2012.X.27. NB II, Putnok – Ferencváros II.: 1-2

A másodosztályú bajnokság 11. fordulójában második csapatunk Putnokról hozta el a három pontot és lépett egyet előre a bajnoki tabellán.

Putnok – Ferencváros II.: 1-2 (0-1)
Putnok, 400 néző, vezette: Fenyvesi Szabolcs (Butkai, dr. Kulcsár)

Putnok: Botló – Szögedi, Kovács R., Bányai, Crisan – Zimányi, Illés R., Zabos, Bene (Kerékgyártó 46.) – Elek (Odrobéna 68.), Monyók (Olasz 68.)
kispad: Bálint, Matis, Bogdán, Boczki
edző: Koszta Péter

Ferencváros II: Rigó – Simita, Grúz, Erdei G., Birtalan – Vass (Batik 62.), Peszmeg – Nyilasi B. (Nehéz 69.), Holman, Hakola – Gárdos (Kleizer 83.)
kispad: Hermány, Vattai, Gál, Oláh M.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Kerékgyártó (57.) illetve Nyilasi B. (37.), Nehéz (78.)
Sárga lap: Illés (58.), Zimányi (85.), Odrobéna (90+2.) illetve Vass (16.), Birtalan (49.), Peszmeg (54.), Erdei G. (57.), Batik (63.), Kleizer (87.)
Kiállí­tva: Zabos (69.)

Az első játékrészt ugyan a hazaiak kezdték jobban, de aztán fokozatosan átvették az irányí­tást a mieink. Mindennek a 37. percben meglett az eredménye: Nyilasi Bálint találatával megszereztük a vezetést (0-1), amit egészen a félidő végéig meg is tudtunk őrizni. A játékot nehezí­tette a folyamatosan szakadó eső, ami miatt „mocsárossᔝ vált a talaj, de fiataljaink küzdőszellemének köszönhetően ezt is a magunk javára tudtuk fordí­tani.

A szünetet követően az 57. percben a putnokiak kiegyenlí­tettek, de a 78. percben Nehéz Máté megszerezte a győztes gólt, í­gy a mieink 2-1-re megnyerték a találkozót, amit a Putnok Zabos Attila 69. percben történt kiállí­tása miatt 10 emberrel fejezett be.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Koszta Péter: – Hazai pályán sokkal többet kellett volna tennünk a győzelemért. A kiállí­tás eldöntötte a mérkőzést.

Lipcsei Péter (FTC II, vezetőedző): – Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. Az eső folyamatosan esett, emiatt irreálissá vált a talaj, de a csapat nagyon jól küzdött. Az első negyedóra az övék volt, de nem tudtak nagy lehetőséget kialakí­tani, azt követően viszont mi játszottunk jobban. A kiállí­tást követően már nyugodtabban tudtunk futballozni, és hoztuk a meccset. Elégedett vagyok a játékosokkal, nagyot harcoltak, de a végén még három-négy gólt lőhettek volna. Nem sok csapat fog győztesen távozni a Putnok otthonából.

Nyilasi Bálint: – A meccs elején még jó volt a pálya, akkor még lehetett játszani, de azt követően már az akaratunk miatt tudtunk dominálni. A gólom egy oldalról elvégzett szabadrúgást követően született, amibe még bele tudtam érni. Minden gól öröm, amit a Fradi szí­neiben lőhetek, arra törekszem, hogy minél többször eredményesnek bizonyuljak. Remélem, hogy a Vác, és a mostani, Putnok elleni sikerrel megtört a jég, és a csapat elindul felfelé.

(A Ferencváros és a Putnok hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ