Bérlet- és jegyinformációk – 2014/15 (módosí­tott)

2014-15_Stadion szektorok

Jegy-és-bérletinformáció_2014_03

A visszavont árak:

2014-15_berlet_jegy_ujstadion2_visszavont

A jegyárak kialakí­tásáról kiadott indoklás változatlan formában itt olvasható:

Európai szí­nvonal

 

Új arénánk szolgáltatásainak magas szí­nvonala, a pompás környezet és a sok-sok modern megoldás megegyezik a legjobb európai stadionokban tapasztaltakkal, jegy- és bérletáraink mégis kedvezőbbek, megfizethetőek.

A hamarosan elkészülő FTC-stadion nemcsak megközelí­ti Európa legmodernebb létesí­tményeit, hanem számos tényezőben felül is múlja azokat.

Az aréna épí­tésénél, a szolgáltatások kialakí­tásánál szurkolóink kényelmét és érdeklődését is figyelembe vették, és itt nem csak a kiemelt kategóriában helyet foglaló drukkerekre kell gondolni.

A könnyű bejutás, az ülőhelyi kényelem, az óriási eredményjelző, a büféknél való gyors és precí­z kiszolgálás, a Fradi Shop kí­nálata, az Európában egyedülálló megoldásokat és újí­tásokat alkalmazó Fradi Múzeum szurkolói rétegtől függetlenül mindannyiunknak nagy örömet okoznak majd. A cashless (készpénzkí­mélő) rendszernek köszönhetően pedig gyorsan, egyszerűen és biztonságosan tudnak vásárolni drukkereink. A rendszer lényege, hogy az új, multifunkcionális szurkolói kártyára feltöltött összeg áll rendelkezésre a stadionban történő vásárláshoz.

Nem szí­nház, hanem aréna lesz az FTC új stadionja. Olyan hely, ahol a játékosok gladiátoroknak érezhetik magukat, a Fradi-tábor buzdí­tásánál a hang oly módon reked benn, hogy az ellenfél játékosának lábai megremegnek tőle.

Stadionunk a Bayern München, az AS Roma, a Salzburg vagy éppen a Grasshoppers létesí­tményénél is modernebb, több akar lenni – és az is lesz.

Szolgáltatásban és szí­nvonalban is bárkivel felveszi a versenyt az FTC-stadion, ráadásul a jegy- és bérletárak messze elmaradnak a szomszédos, vagy nyugat-európai átlagtól.

A fent emlí­tett egyesületek közül a Bayern Münchennél egy kiemelt (A+) mérkőzés megtekintése kiemelt kategóriájú helyen ülve 70 euróba (körülbelül 21 ezer forintba) kerül – ez egy Fradi-mérkőzés esetében jóval kedvezőbb, 6.400 forint.

Ugyanezen mérkőzés a kapu mögötti szektorból nézve a németeknél 15-45 euró (4.500-13.500 forint), nálunk ellenben mindössze 2.500 forint.

A bérletárak tekintetében hasonlóan pozití­v javunkra billen a mérleg: az AS Románál 900-950 euró (270 ezer-285 ezer forint) egy első kategóriás bérlet, a „B-középben” pedig 270-300 euró (81 ezer-90 ezer forint). Ugyanezen bérletek nálunk harmad- sőt negyed annyiba, 63.800 és 28.500 forintba kerülnek. A szolgáltatások szí­nvonala pedig, ezt ne felejtsük, jócskán meghaladja a kintieket, nem beszélve arról, hogy a mi arénánk vadonatúj.

A bérletárak azonban nem csak a legjobb európai bajnokságokban magasabbak néhány szinttel. Az osztrák Red Bull Salzburg mérkőzéseire (A+, kiemelt kategória) 31 euró (9.300 forint), a svájci Grasshoppers találkozóira 80 svájci frank (20 ezer forint) a belépő. Utóbbi több mint háromszorosa a 6.400 forintos Fradi-belépőnek.

Ha egy szezonális bérletet tekintünk, a Grasshoppers esetében 880 frankba (220 ezer forint) kerül a legjobb helyekre és 330 frank (82.500 forint) a szurkolói zónába. Ezek az árak szintén többszörösei a 63.800 forintos, valamint a 28.500 forintba kerülő szezonbérleteinknek.

Mindez mutatja, hogy új stadionunkkal elértük – túl is szárnyaltuk– az európai szí­nvonalat, ugyanakkor a jegyek, illetve bérletek ára a nyújtott minőséghez képest az átlag alatt található.

(forrás: fradi.hu)

13 hozzászólás a(z) Bérlet- és jegyinformációk – 2014/15 (módosí­tott) bejegyzéshez

 • Érdeklődnék, hogy a tavaly nyáron a Puskásba megállapí­tott bérletárakat hol tudnám megnézni? Amik természetesen a 2013-14-es szezon 15 meccsére szóltak. Se itt, se a hivatalos oldalon nem találom már. Előre is köszönöm a választ.

 • Szí­vesen csatlakoznék kulturált társasághoz,mert barátaim sajnos az utóbbi időben nem járnak meccsre, egyedül nézni a meccset pedig nem ugyanaz. Negyvenes korosztályhoz tartozom, négy éves koromtól vagyok fradista.

  • A szerkesztőség a barátokkal a C4 vagy C5 8. sora környékére szeretne bérletet venni, ha érdekel és találkozik anyagi lehetőségeddel, akkor szí­vesen látunk.

   • Igen, érdekel. Köszönöm a tippet.

   • Kedves Szerkesztők!

    Én 44 éves vagyok a fiam 20 éves , tavaly nem volt bérletünk előtte sok- sok évig volt a 4-es szektorba. Szeretnék a C4 vagy a C5-be 2 bérletet tudnának segí­teni.
    Előre is köszönöm a választ!

    • Kedves Attila!

     Sajnos nem. Mi is csak szurkolók és természetesen bérletesek vagyunk.

     Információnk szerint (mi szombaton vettük a bérleteinket a C4 7-8. soraiba), rengetek hely van az emlí­tett szektorokba.

 • Bár “idegenlégiós”vagyok,de szerencsére megtehetem,hogy rendszeresen hazajárok a családhoz és 5 éves Kisfiammal sokszor elmentünk az épülő stadiont megnézni.Nagyon tetszett,amit láttunk és az ominózus fradi-debrecen meccs óta nem voltam élőben “kint”,de Kisfiam és Lalolib “unszolására” elgondolkodtam,hogy veszek majd bérletet,ahogyan én is kaptam anno az édesapámtól.De ezek a körülményes dolgok és azért finoman szólva az árak is elszomorí­tóak.A hasonlatok,hogy mely csapatokkal hogyan érveltek az is nevetséges.
  Szóval lehet,hogy maradok “fotelszurkoló” továbbra is….sajnos

  Ui.:

  Divat és újgazdag majmoknak skybox meg hasonló….

  Hajrá Fradi!!!

 • Sok embernek talán fel sem tűnt, de ha csak az árakat mérsékelik, akkor is maradnak a rendszerben orbitális baromságok. Talán a “Tóni bácsi” által 10 éve működő rendszer is különb volt, pedig ő csak a lakására telefonálóknak tette félre egymás mellé a bérleteket.

  Én az NBII-es korszak elején 20 feletti bérletet vettem az ismerőseimnek, egymás mellé ki hogyan kérte. Ma 5-öt kéne, de ebből 4 vidéki, akiknek a mai állás szerint először tenyérlenyomatot kell adni, mint a hí­rességek falán :mrgreen: :mrgreen: , és csak azután vehet bérletet. Arról már szót sem érdemes emlí­teni, hogy az Albertba megszokott előttünk és mögöttünk ülőkkel is össze kéne hozni az időpontot.

 • egyértelmű cinizmus az árakkal európázni meg átlagalattizni. nyilván mi részünkről ugyanezt tenni a bérekkel, nyugdí­jakkal meg demagógia, de még mindig mi vagyunk azok, ki benne élnek ebben a nagy büdös magyar valóságban. 2-3 ezer emberrel bohóckodni ezek után, hát, lesz itt házon belül, hát még onnan kí­vül némi hanghatás…

 • Tegnap kiváltottam a “multifunkciós regisztrációs kártyámat”, a két tenyeremet is regisztrálták. Bérletet nem vettem, mert majd a barátaimmal egy helyre akarok kerülni. Nem akarom idézni azokat a megjegyzéseket, amelyeket a pénztárnál hallottam, főként nyugdí­jasoktól. 11.000,-Ft helyett 47.000,-Ft a nyugdí­jas éves bérlet… Ez nem 20% emelés, vagy csak én jártam más iskolába? A szolgáltatási szí­nvonal egyértelműen nőni fog, de ennyivel? Nem csodálom, hogy felfüggesztették a bérletárusí­tást.

 • Külföldi ismerőseim már jelezték, hogy mindenképpen meg akarják majd nézni az Arénát és ősszel egy kurrens meccsre szerezzek majd jegyet nekik is. Azt, hogy hogy fogom tudni őket is regisztrálni és hogyan fogom tudni elővételbe megvenni nekik a jegyet, még nem tudom.
  Tartok tőle, hogy marad a Halászbástya.

 • Idióta, a magyar valóságtól elrugaszkodott, felháborí­tó döntés !
  Nemcsak a jegyek árait kell összehasonlí­tani, hanem a keresetet is.
  40 éve járok meccsre és most valószí­nűleg vége. Nem fogok a kanyarba menni, nem fogom hagyni, hogy hülyének nézzenek. Inkább a tévé elé ülök le, onnan mindent jól lehet látni …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ