2013.II.13. Ferencváros – FC Tegu: 1-1

Csapatunk döntetlent játszott dél-koreai ellenfelével szemben.

Ferencváros – FC Tegu: 1-1 (0-1)
Belek

Ferencváros: Kunsági – Gárdos (Sváb 46.), Batik, Junior Fell (Gyömbér 39.), Orosz M. (Csilus 46.) – Nagy E. (Cukic 46.), Józsi (Besic 46.) – Erdei V. (Jenner 46.), Hakola (Somalia 46.), Martinus – Peric (Böde 46.)
vezetőedző: Ricardo Moniz

Gól: Gyömbér (78.) illetve Lee Jin Ho (23. – 11-esbő)
Kiállí­tva: Besic (74.) illetve Lee Jin Ho (74.), Kim Dae – Yeol (85.)

Ricardo Moniz ezúttal is több fiatalnak lehetőséget adott, í­gy a kezdőcsapatban kapott helyet Nagy Erik és Erdei Vince is.

A mieink zöld-fehérben, az ázsiaiak kék-fehérben lépek pályára. Az 5. percben Kunságinak kellett hárí­tania egy lövést. Az első negyedóra vége felé Józsi György lőtt távolról kapura, de célt tévesztett. A 22. percben egy szabálytalanság miatt a Daegu büntetőhöz jutott, amit értékesí­tett is (0-1). Nem sokkal később Peric veszélyeztetett átlövésből, majd Martinus szabadrúgásból. A 33. percben Martinus beadását Erdei fejelte a kapufára. A 39. minutumban sérülés miatt Fell hagyja el a játékteret, helyére Gyömbér Gábor érkezett. A játékrész hajrájában Kunsági védett lábbal egy lövést, a fordulást követően Erdei lövéssel felérő beadása a felső kapufát érintve hagyta el a pályát.

A szünetben Cukic, Besic, Sváb, Csilus, Somalia, Böde, valamint Jenner érkezett csapatunkba.

Rögtön az újrakezdést követően Somalia adott középre, de Böde lába előtt nem sokkal elcsúszott a labda… Az 55. percben Gyömbér egy veszélyes szituáció után szögletre mentett. A sarokrúgást követően egy kemény fejest Csilus vágott ki a gólvonalról, majd két perc múlva Csilus 27 méteres lövése szállt mellé. A 66. percben Martinust kellett ápolni egy kemény belépő után. A koreaiak egyre durvábban játszottak, amit Moniz szóvá is tett. A folytatásban a Daegu játékosai továbbra is aprí­tották a mieinket, mindezt Besic unta meg először. Egy visszarántást követően odalépett ellenfelének, amiért a játékvezető kiállí­totta. (Időközben a játékvezető egy koreai játékost is kiállí­tott.)  A 78. percben Gyömbér került helyzetbe a kaputól 12 méterre, ki is használta, í­gy csapatunk egyenlí­tett (1-1). A mérkőzés hajrájában Kunsági Roland kétszer is bravúrral hárí­tott, mí­g a koreai csapat kilenc emberrel fejezte be a találkozót.

Miután a fiatalok eddig remek teljesí­tményt nyújtottak, és hiányzóink továbbra is vannak, í­gy Ricardo Moniz döntése alapján Bokányi Richárd, Nagy Erik, Csilus Tamás és Erdei Vince ma nem utazik vissza korosztályos együttesükkel, hanem a felnőttekkel marad egészen péntekig.

További képek itt …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Ricardo Moniz, Sváb Dániel, Julian Jenner:


(A Ferencváros és az FC Tegu hivatalos honlapja valamint a csakfoci.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ