2005.V.8. Ferencváros – DVSC: 0-0

Aranyat érhet a mai hatékony debreceni célfutball

Az Arany Ászok Liga 27. fordulójának zárómérkőzésén, az előrehozott bajnoki döntőnek is beillő Ferencváros-Debrecen találkozón a Ferencvárosnak győznie kellett, ha életben akarta tartani bajnoki reményeit. Ezzel természetesen a vendégcsapat is tisztában volt, í­gy a Loki inkább a vereség elkerülésére fektette a hangsúlyt.


Ferencváros – DVSC: 0-0
Üllői út, 7.298 néző, vezette: Kassai Viktor (Erős, Kelemen)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Gyepes, Botis – Takács Á. (Penksa 86.), Balog Z. (Bajevski 63.), Lipcsei, Rósa D., Huszti – Sowunmi, Bartha (Vagner 76.)
vezetőedző: László Csaba

Debrecen: Csernyánszki – Kiss Z., Éger, Komlósi, László A. – Halmosi, Dombi (Madar 19.), Habi – Sándor T., Böőr (Hegedűs 60.)- Kerekes (Bogdanovic 73.)
vezetőedző: Supka Attila

Sárga lap: Huszti (43.) illetve Halmosi (22.), Kerekes (44.), Hegedűs (78.), Sándor (88.)

A mérkőzés előtt adták át a Simon Tibor-dí­jat (a 2004/2005-ös évben a felnőtt csapatban nem került sor a dí­j kiosztására), melyet mindig a legelszántabban küzdő, legharcosabb felnőtt illetve utánpótlás játékosunk kap meg. A ferencvárosi utánpótlás szakemberek döntése értelmében idén Nagy József, ifi A-csapatunk játékosa lett az egyedüli dí­jazott.

20051209-20050508-nagyjozsefKell, hogy legyen valami oka annak, hogy ha egy csapat talpig vörösben játszik, akkor a hangsúlyt a biztonságos védekezésre helyezi a góllövés helyett. Supka Attila DVSC-je természetesen nem hasonlí­tható össze Rafa Bení­tez Liverpool-jával (hogy mást ne mondjunk, csak az egyik csapat van versenyben a bajnoki cí­mért), de a hajdúságiak az eddigi fordulókban javarészt jól szervezett, összerakott csapat benyomását keltették, és ez ma sem volt másként.

A Ferencvárosnak nem volt könnyű dolga ebben a helyzetben, hiszen nem sok zöld-fehér játékos futballozik kirobbanó formában mostanság. A szervezett csapatjátékra épí­tett ezért László Csaba, a zöld-fehérek mestere is, aki némi meglepetésre Adem Kapic helyett a hátvéd Balog Zoltánt vezényelte a középpályás szűrő szerepkörébe.

A találkozó első félideje úgy is alakult, ahogyan vártuk: mindkét együttes már középpályán megállí­totta ellenfele akcióit. A vendégeknél Kerekes nem sok sót evett meg Vukmir és Gyepes szorí­tásában, mí­g a másik oldalon négy védő, két védekező középpályás és két visszazáró szélső között Thomas Sowunmit és Bartha Lászlót nem lehetett igazán megjátszani, a visszafogott csatárjáték pedig a helyzetek szinte teljes hiányát eredményezte.

A Ferencváros néhány a szélen vezetett akcióval veszélyeztetett, ám amikor nagyritkán a vendégek védőfala mögé tudtak kerülni, a beadásokat lefülelte a debreceni védelem és Csernyánszki kapus. Ráadásul a középpályáról Balog és Lipcsei nem igazán akart, vagy nem tudott bekapcsolódni az előrejátékba, í­gy a piros-fehérek nyomasztó létszámfölényében nem tudott kombinatí­v játékot nyújtani az FTC. A Debrecen ellenakciói is lehettek volna veszélyesebbek, mert ezeknél négyen-öten is felléptek a támadósorba, de dicséret illeti a Vukmir-Gyepes-Botis hármast is, akik ebben az időszakban elegánsan futballozva akasztották meg a vendégek kontráit.

A szünetben mindkét edzőnek volt tehát oka az elégedetlenségre, amelynek minden bizonnyal hangot is adtak az öltözőben. Ennek is köszönhetően a második játékrész elején kicsit megnőtt az iram, valamivel könnyebben jutottak át a középpályán a felek, és a párharcok is keményedtek valamicskét, de komoly gólszerzési lehetőség továbbra sem alakult ki. Negyedóra elteltével ráadásul visszavettek a tempóból a felek, és helyreállt a megszokott rend: a Ferencváros meddő mezőnyfölényben adogatott a vendégek térfelén, majd az előbb-utóbb törvényszerűen bekövetkező átadási hiba után a Debrecen megpróbált indulni, ám nem sok eredménnyel.

Bő hetven perc elteltével Igor Bogdanovics beállása kavarta fel az állóvizet: a fürge szerb támadó pár perc alatt három í­zben is gólhelyzetbe kerülhetett volna az egyre gyakrabban fellazuló hazai védelem mögé kerülve, de a gyors hazai középpályások mindannyiszor beérték, mielőtt lövéshez juthatott volna. Efeletti elkeseredésében aztán ő is beleszürkült a mezőnybe, és már csak az utolsó tí­z percet profi módon végigbekkelő debreceniek tizenhatosán belül lehetett megtalálni.

20050508-dvsc-merkozesjelenetA lefújás előtt tí­z perccel mindent egy lapra feltéve kezdett rohamozni az FTC. Sorra rúgták a szögleteket, amelyekből azonban nem lett semmi, köszönhetően a vendégek fegyelmezett, gyakorlatilag hibátlan védőmunkájának, í­gy csakhamar belefáradt az erőlködésbe a Ferencváros. A becserélt három légiós csatár, a tavaszi vesszőfutásban elévülhetetlen érdemeket szerzett Bajevszki, Vagner és Penksa közül pedig csak a macedónt lehetett egyáltalán felfedezni a pályán – bár ő jóval több időt is kapott, mint két társa. Az utolsó percekben a Debrecen már csak a labda tartására törekedett, a hazaiak erőfeszí­tései pedig görcsös erőlködésbe csaptak át, í­gy a végén DVSC különösebb izgalmak nélkül őrizhette meg előnyét.

Összességében elmondható: bár a Debrecen nem feltartott kézzel ment ki a pályára a Ferencváros ellen, a vendégek célja kimondva-kimondatlanul csak a pontszerzés és a biztonságos védekezés volt. Ha pedig a Loki jól, az elképzelt taktikát megvalósí­tva játszik – márpedig ma ez volt a helyzet -, akkor igen nehéz őket legyőzni. Különösen egy olyan Ferencvárosnak, amely bár kikászálódott már a gödör legaljáról, nyomokban sem emélkeztet őszi önmagára. Az FTC-ből ma is hiányoztak a meccset egy villanással eldönteni képes nagy egyéniségek, vagy akár a megbí­zhatóan teljesí­tő, egyszer-egyszer megjósolhatóan betaláló támadók. Vagy középpályások. Vagy bárki.

A Debrecen a mai pontszerzéssel megőrizte hatpontos előnyét a tabella élén a Ferencvárossal szemben, és ha a következő fordulóban győz hazai pályán a Békéscsaba ellen, már bajnok. Az FTC egyről kétpontosra növelte a távolságot, amely elválasztja a zöld-fehéreket a harmadik Újpesttől és a negyedik MTK-tól, a kék-fehéreknek azonban még van egy elmaradt találkozója. A bajnoki cí­mért ví­vott harc eldőlni látszik, de az ezüstéremért még óriási csata várható.

Nyilatkozatok:

László Csaba: Mindent megtettünk a győzelemért, de nem sikerült gólt szereznünk. Nem tudtuk berúgni a helyzeteinket, amiket pedig illene kihasználni, mert egy ilyen meccsen nem adódik sok közülük.

Supka Attila: A mai találkozón megvalósí­tottuk, amit előzetesen megbeszéltünk, és akár gólt is szerezhettünk volna. Még nem nyertük meg a bajnokságot, de bí­zunk benne, hogy a hazai meccseinken továbbra is százszázalékosak maradunk, í­gy meglesz a bajnoki cí­m. Nem fogják elbí­zni magukat a fiúk, jó szellemű társaság a miénk.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2005.V.8. Ferencváros – DVSC: 0-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk küzdelmes, sportszerű mérkőzésen gólnélküli döntetlent ért el a Debrecen ellen. Ez azt jelenti, hogy három fordulóval a vége előtt hat pont a hátrányunk a debreceniek mögött és a hátralévő párosí­tások ismeretében minimálisra csökkentek cí­mvédési esélyeink.

  Ferencváros – DVSC: 0-0
  Üllői út, 7.298 néző, vezette: Kassai (Erős, Kelemen)

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Gyepes, Botis – Balog Z. (Bajevski 64.), Takács Á. (Penksa 87.), Lipcsei, Huszti – Rósa – Sowunmi, Bartha (Vágner 77.)

  Debrecen: Csernyánszki – Komlósi, Éger, László – Dombi (Madar 19.), Böőr (Hegedűs 60.), Habi, Halmosi – Sándor – Kerekes (Bogdanovic 74.), Kiss

  Sárga lap: Huszti (44.) illetve Halmosi (22.), Kerekes (44.), Hegedűs (79.), Sándor (88.)

  A mérkőzés előtt adták át a Simon Tibor-dí­jat (a 2004/2005-ös évben a felnőtt csapatban nem került sor a dí­j kiosztására), melyet mindig a legelszántabban küzdő, legharcosabb felnőtt illetve utánpótlás játékosunk kap meg. A ferencvárosi utánpótlás szakemberek döntése értelmében idén Nagy József, ifi A-csapatunk játékosa lett az egyedüli dí­jazott.

  A mai mérkőzés az első perctől hatalmas csatát hozott. Mindkét együttes nagyon jól megszervezte a védekezését, ezért elsősorban a pálya közepén folyt a küzdelem. Az első félidőben minket támogatott a szél, amit elsősorban oldalról kapu elé emelt labdákkal próbáltunk kihasználni. Ezek a beí­velések rengeteg gondot okoztak a debreceni kapusnak, Csernyánszki többször is rosszul számolta ki a labda í­vét, de a védők minden alkalommal kisegí­tették a hálóőrt. A vendégek igyekeztek lassí­tani a játékot és kontrára rendezkedtek be. Az első játékrész legnagyobb helyzete az utolsó percben maradt ki, amikor Habi a gólvonalon tisztázott Bartha elől.

  A második félidőben foozták az iramot a csapatok. Mi birtokoltuk többet a labdát, de a debreceniek nyí­ltabban védekeztek, több akciót vezettek, mint az első 45 percben, ezért élvezetesebb, izgalmasabb volt a mérkőzés, de a kapusoknak továbbra sem volt sok dolguk. Az utolsó 15 percben Bogdanovic beállása után több veszélyes támadást is vezettek a vendégek, egy alkalommal Szűcs védte a támadó lövését, máskor pedig Takács, illetve Vukmir mentett önfeláldozó becsúszással. Az utolsó 10 percben csökkent az iram, mindkét együttes beletörődött a döntetlenbe, ami a látottak alapján igazságosnak mondható.

  László Csaba (az FTC szakvezetője): – Célunk a győzelem volt, ám sajnos nem jártunk eredménnyel, hiszen a Debrecen keményen védekezett, széttördelte a játékot, szemmel láthatóan egy pontra játszottak. Rúgtunk vagy tí­z szögletet és harminc szabadrúgást oldalról, de nem tudtunk ezekkel élni, mivel meddő támadóink vannak. A végén már négy csatárral játszottunk, de úgy érzem, ezt a meccset akkor sem nyertük volna meg, ha tizeneggyel játszottunk volna. A bajnokságot nem ma buktuk el, hanem Nyí­regyházán, vagy itthon a Fehérvár, a Győr és a Sopron ellen.

  Supka Attila (a Debrecen edzője): – Nem egy, hanem három pontért jöttünk, hiszen Kerekes mellett támadó feladatot kapott Sándor, Halmosi, Böőr, Dombi és később Madar is, de nem vagyunk elégedetlenek az egy ponttal. Tudtuk, hogy nagy taktikai csata lesz, és azt is, hogy a Fradinak jönnie kell. Visszavertük viszont ezeket a próbálkozásokat, sőt ha jobban odafigyelünk, Bogdanovic révén a győzelmet is megszerezhettük volna. Úgy érzem, hogy most már kijelenthető, hogy nagyon közel állunk a bajnoki cí­mhez, hiszen a hátralévő három forduló előtt hat pont az előnyünk.

 • 93
  Vége a mérkőzésnek.
  88
  Sándor buktatta Penksát, majd nem engedte, hogy gyrosan elvégezzük a szabadrúgást, amiért sárga lapot kapott.
  87
  Harmadszor cserélünk. Takács helyett Penksa folytatja a játékot.
  85
  Rósa szöglete után Botis fejelt a kapu mellé.
  82
  Takács beadáas után Rósa csúsztatta tvább a labdát, Sowunmi kapásból lőtt, de a közbelépő László lábáról a labda az alapvonalon túlra pattant.
  79
  Hegedűs rúgta fel Bajevskit, jogosan kapott sárga lapot.
  78
  Bogdanovic tört be a tizenhatosunkon belülre, laőposan lőtt, de Vukmir önfeláldozó vetődéssel blokkolta a lövést.
  77
  Másodszor cseréltünk. Bartha helyett Vágner lépett pályára.
  76
  Habi indí­tásával Bogdanovic lépett ki, 17 méteres lövését Szűcs védte.
  75
  Bogdanovic tört be a tizenhatosunkon belülre, de Takács remekül keresztezett és szerelt.
  74
  Harmadszor is cserélt a Debrecen. Kerekes helyett Bogdanovic áll be.
  72
  Sándor végzett el szabadrúgást 22 méteről. Lövése a sorfalban álló Bajevskiről vágódott le, Gyepes felszabadí­tott. Bajevski a lövés után lent maradt a földön, de rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
  70
  Sowunmi beadása után Csernyánszki “Huszti fejéről” vette le a labdát.
  67
  Madar tört volna egyedül kapura, Takács ötméteres hátrányból indulva, óriási sprintet vágott ki és a tizenhatosunk előtt remek ütemű becsúszással szerelt.
  64
  Először cseréltünk. Balog helyett Bajevski jött be.
  60
  Másodszor cserélt a Debrecen. Böőr helyett Hegedűs lépett pályára.
  58
  Madar 22 méterről lőtt a kapu fölé.
  54
  Bartha átadása után Huszti próbált meg kapura fordulni, majd lőtt, de a labda elakadt Komlósi lábában.
  49
  Huszti egy jó csel után lőtt a kapu mellé.
  48
  Takács egy csel után 20 méterről a kapu fölé bombázott.
  47
  Madar beadása után Gyepes az ötös sarkánál fejelte ki a labdát.
  46
  Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
  45
  A nemrégiben megújult 100% Fradi szerdán megjelent számában is több érdekes témával találkozhatnak a kedves olvasók. Cí­mlapon a pápai megmentők, azaz Nógrádi Árpád és Huszti Szabolcs közös fotója található, mí­g a kivehető poszteren ezúttal Sowunmi Thomas szerepel. A 100% Fradiban ezen kí­vül az alábbi témákról olvashatnak, illetve az alábbi kérdésekre kaphatnak választ. -- Ki akartam magam rúgatni a Fradiból! Beszélgetés Nógrádi Árpáddal, aki beszél arról, miért akart mindenáron elmenni a Fradiból, miért tartják őt rossz gyereknek, de arról is szót ejt, hogy azért bí­zott abban, hogy valakinek csak feltűnik a negyven gólja. Mi a baj Rósa szerint? -- Legeredményesebb játékosunk elmondja, szerinte mi a gond tavasszal a csapattal, de az is kiderül a cikkből, melyik külföldi együttes figyeli a játékát. Kiket igazoljunk? A 100%Fradi Ez itt a kérdés rovatának kérdésére heteken át várja az olvasók véleményét, de a hetilap is ajánl három labdarúgót a klubvezetés és a szurkolók figyelmébe. Jön a jégrevü? -- A Nidermayer-Strudwick párost klubunkhoz csábí­tó Kassai György árul él részleteket arról, milyen tervei vannak jégkorongszakosztályunknak. Árnyékból a fényre -- Portré kézilabdacsapatunk csinos tehetségéről, Laluska Eszterről; a hosszú sérülése után felépülő játékosnak Németh András nem csak a Fradinál, hanem a válogatottnál is komoly szerepet szán. A főbb témáink mellett még számos érdekességet, fontos információt tartalmaz a hetilap, a 100%Fradit emellett az elmúlt egy hét legjobb fotói teszik teljessé, de a hetilappal belépőket nyerhetnek az olvasók teljes ellátással a BL-döntőre. A 100% Fradi legújabb számát keresse az újságárusoknál!
  45
  Vége az első félidőnek.
  45
  Kimaradt a legnagyobb helyzet. Balog bedobása után Égerről Sowunmi elé pattant a labda, aki a kapu elé í­velt, Csernyánszki nem érte el a labdát, Bartha fejelt volna az üres kapuba, de Habi önfeláldozóan közbeugrott és a gólvonal előtt kifejelte a labdát.
  44
  Kerekes rúgott bele Lipcseibe, ő is sárga lapot kapott.
  44
  Éger becsúszva elrúgta a labdát Huszti elől, játékosunk azonban rátartott a debreceni védő lábára, amiért sárga lapot kapott.
  42
  Lipcsei emelt be szabadrúgást a kapu elé, de Huszti 10 méteres fejese elkerülte a kaput.
  40
  Sowunmi lapos beadása után Bartha remekül fordult le Égerről, de éles szögből, 12 méterről a kapu mellé lőtt.
  38
  Takács két jó csel után 22 méterről lőtt, de a labda elakadt a közbelépő Kissben.
  35
  Vukmir és Halmosi harcoltak egymással a labdáért, mindketten rángatták egymás mezét, majd a földre estek. Esés közben Vukmir véletlenül belekapott a debreceni játékos szemébe, aki rövid ápolás után folytatta a játékot.
  31
  Halmosi tört be a tizenhatosunkon belülre, 14 méteres lapos lövését Szűcs védte.
  30
  Böőr lövését Szűcs a bal felső sarok elől ütötte szögletre.
  29
  Kassai figyelmeztette a debreceni kispadon ülő cserejátékosokat, hogy ne kommentálják a játáékvezetői í­téleteket.
  28
  Rósa végzett el kis szögletet, majd a Husztitól visszakapott labdát egyből a hosszú oldalra í­velte, Csernyánszki a labda alá futott, Bartha megpróbálta visszaemelni a labdát, ami azonban a kapusról az alapvonalon túlra pattant.
  25
  Halmosi csavart be veszélyesen egy szabadrúgást a kapunk elé, ahol Kerekes ellökte Gyepest, ezért mi kaptunk szabadrúgást.
  22
  Lipcsei remek ütemben indí­totta Rósát, aki lefutotta Halmosit, amikor a debreceni játékos visszahúzta középpályásunkat, amiért jogosan kapott sárga lapot.
  19
  Cserélt a Debrecen. A sérüléssel bajlódó Dombit Madar váltotta fel.
  18
  Huszti tört előre harcosan a bal oldalon, visszahúzni sem tudták, a hosszú oldalra átí­velt labdát a debreceni kapus Sowunmi elől húzta le.
  17
  Vukmir beadása után Bartha csúsztatott a kapu mellé.
  15
  Huszti szöglete után Éger mentett fejjel Botis elől.
  12
  Böőr csavart be szabadrúgást a kapunk elé, Botis kifejelte a labdát, amit László 18 méterről kapásból rálőtt, de a lapos, kapu közepébe tartó labda nem okozott gondot Szűcsnek.
  9
  Lipcsei indí­totta remekül Rósát a bal szélen, aki középre emelt, de Csernyánszki lehúzta a labdát a berobbanó Sowunmi elől.
  4
  Rósa indí­tásával Bartha tört előre, a bal szélről középre adott, de Sowunmi elől kivágták a labdát.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A debreceniek indí­tották útjára a labdát.
  .
  Most vonultak ki a csapatok a pályára. A mieink zöld-fehér csí­kos mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban fognak játszani. A vendégek tiszta pirosban lépnek pályára. A debreceniek nagyon fel vannak pörögve, a játékoskijáróban alig bí­rták kivárni, hogy kimehessenek a pályára.
  .
  A mai meccs is kezdőrúgással kezdődik majd, melyet az ötéves Horváth Olivér végez majd el. Fiatal szurkolónknak ez a születésnapi ajándéka. Olivérnek Szűcs Lajos és Lipcsei Péter a két kedvence.
  .
  A mérkőzés előtt adják át a Simon Tibor-dí­jat, melyet mindig a legelszántabban küzdő, legharcosabb utánpótlás játékosunk kap meg. A ferencvárosi utánpótlás szakemberek döntése értelmében idén Nagy József, ifi A-csapatunk játékosa a dí­jazott. A Simon Tibor-dí­jat Lipcsei Péter, Szűcs Lajos, Dragóner Attila és Mátyus János alapí­totta. Nagy József a serleg mellé 100 ezer forint pénzjutalmat is kap az alapí­tóktól. Fiatal játékosunknak gratulálunk és reméljük hamarosan az első csapatban találkozhatunk vele!
  .
  Nagy Béla pénteken ünnepelte 61. születésnapját. Klubunk krónikása 105 könyvben örökí­tette meg a Ferencváros történetének legemlékezetesebb pillanatait. Nagy Bélának gratulálunk és további jó egészséget kí­vánunk!
  .
  A két együttes befejezte a melegí­tést. Már csak percek vannak hátra a kezdésig.
  .
  A világ labdarúgásának sztárjai várnak rövidesen BL-játékunk nyertesére. Aki részt vesz pár napja elindí­tott játékunkban, az kis szerencsével néhány hét múlva élőben csodálhatja meg Kaká, Sevcsenko, Maldini, Nesta Gerrard, Baros, Cissé, Luis Garcia és még néhány neves sztár játékát.
  Szerdán este eldőlt, hogy a Bajnokok Ligája idei kií­rásának döntőjébe az olasz AC Milan és az angol FC Liverpool jutott be, a fináléra május 25-én Isztambulban kerül sor. A nemzetközi futballvilág számára az év futballeseményének tartott meccsen évente többszáz millióan szeretnének ott lenni, de csak nagyon keveseknek adatik meg. Ha velünk játszol, akkor Te lehetsz az egyik, és elnyerheted a több mint félmillió forintot érő főnyereményt.
  Ehhez nem kell mást tenned, csak küldd a BLJÁTÉK szót a 1784-re, és válaszolj helyesen egy Bajnokok Ligájával kapcsolatos kérdésre! Ha szerencséd lesz, két jegyet nyerhetsz a Bajnokok Ligája 2005. május 25-ei isztambuli döntőre repülős utazással és teljes ellátással!
  A fődí­jhoz Te és társad is megkapja kedvenc csapat eredeti mezét, a BL hivatalos labdáját, és 2 mobiltelefont feltöltő-kártyákkal, hogy tudd tartani a haverokkal a kapcsolatot!
  Kihagyhatatlan lehetőség! A fődí­j mellett kisorsolunk még 3 labdát és a 3 eredeti futballmezt!
  Játék vége: 2005.05.24,. a BL jegyek közjegyzős sorsolása: 2005. május 20.; Az SMS dí­ja: 240 Ft+Áfa (60 Ft); Info: 06-1-422-3490.
  Nyerj jegyeket a BL-döntőre teljes ellátással, mezekkel, BL-labdát, mobiltelefont! Küldd a BLJÁTÉK szót a 1784-re és válaszolj egy kérdésre helyesen! (SMS:240 Ft+ÁFA (60 Ft); Info: 061-422-3490); A részletekért kattints a képre!

  További tartalmak: Csengőhang Háttérkép I. Háttérkép II. Videó
  Minden letöltéssel segí­ted az erdélyi Szent József Gyermekotthon árváit is!

  .
  A nemrégiben megújult 100% Fradi szerdán megjelent számában is több érdekes témával találkozhatnak a kedves olvasók. Cí­mlapon a pápai megmentők, azaz Nógrádi Árpád és Huszti Szabolcs közös fotója található, mí­g a kivehető poszteren ezúttal Sowunmi Thomas szerepel. A 100% Fradiban ezen kí­vül az alábbi témákról olvashatnak, illetve az alábbi kérdésekre kaphatnak választ. -- Ki akartam magam rúgatni a Fradiból! Beszélgetés Nógrádi Árpáddal, aki beszél arról, miért akart mindenáron elmenni a Fradiból, miért tartják őt rossz gyereknek, de arról is szót ejt, hogy azért bí­zott abban, hogy valakinek csak feltűnik a negyven gólja. Mi a baj Rósa szerint? -- Legeredményesebb játékosunk elmondja, szerinte mi a gond tavasszal a csapattal, de az is kiderül a cikkből, melyik külföldi együttes figyeli a játékát. Kiket igazoljunk? A 100%Fradi Ez itt a kérdés rovatának kérdésére heteken át várja az olvasók véleményét, de a hetilap is ajánl három labdarúgót a klubvezetés és a szurkolók figyelmébe. Jön a jégrevü? -- A Nidermayer-Strudwick párost klubunkhoz csábí­tó Kassai György árul él részleteket arról, milyen tervei vannak jégkorongszakosztályunknak. Árnyékból a fényre -- Portré kézilabdacsapatunk csinos tehetségéről, Laluska Eszterről; a hosszú sérülése után felépülő játékosnak Németh András nem csak a Fradinál, hanem a válogatottnál is komoly szerepet szán. A főbb témáink mellett még számos érdekességet, fontos információt tartalmaz a hetilap, a 100%Fradit emellett az elmúlt egy hét legjobb fotói teszik teljessé, de a hetilappal belépőket nyerhetnek az olvasók teljes ellátással a BL-döntőre. A 100% Fradi legújabb számát keresse az újságárusoknál!
  .
  Csapatunkból sérülés miatt hiányzik Adem Kapic és Csepregi Richárd. A mieink összeálí­tása:Szűcs -- Vukmir, Gyepes, Botis -- Balog, Takács, Lipcsei, Huszti -- Rósa -- Sowunmi, Bartha. A kispadon Udvarácz, Bognár, Tőzsér, Penksa, Vágner, Bajevski és Nógrádi foglal helyet.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Debrecen elleni rangadója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ