2015.VII.23. EL-selejtező, Zeljeznicar – Ferencváros: 2-0

12 hozzászólás a(z) 2015.VII.23. EL-selejtező, Zeljeznicar – Ferencváros: 2-0 bejegyzéshez

 • A 7. percig, Hajnal helyzetéig nagyon bizakodó voltam. Ettől fogva azonban ideges voltam. Elsősorban K. J. közvetí­tése miatt (le is halkí­tottam a TV-t), meg azért, mert nem láttam a tüzet a játékosokban. Furcsa, de én csak Somaliát és Lamah-t láttam hajtani, a többiek mélyen a megszokott formájuk alatt játszottak.
  Szomorú, de én úgy látom, hogy a csapatunk nem erősödött, hanem gyengült az előző szezonhoz képest, főleg a védelemben. Pavlovics és Mateos elment/elmegy, Batik megsérült, mégsem igazoltunk középső védőt. Böniget elküldtük, pedig egy évig még szeretett volna maradni (Leandro semmivel sem jobb nála). Ramirez sérülése is nagyon rosszkor jött.
  Csatáraink már vannak, de ki tud gólt lőni közülük?
  A magyar bajnokság és a nemzetközi szint között óriási különbség van. Ezért lehet bí­zni a hazai sikerekben, ezért vasárnap biztos ott leszek az arénában. Hajrá Fradi!

  • ilyen az igazi drukker aki jóban-rosszban szereti a csapatát.Nem tört ki a harmadik világháború.Az pedig,hogy az edzőt hibáztatja valaki és egy évet ad neki az a hozzá nem értés élő példája. A mérkőzést nem láttam,nem is bánom.Az indiszponált játék még az igazi nagy tehetségű játékosoknál is előfordul.Mindennek eljön az ideje,a bajnokság a lényeg.Bí­zom benne,hogy a vereség lelkileg nem hagy nyomot a fiuknál, és a régi lelkes mindent a győzelemért játékot fogom látni.Hajrá Fradi.

  • Nem tudtam hova tenni a tavaszi produkciónkat nemzetközi szinten, bár gyaní­tottam, hogy kevés lesz. Igaz azt nem gondoltam, hogy ennyire.
   Ennek ellenére a magyar bajnokság más tészta.
   Mí­g mi erősödünk, az ellenfeleink olyan mértékben gyengülnek, hogy óriási fölénnyel zsebeljük majd be a bajnoki aranyat (már ha augusztus 31-ig nem adják el a csapatot, mert akkor mondhatjuk, hogy “majd jövőre”).

 • Hol érzi jòl magí t a zöld sas ?

  A levegôben és a sziklí n.

  Lehelfinom és szélvészgyors.

  Lehelfinomak a cselei és szélvészgyorsak a szélsôi.

  Sziklaszilí rd pedig a védelme. Ezen szeretne pihenni a zöld sas és felemelkedni, mikor a szél elég erôs, hogy felvigye a csùcsokig.

  Nem törtek el a szí rnyai. Ha az idô nem is kedvez neki. A felhordò szelek jönni fognak. Akkor meg csak egy pí r szí rnycsattogí s és mí r szí ll ùjbòl a nap felé.

 • Kedves szurkolòtí rsak

  Tik is észre vettétek az elsô félidôben olykor zavarban hozott bosnyí k csapatot ?

  Kérditek hol ? Hí t ott, ahol hirtelen elôre nem lí thatò hùzí sok és “lehetetlen” helyzetek alakultak ki. A labda ment csak és a Fradi jí tékosai “véletlen” ott voltak, ahol Sem a labdí t, Sem a jí tékost nem ví rtí k.

  Mi akkor, ha ezeket a “véletlen”-hùzí sokat egész meccsen í t jí tszotta volna a csapat ?

  Egy hùsz percig tartott az egész, aztí n a tûz kiégett.

  20 perc utí n a Fradi ùjra sablonba kezdett. Ez lett a vége.

  Tùl sokat ví rtunk ?

  A Ferencví ros nem sikerüzem. Nem lehet pénzel lelket önteni beléje. Lelke sají t eredetû. A Ferencví ros irtòzik a központosìtí stòl, hiszen a központjí t sají t magí ban leli.

  Karcsi hozzí szòlí sí t ìgy értelmeztem.

  • László, druszám, ez valami fantasztikus volt! ANNYIRA megfogtad a lényeget! Idézlek: “A Ferencváros nem sikerüzem! Nem lehet pénzzel lelket önteni beléje! Lelke saját eredetű.” És a többi is ugyanilyen fontos, ami í­rtál, de ez nagyon megfogott … Sajnos, sem a mai vezetők, sem a szkennerüzemeltetők, sem a szkenner ellen tüntetők, sem az újságí­rók, sem a VEZETŐK nem tudják, nem értik, hogy mitől Fradi a Fradi! TÖBB, MINT EGY KLUB! Egy életérzés, ugyanúgy, mint Barca vagy Madrid drukkernek lenni … amit Magyarországon más szurkoló SOSEM fog érezni … minden vereségbe belehalunk egy kicsit .. én a tegnapiba majdnem igazán … minden győzelem egy újjászületés … most már Doll mester tényleg “kénytelen” lesz közel 100 %-os teljesí­tménnyel megnyerni a bajnokságot és a Magyar Kupát! Még 1 év türelem, Herr Thomas! Nagyon jó, amit csinál, jó, amit akar, de ezt a 2 csörtét “elmeccselte” … Nyugaton sok helyen ilyenkor már repül az edző, erre í­rom, hogy a magam részéről adnék még neki max. 1 év türelmi időt …

   • lacimadí r drusza

    Köszönöm hozzí szòlí som értékelését.

    A Fradiban több van mint csak klub. Ha pròbí lní nk kibetûzni, vagy véglegesen megfogalmazni, hogy mi is az a Fradi, akkor sosem érnénk véget.

    Egy klubot, sok ember élteti, lelkesìti, bìztatja és segìti. Nem beszélve a vezetôségrôl Sem, mely sok olyan munkí t végez, melyet a szurkolò nem tud Sem lí t, Sem hall.

    A fô cél a bajnoksí g megnyerése.

    Egy tìz, vagy hùsz éves lemaradí st nem lehet két év alatt felhozni. Akí r hogy is fí j. Ez sajnos ìgy van.

 • Akár a Loki tavalyi észak-í­r csapat elleni meccsét vetjük össze, a Videoton -- New Saints találkozóval, akár a mi tavalyi Rijeka ellenit, a mostani Zeljeznicar ellenivel, “a fejlődés megkérdőjelezhetetlen”.
  A magyarfocin az infrastruktúra javí­tása és a még több pénz biztosan nem segí­t.
  Persze ezt kb. csak az illetékesek nem tudják vagy jó nekik í­gy.

 • Nagyon szomorú vagyok.egyrészt rá kellett ébrednem/ni ,hogy megint csak a magyar bajnokságra “vagyunk jók”,de még oda sem rendre az első helyre 10 év óta egyátalán nem,és még egy ilyen szintű csapat ,mint ez a bosnyák,persze ezzel nem Őket akarom megbántani,hanem minket minősí­t.Sajnos már az első meccsen megmutatkozott,hogy még fényévekre vagyunk az el-től,nemhogy a bl-től.kapus szinten nincsen baj,de viszont a többi poszton főleg a csatársorban nagyon gyengécske ez a társaság nemzetközi szinten.kí­vánom ,hogy végre megnyerjük a bajnokságot és aztán mi lesz???1- max 2 kör????És majd jönnek-félig joggal- a pocskondiázó becsmérlő kommentek más portálokon,és joggal marnak belénk,mert legalább volt egy olyan csapat ,aki 2 meccs alatt legalább 1 gólt rúgott,hanem 11-et!!!és nem mi vagyunk azok.Kedves bölcs hozzászólótársam í­rta a múlt héten ne nyavalyogjak,mint a macskák,akkor most inkább károgok,de szerintem joggal.

  A lényeg a srácok ezután is zsebre vágják a havi 2-3 ” misit” ….!

  Hajrá Fradi

 • Sajnos ùjbòl megmutatkozott a Magyar- és a külföldi bajnoksí g a jí tékosok gyorsasí gí t és idegrendszerük közti különbségek.

  A Fradi — ahogy ezt meg tudom itélni — nem jí tszott tùlzottan mí sképpen, mint ha egy Magyar bajnoksí gban indulò csapat ellen jí tszott volna. Ami ott elmegy, az Bosznií ban mí r nem ment. Ezért ez ùgy lí tszott megbosszulta magí t, mert a bosnyí k csapat vérszemet kapott a felkészülése közbent, miközben a Fradi nem hitt mí r a toví bbjutí sban. Ez mí r a meccs elsô perceiben megmutatkozott.

  Elvesztette a hitét és a baboní ban esett vissza. A baboní nak a “halí lbiztos metòdus és trükk a neve”. Az ilyenforma iskolakönyv mintí ra jí tszott labdarùgí snak pont a Fradi Magyar mezônyben a legkönyörtelenebb megbüntetôje.

  ítlí tszòan jí tszott a tí madòsor és a bosnyí k csapat --ùgy tûnt — még hamarí bb ki tudtí k eszmélni a Fradi hùzí sait (erre a bosnyí k edzô az elsô nyilatkozatí ban rí ügyelt), mint a Fradi tí madòi maguk.

  Mégis a Fradi azonban szépen jí tszott, habí r nem eredményesen.

  érezhetô Volt, hogy ezt a tankönyv-sablonos jí tékot a csapat kényszerbôl jí tsza, mert nem lí t mí s kiutat a nyomasztòan reménytelen helyzettel szemben. Vagyis egy fejvesztett, kií brí ndult és keserû kényszerszereplés egy reménytelennek feladott meccsen.

  A helyzetek kidolgozí sí khoz egy ellenfél is kell, mely közben-, ellen-, és együttjí tszik a kezdeményezô csapatal. A bosnyí k csapat nem jí tszott Sem közben, Sem ellen, sôt még a Fradival együtt Sem. A réseket ma ìgy nem talí lta a Ferencví ros és a Bosnyí k csapat tönkre tette mindkétszer a Fradi jí tékí t.

  Bí r csalòdtam, de csodí t nem ví rhattam egy olyan csapattòl, melynek még nincsennek tùl sok nemzetközi tapasztalatai. Ezzel a tapasztalathií nnyal az is jí r, hogy a csapat naivan jí tsza a Magyarorszí gon megszokottat.

  Hosszù és köves még az ùt ! Bìzok benne, hogy a gyakorta nemzetközi mérkôzések meg fogjí k majd tenni a magukét.

  A bosnyí k csapat egyszerû célszerû jí téka meg tudta bojgatni a Fradinak most komplikí lt és körülményes jí tékí t.

  A Fradi sakkozott ezen a talí lkozòn és a legegyszerûbb helyzetkihaszní lí sok helyett a legbiztonsí gossabb mattot kezdeményezte. Lí tví nyos í ldozatok. Elvesztett kirí lynô. Felí ldozott bí styí k mellett a Bosnyí k csapat a gyors sakk-mattot ví lasztotta, mely mí r az elsô félidôben eldöntötte a meccset.

  A Magyar csapatnak mí r nem Volt bí bja a sakktí blí n, hogy elkerülhette volna a mattot.

  A bìròròl nem érdemes Sem jòt, Sem rosszat mondani, de ha a bosnyí k csapatot épp olyan sok sí rgí val jutalmoztí k volna Pesten mint fordìtva, akkor Ramirez is jí tszhatott volna ezen a talí lkozòn.

  Doll mester elôtt le a kalappal ! Bí r elkeseredett Volt, de megpròbí lt tí rgyilagosnak maradni.
  Ez az ember megszerette a Fradi csapatí t. Szerintem ez szép Volt lí tni ezen a meccsen, akí rhogyan fí jt is a korai kiesés.

  Egy jí tékos klasszisa megmutatkozik akkor, ha nem megy jòl a csapatnak és mikor rí ja több nehéz sùj nehezedik, mint mí skor.

  A rutinosok közül Lamah és Somali megbizhatòan jí tszottí k azt amit ismerünk tôlük. Bödét kikezdték sajnos.

  Meglepetésnek szí mìtott szí momra a “szemtelen” Radò. Nem Volt szìvbajos. Még nem talí lta meg a helyét a csapatban, de mí r voltak jò megmozdulí sai.

  Sajnos a Fradi jí tékstìlusí t kìvülrôl tudta a Bosnyí k csapat. Ezért a Fradinak elôször kevesebb és végül nagyon kevés esélye Volt a toví bbjutí sra.

  Ezért még nincs itt a vilí gvég. Hajrí  Fradi

 • a felkészültebb, lelkesebb, saját magát komolyabban vevő csapat jutott tovább, minden tekintetben megérdemelten. szégyelltem magam ma is a tévé előtt, holott tán nem biztos, hogy én lettem volna ebben az illetékes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ