Erdélyi Károly: 60

erdelyi-karolyEgykori kapusunk Újpesten nevelkedett, ahol a serdülő öttől az NB I-es csapat kispadjáig jutott. Tétmeccsen azonban sohasem szerepelt lila-fehérben.

Pályafutását a Ganz MÁVAG csapatában folytatta, Kőbányáról igazolt az Üllői útra 1985 nyarán.

Ahogy lila-fehérben, úgy zöld-fehérben sem jutott szóhoz tétmérkőzésen, csak a felkészülési meccseken őrizhette a kalitkát.

Egy idény után távozott a Fraditól, 1986 nyarán az NB II-es Szegedhez igazolt.

Végül mégis Újpesten mutatkozott be az élvonalban, de már a Siófok szí­neiben. Később visszatért a fővárosba, a másodosztályú III. kerületi TVE csapatához.

1992-ben állt utoljára a gólvonal előtt a magyar élvonalban a BVSC játékosaként.

Klubjai: Ú. Dózsa, Ganz MÁVAG (-85), FTC (1985-86), SZEOL-Délép (1986/87), Siófok (1987/88: 1 bajnoki), III. kerületi TVE (1988-90: 30 NB II-es bajnoki), BVSC (1991/92: 23 bajnoki)

3 hozzászólás a(z) Erdélyi Károly: 60 bejegyzéshez

  • Sok mindent szerettem volna í­rni, de inkább nem í­rok semmit .. Itt annyi “megahéroszról” lehet olvasni … nehogy már egy “ős-újpestiről” olvassak, akinek EGYETLEN érdeme, hogy a Fradiban SEM VÉDETT SOHA!! Menjen a pixbe … azért, nehogy már évszázados ikonjainkkal együtt emlegessük ezt az E.K. nevű megélhetésit … ne vigyétek túlzásba, fiúk! Minden egyes szögletzászlót nem kellene megünnepelni! Ez egy dózsás, aki kí­njában még a Fradiba is jelentkezett … kevés volt .. még az akkori Fradiba is! Na, ne! Ha én egyszer partjelző-zászló voltam, a Fradi-pályán, akkor évtizedeken át megjelenek, mint, aki “egyszer majdnem rúgott egy gólt egy majdnem felkészülési meccsen???” _ Ne haragudjatok, de kár ennyi szót fecsérelni erre a dózsás semmirekellőre … De tényleg! Tegyetek már különbséget a 600 meccsen 600 gólt rugó, és az Újpestből elzavart, 0 meccsen 0-át produkáló között …

    • Nincs igazad. Ez nem ünneplés. Nekünk az a célunk (mondhatni önként vállalt hivatásunk), hogy mindenkiről, aki akár csak egyszer is hivatalos meccsen pályára lépett a Fradi szí­neiben, arról legyen adatlapunk és életrajzunk, lehetőleg minél pontosabb.
      Ezzel a hozzászólásoddal megsértettél mindannyiunkat, semmibe vetted azt a munkát, amit a Szerkesztőség -- ingyen és bérmentve, nemegyszer köszönöm helyett (mint most is) támadást kapva -- szabadidejéből végez. Pusztán azért, hogy a Fradit minél jobban meg lehessen ismerni.

    • Ez annyira nem a te stí­lusod, Lacimadár… Van valami személyes oka, amiért í­gy vélekedsz? Hiszen ennél kevesebbel is került már be nem egy játékos a Fradi-adatbázisba, sőt, ha úgy vesszük, az objektí­v, nyers statisztikával hadakozol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ