2008.III.16. Vecsés – Ferencváros: 1-2

A mieink Rákospalotán 1-1-es félidő után 2-1-re nyertek a Vecsés ellen

Nyilatkozatok:

Holczer Ádám ősszel még a Vecsés csapatát erősí­tette kölcsönjátékosként. A fiatal kapus végigvédte az őszt, és jó teljesí­tménye miatt visszahí­vták a Ferencvároshoz, í­gy most volt csapattársai ellen készül.

– Azt mondom, megverjük őket. Az őszi szezonban egy kis szerencsével a Vecsés még több pontot szerezhetett volna, de azért í­gy sem állnak rosszul a bajnokságban. Egy erős csapatról van szó, amelyik ellen nem lesz könnyű dolgunk, de győzni fogunk.

A mérkőzés:

Vecsés – Ferencváros: 1-2 (1-1)
Budai II. stadion, 6.000 néző, vezette: Iványi Zoltán (Szpisják, dr. Vári)

Vecsés: Somodi – Máj, Molnár I., Kiskapusi, Molnár B. – Králik (Djeke 76.), Csillag, Molnár Z. (Dévai 65.)., Menyhárt – Folmer, Lukács (Mészáros 55.)
kispad: Korcsmáros, Csépe, Soóky, Csirinyi
vezetőedző: Pisont István

Ferencváros: Holczer – Souare, Dragóner, Baranyai T. (Fülöp N. 46.), Mátyus – Fitos (Lisztes 49.), Lipcsei, Lazic, Kulcsár D. (Vasas 36.) – Shaw, NdJodo
kispad: Zarzycki, Szalai T., Moussa, Csiszár
vezetőedző: Csank János

Gól: Menyhárt (28.) illetve Lipcsei (13., 51. – utóbbit 11-esből)
Sárga lap: Kiskapusi (30.)

Mi kezdtük jobban a mérkőzést, a 13. percben Shaw passza után Lipcsei 14 méteres lövésével jutottunk vezetéshez. (0-1) Ezt követően sokáig mezőnyjáték folyt a pályán. Némileg váratlanul, a 29. percben egyenlí­tett a Vecsés, igaz ehhez egy kis játékvezetői segédletre is szüksége volt: Menyhárt és Mátyus startolt egy előreí­velésre. Védőnk előnyösebb helyzetben volt, de a vecsési ellökte. A 10 méterre álló asszisztens semmit nem jelzett, í­gy Menyhárt egy igazí­tás után a kapuba helyezett. (1-1). A félidő hajrája egyértelműen a miénk volt, de gólt nem sikerült szereznünk, ehhez a legközelebb Baranyai állt, akinek 14 méteres lövését a léc alól szedte ki Somodi.

A második félidő elején egy büntetőterületen belüli kezezés miatt 11-eshez jutottunk, amit Lipcsei magabiztosan lőtt a jobb sarokba. (1-2). A folytatásban nem igazán kerültek veszélybe a kapuk, ennek ellenére csapatunk győzelme megérdemelt. Mivel mindkét riválisunk nyert, a tabella elején nem történt változás.

Nyilatkozatok:

A mérkőzést követően Csank János a mutatott játékkal nem, csak az eredménnyel volt elégedett. – Ennél jobban szoktunk játszani, a három tavaszi meccsünk közül most nyújtottunk a leggyengébb teljesí­tményt. A bemelegí­tés után sokan panaszkodtak a rossz talajra, de mondtam nekik, hogy csak a játékkal foglalkozzanak. A mi esetünkben a legfontosabb a győzelem, és ez megvan.

Pisont István szerint megérdemelt volt a győzelmünk: – A mérkőzés elején sokat hibáztunk, aztán feljavult a játékunk. Megnehezí­tettük a Ferencváros dolgát, de úgy érzem, ellenfelünk ezúttal nem “égett 1000 fokon”, ennek ellenére megérdemelten nyert, szerintem idén “behúzza” a bajnokságot.

NS-20080317-06-20080316

(A Ferencváros hivatalos honlapja és az MLSZ Adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011000ejegyzéshez

  • 90
    Vége. Nyertünk!
    85
    Egy kontra végén Menyhárt lőtt 15 méterről, a sarokra tartó lövést azonban Holczer biztosan fogta.
    75
    Králik helyett Djeke állt be.
    73
    Vasas adott középre, Ndjodo 6 méterről fejelt a jobb sarok felé, Somodi azonban védett.
    65
    Mezőnyfölényben játszunk, de igazi helyzetekig nem jutunk.
    54
    Cseréltek a “hazaiak” is. Lukács helyére Mészáros állt be.
    50
    Újra vezetünk! Egy kezezést követően 11-eshez jutottunk, amit Lipcsei a jobb sarokba lőtt. (1-2)
    46
    Elkezdődött a második félidő. Baranyai mégsem tudja folytatni, Fülöp állt be.
    45
    Vége az első félidőnek.
    40
    Baranyai sérült meg, de folytatja a játékot.
    35
    Ndjodo lerázta magáról védőjét, a kapu előteréből középre adott, Shaw elől azonban szögletre mentettek a védők. A szögletet követően Baranyai elé került a labda, akinek 14 méteres lövését a léc alól szedte ki Somodi, a kipattanó után a védők Shaw elől tisztáztak.
    29
    Egy óriási játékvezetői baki után egyenlí­tette a Vecsés. Menyhárt és Mátyus startolt egy előreí­velésre. Védőnk előnyösebb helyzetben volt, de a vecsési ellökte. A 10 méterre álló asszisztens semmit nem jelzett, í­gy Menyhárt egy igazí­tás után a kapuba helyezett. (1-1)
    13
    Vezetünk! Shaw került a védők mögé, visszagurí­tott,Lipcsei pedig 14 méterről megszerezte a vezetést csapatunknak. (0-1)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ