Elhunyt Forintos József

ftc-cimer

Szeptember 26-án 55 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Forintos József, a Ferencváros saját nevelésű labdarúgója. A szűkebb berkekben csak Csárliként becézett futballista a Bakáts téren lakott, í­gy született franzstadti, ennek megfelelően már a serdülőben büszkén viselte klubunk mezét.

Forintos József, egy évvel idősebb bátyjával, Sándorral, Ebedli Zoltán és Nyilasi Tibor generációjához tartozott, az élvonalban a Fradi mellett a Volánban és Salgótarjánban is szerepelt. A Volánnál például olyan hajdani fradisták, mint Novák Dezső, Bálint László, Ebedli Ferenc voltak az edzői, visszavonulása után pedig rendszeresen pályára lépett az FTC öregfiúk csapatában.

Forintos József, a nagy bohém, Ebedli Zoltán gyerekkori barátjaként a pályán és azon kí­vül is szerette a mókát, miként őt is nagyon kedvelték játékostársai: Taxisofőrként éjjel, nappal örömmel állt fradista barátai rendelkezésére. Sajnos, örökre lefékezett.

Az örök vidám Csárlit családja mellett a hajdani társak és a Fradi szurkolói is gyászolják. Temetéséről később intézkednek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ