2012.V.19. NB II., MTK – Ferencváros II.: 7-1

Az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának 28. fordulójában második csapatunk kiütéses vereséget szenvedett a kék-fehérek otthonában.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

– Szerencsés helyzet, hogy most, a tét nélküli fázisban jött ez a sérüléshullám (Wolfe hazautazott, sérültek: Vukmir, Kelemen, Vadnai, Nikházi, Ladányi, Pölöskei, Könyves, Tischler, Frank a hiányzók – mondta honlapunknak Garami József szakmai igazgató. – Egész tavasszal volt négy sérültünk, és nagyon reménykedtem, hogy nehogy valaki még csatlakozzon hozzájuk, ez szerencsére nem következett be. Most olyan összeállí­tásban lépünk pályára, mint még soha, kí­váncsian várom, hogy mire leszünk képesek.

– Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de úgy utazunk el az MTK otthonába, hogy tisztességesen helytálljunk – mondta csapatunk szakvezetője, Lipcsei Péter. – Sok a sérültünk, Birtalanra, Nagy Adriánra, Abdira, illetve Marótira nem számí­thatok. Meg kell érteni, hogy a sérülések miatt az NB I-es csapatnál sem tudnak senkiről lemondani, illetve, hogy az U19-es gárda az aranyért küzd, ezért tőlük sem számí­thatok játékosra. Ettől függetlenül remélem, hogy a mieink felszí­vják magukat, mert ezen az utolsó öt mérkőzésen dől el, hogy kikre lehet számí­tani a jövőben is.

A mérkőzés:

MTK – Ferencváros II.: 7-1 (4-1)
Hidegkuti stadion, 500 néző, vezette: Karakó Ferenc (Márkus T., Kis Z.)

MTK: Hegedűs L. – Zsidai, Kálnoki Kis, Szekeres A., Hajdú S. – Gál A., Macura (Hajdú Á. 70.) – Vass P. (Molnár M. 80.), Kanta J., Pál A. (Csiki 46.) – Balajti
kispad: Groppioni, Csikortás
edző: Garami József

Ferencváros: Kunsági – Tóth A., Vattai, Batik, Nyárasdi – Peszmeg (Sinka 46.), Vass M. – Papp M., Nyilasi B. (Antal 46.), Gárdos (Kleizer 77.) – Varga B.
kispad: Hermány, Oláh M., Pölöskei II.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Balajti (6., 36., 63. 71. ), Vass P. (13.), Kálnoki (42.), Hajdú (82.) illetve Vass M. (38.)
Sárga lap: – illetve Vass M. (34.), Batik (35.), Vattai (89.)

A kék-fehérek hivatalos honlapjának beszámolója:

Az első félidő 6. percében Vass jobb oldali beadását Balajti a kapuba gurí­totta, ezzel megszereztük a vezetést. Válaszul a ferencvárosiak középpályása egy kapufát rúgott, de a 13. percben mégis mi szereztük újabb találatot. Vass egyedül vitte kapura a labdát, és kilőtte a bal alsót. Nem kellett sokat várnunk a harmadik gólra, a 37. percben Hajdú S. szélről kapura rúgta a labdát, amit Kunsági kiütött, Balajti pedig lecsapott a labdára és a kapuba rúgta. Egy percre rá jött a szépí­tő találat, Vass Máté 16 méterről a bal alsóba gurí­tott. Az első félidő végén még egy gólt szereztünk Kanta szögletét Kálnoki fejelte a kapuba.

A második félidő elején Pált sérülés miatt le kellett cserélni, helyére a sérülésből felépült Csiki állt. A 63. percben Szekeres tálalt egy remek labdát Balajti elé, aki a harmadik gólját szerezte a mérkőzésen, majd tí­z percre rá megszerezte a negyediket is, Csiki bal oldali beadását váltotta gólra. Macurát Hajdú Á., Vasst pedig Molnár váltotta. A mérkőzés végén pedig Hajdú Ádám talált be, aki most játszotta első mérkőzését a csapattal, ezzel 7-1-re nyert együttesünk a Fradi II ellen.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Garami József: – Maximálisan elégedett lehetek a csapat teljesí­tményével, mert sok helyzetet alakí­tottunk ki, és ezúttal jól ki is használtuk azokat.

Lipcsei Péter: – Az egész hét egy káosz volt, szerdán és csütörtökön öt mezőnyjátékosnak és négy kapusnak tartottam edzést. Ez nem mentség a teljesí­tményünkre, ugyanakkor ilyen feltételek mellett csak ilyen játékra futotta.

(A Ferencváros és az MTK hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ