2024.I.21. Ferencváros “fehér mezesek” – Ferencváros “fekete mezesek”: 2-4 (edzőmérkőzés)

FELKÉSZÜLÉS: A MOLDE HELYETT EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTTAK A FERENCVÁROS JÁTÉKOSAI

Elmaradt a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vasárnapi felkészülési meccse, miután a norvég Molde sérülésekre hivatkozva csak egy félidőt akart lejátszani, de ebbe meg a zöld-fehérek nem mentek bele. Dejan Sztankovics így két csapatra osztotta a játékosait, akik kétszer negyvenperces meccset játszottak le egymás ellen – számolt be róla a fradi.hu..

A mérkőzés:

Ferencváros (fehér mezesek) — Ferencváros (fekete mezesek): 2-4 (0-3)
La Nucia, 12:00. ? néző.
Vezette: ?

Ferencváros (fehér mezesek): Dibusz — Makreckis, Wingo, Cissé, Civic (Dhonata, 70.) — Besic (Tóth A., 41.), Katona, Abu Fani (Haraisvili, 58.) — Marquinhos, Kodro, Szabó Sz. (Kehinde, 41.)
meccselő edző: Nenad Szakics

Ferencváros (fekete mezesek): Varga Á. — Botka (Pászka, 47.), Aaneba, Abena (Sigér, 41.), Ramírez — Maiga, Gojak, Loncar — Lisztes, Pesic, Zachariassen (Sevikyan, 41.)
meccselő edző: Szalai Áron

Gól: Marquinhos, Haraisvili illetve Pesic (2), Lisztes (2)

A fehér mezben játszót csapatot Nenad Szakics, míg a fekete mezeseket Szalai Áron irányította a pálya széléről, míg Dejan Sztankovics vezetőedző megfigyelőként követte az eseményeket. Az első negyven perc a fekete mezesekről szól, akik Lisztes duplája mellet Pesics góljával tettek szert háromgólos előnyre. A fordulás után Marquinhos góljával szépítettek a fehér mezesek, de Pesics visszaállította a háromgólos különbséget. Tíz perccel a vége előtt Haraisvili szabadrúgásból faragott a fehér mezesek hátrányából, több gólra azonban már nem jutott idő, a Szalai Áron-féle csapat nyerte a házimeccset.

További képek: fradi.hu

(A Ferencváros hivatalos honlapja továbbá az nso.hu és a Nemzeti Sport alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.30.20:00 The New Saints – FTC TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ