2010.V.18. Ferencváros – Pápa: 2-0

6 hozzászólás a(z) 2010.V.18. Ferencváros – Pápa: 2-0 bejegyzéshez

  • Én is ezt a három légióst tartom fradi szintü játékosnak

  • Nem volt egy rossz foci. Remélem, hogy Abdi, Schembri és Tutorics is marad.

  • Majdnem keretbe foglaltuk a szezont.  A Zete elleni 4:1 után most győztünk először több góllal. Közte csak egy gólos győzelmek voltak. És a negatí­v gólkülönbség is eltűnt. Plusz Lipcsei Peti 647 és Gárdos Andris 1. Szép volt ez a nap. 

  • VEZETŐ EDZŐKÉNT VISSZAVÁRUNK PETI.AZT KíVÁNOM,HOGY A BLUM-MÉSZÁROS-LAKAT-DALNOKI KVALITÁST TOVÁBB VIDD A FRADI KISPADJÁN,MERT MÁR NAGYON HIÁNYZIK EGY IGAZI FRADISTA A KISPADRÓL.SOK SZERENCSÉT,JÓ EGÉSZSÉGET EHEZ AZ EMBERT PRÓBÁLÓ FELADATHOZ.

  • He nem lett volna a balhé ősszel a Diósgyőr elleni meccsen, és ha nem lett volna a szurkoló kártya bevezetése, mennyi lett volna az esély hogy legalább annyi néző búcsúztassa Lipcseit mint a Zalaegerszeg ellen vagy az Újpest elleni nézőszám? A családom sok köszönetet mond Lipcseinek (meg persze én is) amiket csinált a pályán és a pályán kí­vül. Gratulálok neki!!:D LIPCSEI PETI!!! LIPCSEI PETI!!!! LIPCSEI PETI!!!!

  • Szép volt fiuk!
    Bí­zom benne,hogy nem csak lezárult egy szép karrier(Lipcsei),de ugyanakkor el is kezdődött egy másik(Gárdos).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső