2011.II.16. LK, Haladás – Ferencváros: 1-1

A hosszabbí­tás perceiben Pölöskey egyenlí­tett büntetőből. A szombathelyi döntetlennel kiestünk a Ligakupából.

* * *

A Haladás azzal a kéréssel fordult a versenybizottsághoz, hogy a szerda 15.30-ra kií­rt Haladás- Ferencváros Ligakupa mérkőzést halasszák el. Mindezt azzal indokolták, hogy a szombathelyi stadion gyepszőnyege alkalmatlan a játékra. (2010.11.23.)

Megszületett a döntés a Haladás-FTC Ligakupa-meccs sorsáról. Bár felmerült az a lehetőség, hogy már most pénteken lejátszásra kerülhet az összecsapás, végül a halasztás mellett döntöttek. Az új időpont: február 12., 13.00, Szombathely. (2010.12.08.)

* * *

Szombathelyi Haladás – Ferencváros: 1-1 (1-0)
Szombathely, Illés akadémia, műfüves pálya, zártkapus mérkőzés, vezette: Szilasi (Takács G., Gyürüsi)

Haladás: Rózsa – Csontos (Irhás 46.), Guzmics (Lengyel 70.), Korolovszky, Tóth P. – Nagy I. G. (Lattenstein 73.), Rajos, Sipos – Kenesei, Oross (Devecseri 84.), Fodrek (Simon Á. 46.)
kispad: Mursits
edző: Aczél Zoltán

FTC: Jova – Sváb, Fülöp N. (Erdei 86.), Papp M. (Tóbiás 68.), Antal – Vattai, Szabó R. (Gyürki 68.), Tóth A., Vass – Peszmeg, Pölöskey
kispad: Hermány, Harsányi, Holman
edző: Lipcsei Péter

Gól: Sipos (41.) illetve Pölöskey (90+3 – 11-esből)
Sárga lap: Simon Á. (57.) illetve Papp M. (43.)

A 41. percben szerezte meg a győztes találatot a hazai csapat: Fodrek húzott el a jobb oldalon, védője lerántani sem tudta, középre adott, ám a labda a hosszún érkező Orosshoz került, aki visszapaszolt, Sipos pedig megelőzve a kapust, látványos mozdulattal, hat méterről, bal sarokkal a bal felső sarokba perdí­tett (1:0).

A 93. percben Pölöskey bal oldali beadása Lengyel kezére pattant. A játékvezető tizenegyest í­télt. A büntetőt Pölöskey a balra vetődő Rózsa mellett a kapu közepébe vágta. (1:1).

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

– Maximálisan elégedett vagyok a srácokkal – kezdte Lipcsei Péter – A Haladás a legerősebb, NB I-es csapatával állt fel, ezzel szemben mi az NB II-es keretünkkel, melyben három ’93-as születésű labdarúgót is bevetettem. Teljesen megérdemelten jutott tovább a Haladás, de még egyszer mondom, büszke vagyok játékosaimra.

– Jó, hogy messze van még a bajnoki rajt – mondta Aczél Zoltán. – Elég kiábrándí­tó foci volt. Látszott, hogy volt egy-két hiányzónk és hogy megbomlott az alapcsapat. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak a továbbjutáshoz!

(A Ferencváros és a Haladás hivatalos honlapja, a vasnepe.hu valamint az MLSZ adatbankja alapján)

4 hozzászólás a(z) 2011.II.16. LK, Haladás – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

  • balinqu,

    Sajnos gondok vannak az oldallal. A szolgáltató szerint túl sok rajta az információ. Pedig még a felénél sem tartunk a 110 évnek …

    Folyamatosan próbálunk megoldásokat találni, hogy menjen az oldal. Dolgozunk rajta. Reméljük megoldódik ez a már két hónapja húzódó probléma.

  • Túl sokat nem mond a döntetlen, talán csak annyit, hogy a Haladás sincs még csúcsformában.

    Más: néhány napja alig vagy szinte nem lehet elérni az oldalt. Nem nagyon értek hozzá, de a böngészőm alsó sávjában van egy felkiálltójel, hogy “hiba az oldalon”. Vagy talán az én gépem a hunyó?

  • Majd meglátjuk, hogy sikerül-e a bentmaradás az NB II-ben. Nekik most az a feladatuk.

  • A fiatalok szerepeltetése reményt keltő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ