2015.XI.1. NB III, Ferencváros II. – Mosonmagyaróvár: 0-1

fradi_cimer

NB III – Egy góllal kikapott, de továbbra is az élen a Lipcsei-csapat

Ferencváros II. – Mosonmagyaróvári TE 1904: 0-1 (0-1)
Népliget, 200 néző, vezette: Ducsai József (Berényi, Márkus)

Ferencváros II.: Rácz G. – Kárász Gyurácz, Szpirulisz, Csilus Á. – Haris (Hodgyai 69.), Fábián (Adamcsek 64.) – Haraszti, Nagy Do., Szántó G. (Kovács K. 78.) – Popov
kispad: Varga Á., Farkas A., Gőbölös, Lipcsei K.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Mosonmagyaróvári TE 1904: Boros – Régely, Baranyai, Nagy Á., Galambos, Bezdi, Schmatovich (Tokody 77.), Laki (Domanyik 89.), Szénási, Mundi (Horváth M. 90+4.), Jasarevic
kispad: Sárközy, Pump, Karácsony, Molnár M.
vezetőedző: Király József

Gól: Schmatovich (28.)
Sárga lap: Nagy Do. (73.), Adamcsek (90+2.) illetve Galambos (31.), Jaserevic (41.), Nagy Á. (47.), Baranyai (56.), Régely (76.), Karácsony (89.)
Kiállí­tva: Szpirulisz (90+5.)

Az első helyzet a vendégek előtt adódott, Jasarevic lépett ki, s már csak a kapussal állt szembe, lövését nagy bravúrral védte Rácz. Nem sokkal ezután megszerezte a vezetést a Mosonmagyaróvár: Mundi jobb oldali szabadrúgása a hazai védőkről Schmatovich elé pattant, aki 8 m-ről a hálóba lőtt, 0–1.

A második félidőben Jasarevic vezethette kapura a labdát, annak ellenére, hogy többször is szabálytalankodtak vele, ám a játékvezető meglepetésre nem alkalmazta az előnyszabályt.

Az első félidő kiegyenlí­tettebb játéka után a vendégcsapat megérdemelten szerzett vezetést, s bár a Ferencváros II nagy erőket mozgósí­tott az egyenlí­tés érdekében, mezőnyfölényben is játszott, de ez meddőnek bizonyult a  szervezetten és taktikusan játszó Mosonmagyaróvár ellen. A vendégek újabb  bravúros győzelmet arattak.

Lipcsei Péter: – A Mosonmagyaróvár nagyon szervezett csapat, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Király József: – Rengeteget dolgoztunk a pályán, hogy ez az eredmény szülessen. A csapatunk minden dicséretet megérdemel.

(A kisalföld.hu, a Ferencváros és a Mosonmagyaróvár hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.30.20:00 The New Saints – FTC TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ