  Penksa került a földre a 16-oson belül, Sápi “továbbot” intett -- valószí­nűleg helyesen.
  67
  Kettőscsere a Győrnél: Vlajic és Imrik állt be Horváth és Makra helyére.
  65
  Dragóner még az előbbi ütközésnél sérült meg, védőnk szintén szédülésre panaszkodott.
  64
  Leandro állt be Dragóner helyére.
  60
  Priskin szerzett labdát a térfél közepén, néhány métert vezette azt, majd 20 méterről lőtt, pattogós kí­sérlete kevéssel kerülte el a bal alsó sarkot.
  56
  Dragóner fejelt veszélyesen egy szögletet követően. Védőnk ezután ápolásra szorult, ám visszatérhetett.
  55
  Újoncot avattunk: Sasu helyett Nógrádi lépett pályára.
  52
  Peric próbálkozott 17 méterről, ám lövése fölé szállt.
  50
  Rósa csapott le egy kifejelt labdára, 20 méterről jobbal lőtt is, ám Krass védte a kapu közepébe tartó löketet.
  47
  Gera mesterhármasa! Rósa jobboldali begurí­tását Somorjai tette tovább, az érkező Gera ballal a jobb alsó sarokba helyezett (3-0).
  46
  Elkezdődött a második játékrész. A Győr cserélt, Nyilas helyett Nicsenko állt be.
  45
  Vége az első félidőnek.
  44
  Bognár jobboldali beadása után Sasu fejelt kapu fölé.
  42
  Már két góllal vezetünk! Sasu szerzett harcosan labdát, ballal középre í­velt, és Gera újból a hálóba bólintott (2-0).
  37
  Megvan a vezetés! Rósa remekül húzott el a jobboldalon, mesteri középreadását Gera 5 méterről a bal alsó sarokba bólintotta (1-0).
  37
  Nyilas egy jó csel után ballal lőtt 17 méterről, Szűcs védett.
  35
  Bognár pontos í­velése után Penksa vette át a labdát mellel, amjd jobbal lőtt 15 méterről, ám Krass védett. Sápi közben már közbesí­polt -- vélhetően kezezés miatt.
  28
  Penksa perdí­tése akadt el Böjte lábában, pedig Sasu egyedül léphetett volna ki, ha eljutott volna hozzá a labda.
  26
  Egy baloldali beadás után Vukmir tisztázott a berobbanó Priskin elől az utolsó pillanatban.
  25
  Közben kiderült, hogy Kapic rosszullétre panaszkodott, ezért kellett lecserélni.
  24
  Lekontráztuk a Győrt: Rósa iramodott meg, majd a felfutó Penksa elé tálalat, aki nagy helyzetben 8 méterről az oldalhálóba bombázott.
  23
  Az első sárga lap a meccsen: Vukmir kapta a Priskin ellen elkövetett szabálytalanság miatt.
  18
  Kapic nem tudta tovább folytatni a játékot, helyére Somorjai állt be.
  17
  Egy formás támadás végén Gera passzolt a jobb oldalon felfutó Rósához, aki előtte a labdát Krass -- és a jobb alsó sarok mellett. Nagy helyzet volt.
  16
  Egy gyors győri kontra végén Nyilas emelt 17 méterről, ám labdája a kapu tetején “landolt”.
  15
  Bognár húzott el a jobb szélen, majd középre í­velt, ám Krass tisztázott Penksa elől.
  14
  Penksa egy labdaszerzés után Gerához passzolt, aki nem értette meg magát Sasuval.
  13
  Kapic közben visszatérhetett.
  12
  Kapic ellen szabálytalankodtak. A hét második felében sérüléssel bajlódó középpályás ápolásra szorult.
  10
  Kapic remek indí­tásával Sasu lépett ki, majd Böjtével csatázott, ám utóbbui az 5-ösön belül szögletre mentett. A sarokrúgásból nem alakult ki komoly helyzet.
  9
  Sasu szabálytalankodott Nyilassal szemben. A 17 méteres szabadrúgást Regedei csavarta a bal felső sarok fölé(-mellé).
  7
  Gera vett át szépen egy labdát a 16-os előtt, ám átadása nem jutott el Penksáig, mert elakadt a győri védőkben.
  6
  Egyelőre mezőnyjáték folyik a pályán.
  2
  Mi kezdtünk aktí­vabban, két szélről belőtt labdánk után azonban tisztáztak a védők.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A győriek indí­tották útjára a labdát és az első félidőben mi támadunk a Springer-szobor felőli kapura. A találkozó “előtti” kezdőrúgást a Fradi Club 4000. tagja végezte el
  .
  Ebben a pillanatban vonulnak ki a csapatok a játéktérre. A mieink tiszta fehérben, a vendégek tiszta zöldben játszanak majd.
  .
  A csapatok lassan befejezik a melegí­tést.
  .
  Két játékosunk is jubilál a mai napon. Lipcsei Péter 275. bajnoki mérkőzését játssza, Adem Kapic pedig 50. NB I-es meccsén lép pályára. Idehaza mindketten csak a Ferencvárosban léptek pályára az élvonalban. Mindkét futballistánknak gratulálunk!
  .
  A mérkőzésen jelen lesz női kézilabda csapatunk is! A lányok a Bajnokok Ligájában minden előzetes várakozást felülmúlva, előzetesen erősebbnek tartott együtteseket is megelőzve bejutottak a legjobb nyolc közé, ahol hazai pályán, felejthetetlen hangulatú meccsen legyőzték a világ legerősebb csapatát, a Slagelsét is. Lányaink a Magyar Kupában bejutottak a legjobb négy közé.
  .
  A mai napon is folytatódik a Generációk találkozása cí­mű programsorozat, melynek keretében a Fradi-család különböző korosztályú tagjai találkoznak egymással. Ezúttal az 1994-es korosztály képviselőit köszönthetjük majd a stadionban. A kis tehetségek edzője Gyémesi Árpád.
  .
  Érdekesség, hogy a győrieknél nem Sebők Zsolt, hanem Krass Árpád áll majd a kapuban.
  Egykori támadónk, Igor Nicsenko csak kispados, csakúgy, mint Oross Márton, aki a téli terembajnokságon okozott számunkra (is) kellemetlen perceket góljaival. Az ETO-nál nem játszhat két eltiltott: Németh Norbert és Stark Péter.
  A vendégek csatársorát két fiatal játékos alkotja: a 17 éves, tavasszal igencsak gólerős Priskin Tamás, valamint korábbi játékosunk, Varga Zoltán.
  A győriek kezdőcsapata a következő: Krass – Böjte, Kartelo, Regedei, Makra – Nyilas, Jäkl, Horváth R., Peric – Priskin, Varga.
  .
  Kisebb sérüléssel bajlódó játékosaink felépültek, í­gy Pintér Attila a mai mérkőzésen számí­that Gera Zoltán és Adem Kapic játékára is. A két labdarúgó az idei tavaszon húzó embernek számí­t csapatunkban, í­gy mai szereplésüket rendkí­vül fontosnak tartotta vezetőedzőnk.
  A két felépült játékos mellett kezdőként számí­t Rósa Dénesre is Pintér, ami változás az előző hetekhez képest, amikor Rósának jobbára csak a padon jutott hely. A kezdőcsapat a következő: Szűcs-Bognár, Dragóner, Vukmí­r, Kiss-Rósa, Kapic, Lipcsei, Penksa-Gera, Sasu.
  A cserepadon Udvarácz, Botis, Leandro, Károlyi, Somorjai, Nógrádi és Sowunmi kap majd helyet.
  Csapatunkból eltiltás miatt Kriston és Tököli, mí­g sérülés miatt Gyepes, Zováth és Jovic hiányzik.
  .
  Köszöntjük Kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik utolsó hazai meccsünk az alapszakaszaban, melyen együttesünk a Győrrel találkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.10.18:00 M4 Sport 21.ford elmaradt
OLDALAK
04.14.16:30 M4 Sport
04.20.20:00 TV:M4Sport
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ