2014.X.15. LK, Kaposvár – Ferencváros: 1-0

W_kaposvar-ftcKikapott a Ferencváros Kaposváron a Ligakupában

Kaposvári Rákóczi – Ferencváros: 1-0 (0-0)
Kaposvár, 200 néző, vezette: Botló Béla (Kis Z., Iványi)

Kaposvár: Rusák – Földes, Kovács O., Lakatos, Hadaró (Nagy K. 46. ) – Albert (Zsdrál 55.), Hampuk (Kovács T. 79.) – Házi, Kozics (Kiss M. 46.), Karacs – Király V. (Rajczi 63.)
kispad: Somodi, Dominic
vezetőedző: Márton Gábor

Ferencváros: Jova – Kárász, Batik, Havas, Silye – Nagy Á. (Holman 69.), Haris – Korozmán (Oláh A. 62.), Nagy Do. (Ugrai 46.), Kovács K. (Zsivoczky P. 46.) – Popov
kispad: Hajagos, Horváth P., Csire
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Házi (54.)
Sárga lap: Kovács O. (81.) illetve Popov (74.)

A Ferencváros csupa magyar fiatallal állt ki Kaposváron, és a vendégek csikócsapata szépen helytállt. Sőt a második félidő elején Popov Patrik révén bevette a Kaposvár kapuját, ám les miatt a játékvezető nem adta meg a gólt. Nem sokkal később a másik kapu előtt alakult ki helyzet, amelyet Házi Bence értékesí­tett. Több találat nem született a mérkőzésen, í­gy a Rákóczi megszerezte első pontjait a Ligakupában, mí­g a Fradinál leginkább annak örülhetnek, hogy a 69. percben csereként újra pályára lépett Holman Dávid. Az utánpótlás-válogatott középpályás – aki a nyáron légmellett kapott – ebben a szezonban most játszott először.

További képek: fradi.hu

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Thomas Doll: – Ami a legfiatalabbakat illeti, velük elégedett lehetek. Lelkesen, nagy szí­vvel mentek előre, ezt öröm volt látni. Meg kell azonban emlí­tenem, hogy azok, akik már az első csapat keretéhez tartoznak, nem játszottak megfelelően. Az U21-es csapatból felkerült srácoknak segí­tő kezet kellett volna nyújtaniuk. A ma mutatott játékuk azonban ehhez kevés, ezt meg kell érteniük. Ennél sokkal többet várok el tőlük.

(Az onlajnok.com, a csakfoci.hu, az nso.hu, a Ferencváros és a Kaposvár hivatalos honlapja, valamint az  MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ