2002.II.7. Ferencváros – Mladost Apatini: 1-1

Lejátszotta első ciprusi edzőmérkőzését a csapat, igaz még nem a Garami József által elképzelt legjobb csapat lépett pályára. A helyi idős szerint délelőtt fél 10-kor kezdődött Mladost Apatini elleni találkozó 1-1-es döntetlennel végződött. A meccsen elsősorban azokat a játékosokat küldte pályára a szakmai igazgató, akiknek még több bizonyí­tanivalójuk van.

Ferencváros – Mladost Apatini: 1-1 (0-0)
Larnaca

Ferencváros: Németh G. – Vukmir, Cheregi, Balog Z. – Kriston, Vén, Szabó T., Andracic – Fülöp Z., Kuznyecov (Huszti 56.), Varga Z.

Gól: Vén (85. – 11-esből)

Az első helyzet a mieink előtt adódott, de a 12. percben Varga lövése megpattant egy védőn, és a kapus kikotorta a jobb alsó sarokból. A 30. percben Varga ment el remek cselekkel a jobb oldalon, és beadását Kuznyecov fordulásból 13 méterről bődületes erővel bombázta a bal kapufára.

A szünetben az ellenfél tí­z játékost cserélt, és rövidesen kiderült, hogy a második félidőben erősebb összeállí­tású gárdával kell szembe néznünk.

Az első osztályú jugoszláv csapat ennek ellenére kevés veszélyt jelentett a kapunkra, és ez elsősorban a Cheregi-Balog kettős által dirigált védelemnek volt köszönhető. A hátsó alakzatból kitűnt Dragan Vukmir is, aki több bátor felfutással vétette magát észre. Az 56. percben pályára lépett Huszti Szabolcs is, aki Szergej Kuznyecovot váltotta. Huszti bátran játszott, és többször is elismerésre ragadtatta a szakmai stábot. A második félidő közepén aztán az Apatini az első kapuralövéséből vezetést szerzett. A jobb oldalon vezetett támadást követően egy távoli lövés került Németh kapujába. A gól után nem sokkal Huszti labdájával Kriston húzott el a szélen, de a középre gurí­tását követően Varga centiméterekkel lecsúszott a beadásról. A hajrában újabb egyenlí­tési lehetőség adódott csapatunk előtt, de Vén jobb oldali szabadrúgása után Fülöp erős fejesét védeni tudta a kapus. A 85. percben Varga átadását követően Fülöp tört be a 16-oson belülre és a védők már csak buktatni tudták. A megí­télt 11-est Vén magabiztosan vágta a bal alsó sarokba, és ezzel egyenlí­tettünk. (1-1)

NS-20020208-03-20020207

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ