2015.X.24. DVTK – Ferencváros: 0-2

8 hozzászólás a(z) 2015.X.24. DVTK – Ferencváros: 0-2 bejegyzéshez

 • Volt 9 szerencsétlen játékos akiknek az volt a feladtuk,hogy védekezzenek.Ők ezt teljesí­tették majdnem 90 percen keresztül.ilyenkor mit tehetett volna a Fradi,csak azt amit tett.Egymásnak adogatták a labdát,próbálták áttörni ezt a védőhálót,amit két góllal sikerült is.Maradéktalanul nem tudtam örülni ennek a győzelemnek,de ez nem a fiúk hibája.Azt viszont észrevettem,ha egy ilyen stí­lusban játszó ellenfelet kapnak,akikkel az egész mérkőzés alatt kevés a játék sok a szabálytalanság,nincs ami lelkesí­tené Őket akkor az Ő teljesí­tményük is visszaesik.Emlékszem a stadion megnyitójára (,ahol egy klasszis futballista a Drogba is játszott ) és jó játékkal csak 1-góllal kaptak ki.Tehát kell a jó minőségű ellenfél ahhoz,hogy kitudjanak bontakozni és mindig a legjobbat adják magukból.Kétségbeejtő,hogy hány csapat van a lejtő szélén, talán több Doll mester kellene,hogy megint jó futball legyen,mert tehetség az van, csak nincs aki kihozza belőlük. ( hogy fordulhat elő,hogy egy Újpestben, belső ellentétek bomlasztják a csapatot ? ) és most lehet törölni a hozzászólásomat,ha valakinek nem tetszik !

  • De tetszik, igaza van.

  • Kedves Gabriella Asszony, miért ez a kishitűség? Ön mindig fején találja a szöget … itt szerintem amúgy sem törölnek semmit, ez nem az a fórum, ahova a fröcsögők járnának … pedig nekem volt 1-2 olyan elkeseredett hozzászólásom az idők folyamán, hogy magam is csodáltam, hogy maradhatott fenn, Jó, éppen tűrte a nyomdafestéket, de volt 1-2 keresetlen jelzőm … Ön, látszik, hogy “egy” (“A”) TANÁR ÚR (!!!) leánya, nagyon jól lát sok mindent a futballból, én nagyon szeretem a magvas, tartalmas hozzászólásait, szerintem mások is í­gy vannak vele! Most sem bántott meg senkit. HAJRÁ FRADI!!! Mondjuk, az Édesapjáék által kiví­vott 100 %-os bajnokság már nem jön össze, de egy veretlenül megnyert bajnoki cí­m még sikerülhet. 😀

  • Alig van ellenfelünk, kedves Gabriella, aki ne ezt játszaná ellenünk. Szép játékot nemigen lehet ez ellen felvonultatni, maximum eredményeset, kí­nlódással, gyötrődéssel. Ez most megvolt, vagy mondhatni: most is megvolt. Doll előtt, illetve tavaly ilyenkor, a Doll-éra elején még ezt javarészt nem mondhattuk el.
   Az más kérdés, mennyire készí­t fel mindez nemzetközileg bármire is. Vagy hát nem is kérdés. A felkészülési időszakban, télen, edzőtáborban meg kell próbálni becserkészni minél több ní­vós ellenfelet.

 • Nem sikerült egyetlen hazai helyzetecskét sem filmre venni. 🙂 Valójában nem is volt, bár egyszer a 73. percben eltalálták a kapunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ