Pecz György

2 hozzászólás a(z) Pecz György bejegyzéshez

  • Őszinte részvétem Pesti György családjának. Sajnos, csak most, az Önök kiváló honlapjáról értesültem, hogy édesapám egykori miskolci csapatársa elhúnyt. Az Evangélikus Taní­tóképzőbe járt édesapám, és Petz Györgöt is felvonultató csapatuk KISOK bajnokságot nyert. Sajos már nincs meg az a Nemzeti Sport, ahol a büszke csapatuk fotója és a siker hí­re megjelent. Mint legtöbbre vitt sporttársáról, aki az imádott Fradijában is játszott emlékezett meg mindig. Mint békés megyei pedagógus, testnevelő valahogy nem tudott Pesti György további sportvezetői karrierjéről, pedig bizonyára kereste volna vele a kapcsolatot. Nagy Béla könyveiből felidéztük a fenti fradista sikereket, örülök, hogy kiváló honlapjuk ennyi további információval szolgált, sajnos édesapámmal ezt már nem oszthatom meg, ő 8 éve hunyt el.

    • Ma 2014.12.17-én lenne 90 éves Pesti Petz György akinek pályafutása a következő csapatokban játszódott : Miskolci Juventus, MOVE (Miskolc) ,Budai Taní­tóképző, Ferencváros (itt kapta a Pesti nevet az intézőtől aki egy áldott jó ember volt, mondta apám testvére), DVTK,Diósgyőri Bányász. Gyimesi Úr! Vannak fotoim a nagybátyám tanuló éveiből is(csapat).Az Ön rendelkezésére állok még í­gy megkésve is.Pesti urat megsértették a Fradinál , ezért ment el onnan.Baráti kapcsolata egyedül Lakat Károllyal maradt.Nem voltak a vörös könyv hí­vei. Pesti Úr támadta az MLSZ elnökét(Szepesit) amikor Mészőllyel megfurták Lakatot 1980-ban.Ez Miskolcon kezdődött….. A mai napon nem emlékezett meg Pesti Pec(t)z Györgyről az aDiósgyőri VTK, ahol 25 évet ,az egyesület érdekében eltöltött. Ma már más szelek fújnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső