2008.VII.29. Ferencváros – Százhalombatta: 3-0 (edzőmérkőzés)

Felkészülési mérkőzés: három harmad, három ferencvárosi gól

Három harmadból álló felkészülési mérkőzést játszott az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros a Százhalombatta ellen. A zöld-fehérek a középső harmadban háromszor betalálva 3–0-ra győztek, góljaikat Szkukalek, Pisanjuk, és Pölöskei szerezték.

Ferencváros – Százhalombatta: 3-0 (2-0)
Albert stadion, zártkapus mérkőzés

Ferencváros:

I. harmad: Williams – Wolfe, Dragóner, Moussa B., Kulcsár – Szalai, Lipcsei, Ashmore, Abdi – Shaw, Diaz
II. harmad: Williams (Holczer) – Fülöp, Souare, Csiszár, Szkukalek – Bartha, Deme, Moussa B., Downing – Pisanjuk, Pölöskei
III. harmad: Holczer – Fülöp, Souare (Kutasi), Szkukalek (Nyilasi B.) – Fitos, Tóth B., Morrison, Lamine, Kiss K. – Bartholomew, Heitler

Gól: Szkukalek, Pisanjuk, Pölöskei

A mérkőzést Shaw lövése vezette fel, ezután csak kisebb lehetőségekig jutottunk, ziccerig nem. 25 percnyi játék után egy lepattanó labdát Lipcsei lőtt el 10 méterről, a vendégkapus védett, majd a játékrész végén Diaz lövése jelentett veszélyt.

A második harmad elején gyorsan vezetést szereztünk: Szkukalek szabadrúgása után egy védőn megpattanva a labda a hálóban kötött ki. Majd egy-egy lesgól esett mindkét oldalon, aztán növeltük előnyünket: Deme tökéletes labdájával Pisanjuk lépett ki, kicselezte a kapust, majd az üres kapuba helyezett. Harmadik gólunk is szép volt: Szkukalek felí­velt labdája után leheletfinom mozdulattal helyezett a kapuba Pölöskei. Két harmad után az állás: 3-0.

A harmadik harmadban már nem változott az állás. Bartholomew buktatásáért büntetőt kellett volna í­télni, de ez elmaradt, csapatunk í­gy 3-0-ra nyert.

(A Ferencváros hivatalos honlapja és az nso.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ