2002.IX.27. Győri ETO – Ferencváros: 1-2

Szép gólok és kemény belépők


Győri ETO – Ferencváros: 1-2 (0-0)
Győr, 5.000 néző, vezette: Sápi Csaba (Tóth I, Szabó II, Mészáros)

Győri ETO: Sebők Zs. – Lakos, Karabatic, Böjte (Kartelo 70.) – Peric (Mracskó 74.), Jovanovic (Semenik 62.), Németh N., Hucika – Szanyó – Herczeg, Nicsenko
vezetőedző: Tamási Zsolt

Ferencváros: Szűcs L. -– Bognár Zs., Vukmir, Gyepes – –Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek -– Gera (Andone 87.), Tököli (Jovic 84.), Leandro (Szili 46.)
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Szanyó (90.) illetve Gera (46.), Szili (57.)
Sárga lap: Böjte (8.), Peric (73.) illetve Gera (69.)
Kiállí­tva: Jovic (91.)

Még a kilencvenes évek elején történt, a magyar hoki manapság már nosztalgiával emlegetett hőskorában. Az Újpest és a Ferencváros akkor még rangadónak számí­tó Megyeri úti összecsapására a kor álomautója, egy Zsiguli – oldalán a méretes “Rendőrség” felirattal, tetején visí­tó szirénával és villogó kék fénnyel – hozta az akkor még a Belügy által felügyelt lilák frissiben igazolt olimpiai bajnok kapusfenoménje, a szovjet Milnyikov igazolását a jégkorong-szövetségből. Valami hasonló futárattrakcióra készült péntek délben a Fradi futballcsapatának technikai vezetője, Haáz Ferenc is, akinek azonban nem egy zsebben elférő iratot, hanem Dragóner Attilát kellett Győrbe repí­tenie a kora esti bajnoki meccsre.

Illetve, csak kellett volna.

Az MTK elleni örökrangadón kiállí­tott 28 esztendős védő négy meccsre szóló eltiltását ugyanis nem mérsékelte a Magyar Labdarúgó Liga fellebviteli bizottsága, a péntek délelőtt fél tizenegyre kií­rt másodfokú tárgyaláson (a játékos azért í­gy is elkí­sérte társait a vizek városába, sőt a gyors tárgyalásbefejezésnek köszönhetően még a csapat buszát is elérte Pesten).

A válogatott középhátvéd kiesése megnyitotta az utat Bognár Zsolt előtt, aki a nyáron perrel, haraggal vált el addigi klubjától, az ETO-tól. A vita arról folyt a 23 éves védő és a Győr között, milyen feltételekkel távozhat Bognár az Üllői útra: ingyen, vagy vaskos bankóköteg ellenében. A Ferencváros persze az előbbi megoldást favorizálta, csakhogy az MLL elnöksége a 45/2200.09.17. számú határozatában úgy döntött, hogy a fellebviteli bizottság korábbi határozatát hatályon kí­vül helyezi, és a Bognárnak az ETO szerződésszegését megállapí­tó kérelmével kapcsolatban az elutasí­tó határozatot hatályában fenntartja. Mindez pedig azt jelenti, hogy – idézet az indoklásból – “Az ETO FC Kft. szerződésszegésének hiányában a felek között 2001. 08. 01. napján megkötött szerződés érvényes, a kft. élhet a szerződéshosszabbí­tási jogával.”

Érdeklődésünkre, hogy e határozat fényében a Ferencváros továbbra is jogszerűnek tartja-e a bajnoki meccset legutóbb május 22-én játszó Bognár Zsolt csatába küldését az ETO ellen, Szeiler József ügyvezető igazgató csak annyit mondott: a Fradinak semmiféle információja nincs a liga emlí­tett döntéséről…

Bognár Zsolt tehát az FTC mezében futott ki a pályára, a házigazdáknál viszont – taktikai megfontolásból – Baumgartner Attila helyett Jurica Karabatic kapott játéklehetőséget, persze nem a csatársorban, hanem a védelem tengelyében, ám ezzel a váltással a támadóalakulat kéttagúra fogyatkozott. A riasztóan szerény szurkolói érdeklődés és a látványos rendőri erődemonstráció mellett (még ví­zágyút is felvonultatott a karhatalom) megkezdett csatát néhány tekintélyteremtőnek szánt könyörtelen szabálytalanság vezetett fel. Amikor a pengeváltások helyébe a futball lépett, eleinte a Győr tűnt aktí­vabbnak, ám a Fradi kontrái gyors egymásutánban kétszer is szétzilálták a vendéglátók védvonalát. Leandro lövését követően Sebők Zsolt még bravúrral védte a labdát, Gera Zoltán kí­sérlete után viszont már a kapufa segí­tségére is szüksége volt. A folytatásban elsősorban a pálya középső részének megszállására összpontosí­totta fő erőit mindkét fél, í­gy helyzet csakis akkor alakulhatott ki, ha az amúgy is gyakorta pontatlan sablonmegoldások helyett akadt valaki, aki mert és tudott improvizálni. Más kérdés, hogy a helyzetek gólra váltása erőt meghaladó feladatnak bizonyult.

Szünet után viszont rögvest megtört a Fradit 338 percen át sújtó átok, Gera Zoltán ugyanis Sebők Zsolt kapujába fejelte a labdát; igaz, a hazai védők lélekben e pillanatokban alighanem még a langymeleg öltözőben jártak.

A sokkoló nyitány után az ETO próbált volna tempót váltani, ám az akaratosság ezen a napon nem párosult minőségi futballal, s mivel igen rövid időn belül a csereember, Szili Attila is mattolta a házigazdákat, gyakorlatilag eldőlt az ütközet sorsa, a percek pergésével egyre haloványabbak lettek a házigazdák pontmentési álmai – Szanyó Károly szépí­tő gólja már későn született… A sorozatban négy találkozón át nyeretlen Ferencváros e sikerével a Győr elé kapaszkodott a táblázaton, és a második helyről várhatja a Borsodi Liga kilencedik fordulójának folytatását.

Percről percre

15. perc: Szanyó a bal oldalról végezhetett el szabadrúgást, a jobb oldalra átszálló labdát Peric egyből viszszajátszotta a bal oldalon már befelé futó Szanyó elé, aki éles szögből, húsz méterről nagy lövést zúdí­tott a kapura, a léc alá tartó labdát Szűcs kiöklözte.
17. perc: Kriston a jobb oldalon robogott végig, majd átí­velte a labdát a balösszekötő helyén érkező Leandro elé, a brazil 16 méterről kapásból, ballal bombázott kapura, a labda a balra mozduló, de jobb lábbal visszanyúló Sebők lábában akadt el.
18. perc: Lipcsei passza után Gera a balösszekötő helyéről jobbal 14 méterről félmagasan célozta meg a győri kaput, a nagy erővel meglőtt labda – Sebők lépni sem tudott felé – a jobb oldali kapufáról vágódott vissza.
28. perc: Hucika a bal oldalról í­velt középre, a kapu előterében Szanyó kerülhetett volna helyzetbe, de a középpályás kissé későn eszmélt, és néhány centivel lemaradt a labdáról.
30. perc: Herczeg ügyes mozdulattal vitte el a labdát Gyepes mellett, majd laposan, pontosan tálalt a középen érkező Szanyó elé, aki 18 méterről kecsegtető helyzetből jobbal egyből lőtt – ám hiába tűnt úgy, hogy gól születik, a labda centikkel elkerülte a kapu bal oldalát.
42. perc: Szanyó az alapvonal és a bal oldali oldalvonal közeléből végezhetett el szabadrúgást. Jobbal csavarta a labdát a kapu elé, ahol a kaputól négy méterre álló Nicsenko még beleszúrt a labdába, Szűcs azonban remek reflexszel belenyúlt a labdába, amely í­gy a kapu fölé szállt.

46. perc: Fordulás után rögtön góllal kezdett a vendégcsapat. Kriston a jobb oldalról adott középre, ahol Gera a győri védőket megelőzve ugrott fel, és nyolc méterről a győri kapu bal sarkába fejelte a labdát. 0–1
57. perc: Gera száguldott el a bal oldalon, Karabatic beragadt, a ferencvárosi csatár a tizenegyespont magasságába érve középre í­velt, és az érkező Szili 12 méterről jobbal a léc alá bombázta a labdát. 0–2
69. perc: Gera megrúgta Böjtét, a győri játékost le kellett cserélni, a játékvezető azonban csak sárga lapot mutatott fel a ferencvárosi futballistának.
90. perc: Németh Norbert a vendégek kapujától 25 méterre végzett el szabadrúgást, a kapu elé í­velt labdát Szanyó nyolc méterről a kapu bal oldalába fejelte. 1–2
91. perc: Jovics megpofozta a földön fekvő Lakost, és a játékvezető az asszisztense jelzése után piros lapot mutatott fel a hét perccel korábban csereként pályára lépő ferencvárosi játékosnak.

Fény és árnyék

Tartva a korábbi hetek rendbontásainak megismétlôdésétôl, kisebb expedí­ciós hadsereggel is felérô létszámú rendôri és rendezôi gárda tartotta szemmel a vendégszurkolók táborát. Ez alkalommal szerencsére fölösleges volt az aggodalom, noha elhangzottak a szinte már elmaradhatatlan, az Újpestet és a rendôrséget gyalázó rigmusok.

Alighanem elszámí­tották magukat az ETO illetékesei, amikor a péntek esti találkozóra drasztikusan megemelték a helyárakat. A korábbi 500-1200 forintról erre a meccsre 1000–2000 forintra ugrott meg a belépôk ára, és ez annak ellenére is elriasztóan hatott a drukkerekre, hogy a bajnokság második, és negyedik helyezettje csatázott Gyôrött.

Nyilatkozatok:

Tamási Zsolt a Gyôr vezetôedzôje: – A szünetben a kelletténél tovább maradtunk az öltözôben… Az elsô félidôben jól játszottunk, nagy kár, hogy a helyzeteinket elpuskáztuk. A második játékrészben hamar kaptunk két gólt, utána már érezhetô volt, hogy elment a hajó. Ugyan megpróbáltuk a lehetetlent, de ezúttal nem jártunk sikerrel. Tragédia azért nincs, megyünk tovább.

Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: – Jó mérkôzés volt. Ugyan a gyôzelmünket a második félidôben biztosí­tottuk be, az elsô felvonásban sem futballoztunk rosszul, csakhogy akkor még rendre elhibáztuk az utolsó passzokat. A Gyôr kiváló csapat, ebben a stadionban nyerni nem kis bravúr. Úgyhogy elhihetik nekem, nagyon örülök a három pontnak.

Garami József: – Bár góljainkat a második félidőben szereztük, azt gondolom, hogy az első félidőben is jól játszottunk, csak az utolsó megoldások rosszak voltak. Jó iramú meccs volt, érezhetően benne volt, hogy az fog könnyebben játszani, aki előbb rúg gólt. A Győr is remek csapat, és itt eddig sem volt könnyű nyernie senkinek, és ezután sem lesz az. A csapat hangulatának és a játékosok önbizalmának nagyon kellett ez a győzelem.

Tamási Zsolt: – Úgy tűnik, a második félidő elején az öltőzőben maradtunk, mert ami az első 45 percet illeti: a két Fradi-helyzet mellett nekünk is óriási lehetőségeink voltak. A kapu előtt azonban figyelmetlenek voltunk, és a második játékrész elején gyorsan kaptunk egy gólt, a mi találatunk pedig éppen ellenkezőleg, túl későn jött. Többen mérsékelt teljesí­tményt nyújtottak, ettől függetlenül csak dicsérni tudom a csapatomat, mert nagy akaraterővel játszott mindenki. Az eredmény miatt természetesen csalódott vagyok. Az idény elején a jó rajtot sem értékeltük túl és a mostani hullámvölgy miatt sem esünk pánikba.

Gera Zoltán: – Nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk, és annak is, hogy újra gólt szereztem, sőt még egy gólpasszt is sikerült adnom. Jól ment a játék, szerintem megérdemelten nyertük meg az összecsapást. Sajnálom a Böjtével történt esetet, valóban keményen léptem oda, de ez nem volt szándékos. Remélem, nem okoztam neki komolyabb sérülést, mindenképpen jobbulást kí­vánok neki.

Alekszandar Jovic: – Nagyon sajnálom, ami történt. Tény, hogy hozzáértem a játékostársamhoz, de nem volt semmi komolyabb az esetnél. Ezt jól jelzi az is, hogy Igor Nicsenko a kiállí­tás után odament a bí­róhoz, és szólt neki, hogy nem történt semmi. Sajnos az alatt a néhány perc alatt, amí­g a pályán voltam, két olyan rúgást is kaptam, ami csúnya sebet okozott a lábamon. Sajnálom, hogy í­gy lett vége a meccsnek, de örülök a győzelemnek. Elnézést kérek azért, hogy a csapatot hátrányos helyzetbe hoztam a kiállí­tásommal.

Bognár Zsolt: – Fantasztikus érzés volt végre a Fradi mezében pályára lépni. Hihetetlenül boldog vagyok, ráadásul annak is nagyon örülök, hogy itt, Győrben szereztünk három pontot. Kicsit lámpalázas voltam ugyan a meccs elején, de azt gondolom, hogy ez nem érződött a játékomon. Szerencsére végig nagyon jól pörgött a csapat, megérdemelten nyertünk. Köszönöm a közönségnek, hogy a mérkőzés után ugyanúgy ünnepelt, mintha már évek óta a Fradiban játszanék.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2002.IX.27. Győri ETO – Ferencváros: 1-2 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk óriási küzdelemben, második félidei jobb teljesí­tményének köszönhetően idegenben nyert a Győri ETO ellen és értékes három ponttal gazdagodott.

  Győri ETO – Ferencváros: 1-2 (0-0)
  Győr, 4.000 néző, vezette: Sápi (Tóth I, Szabó II, Mészáros)

  Győri ETO: Sebők – Böjte (Kartelo 71.), Lakos, Hucika – Peric (Mracskó 74.), Szanyó, Jovanovic (Semenik 62.), Németh, Karabatic – Herczeg, Nicsenko

  Ferencváros: Szűcs L. -– Bognár, Vukmir, Gyepes – –Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek -– Gera (Andone 89.), Tököli (Jovic 87.), Leandro (Szili 46.)

  Gól: Szanyó (91.) illetve Gera (47.), Szili (57.)
  Sárga lap: Böjte (8.), Peric (70.) illetve Gera (68.)
  Kiállí­tva: Jovic (92.)

  A gólnélküli első félidő után a második 45 percet azonnal Gera-góllal kezdtük, a győzelmünket Szili biztosí­totta be az 57. percben. Szanyó találatának a 92. percben már szerencsére nem volt jelentősége. A győriek nem ijedtek meg tőlünk, bátran támadtak, de mi sem álltunk be védekezni, ezért nyí­lt volt a küzdelem. Mindkétegyüttes nagyon jól megszervezte a védekezését, í­gy a kapuk előtt kevés helyzet alakult ki. A győriek valamivel többet birtokolták a labdát, de Szűcsnek nem akadt védenivalója. Az első gólt í­gérő támadást a házigazdák vezették, a 15. percben Szanyó felső sarok felé tartó lövését Szűcs nagy bravúrral hárí­totta. A mieink válasza egy kapufa volt a 18. percben Gera révén. Eztuán ismét a pálya közepén folyt a teljesen kiegyenlí­tett küzdelem. Az utolsó emlí­tésre méltó esemény a 37. percben Nicsenko 14 méteres lapos lövése volt, melyet Szűcs magabiztosan hárí­tott.

  A második játékrészt remekül kezdtük, hiszen a 47. percben megszereztük a vezetést: Kriston beadása után Gera gyönyörű gólt fejelt a bal sarokba (0-1). A győriek megpróbálták felgyorsí­tani a játékot, mi igyekeztünk tartani a labdát és hátulról indí­tani az üres területekre befutó csatárokat. Szerencsére gyorsan sikerült kettőre növelni a különbséget: az 57. percben Kapic remek labdával indí­totta Gerát, ő egy csel után középre gurí­tott és a szünetben csereként beállt Szili 10 méterről a jobb felső sarokba bombázott (0-2). A hazaiakat megzavarta az újabb gólunk és csak a játékvezetőn múlt, hogy nem növeltük tovább az előnyünket. A 65. percben Kriston beadása után Tököli visszafejelte a labdát Lipcsei elé, aki egy csellel becsapta Karabaticot. A győri védő a földre ült, majd kézzel elhúzta a labdát Lipcsei elől, de Sápi nem adta meg a teljesen nyilvánvaló tizenegyest. Ebben a szezonban ez volt a negyedik büntető, amit nem kaptunk meg… A játékvezető ezután sem állt a helyzet magaslatán. A 68. percben Böjte a tizenhatos előtt lerántotta Gerát, a bí­ró nem fújt, a két játékos tovább küzdött egymással a labdáért, az oldalvonalnál Gera megrúgta Böjtét, csatárunk sárga lapot kapott. A 70. percben Peric nyilvánvaló törlesztési szándékkal könyökkel megütötte Gerát, de megúszta sárga lappal. A hazaiak kezdték elveszteni a fejüket. A 75. percben Szanyó szállt bele Kapicba, de elmaradt a jogos figyelmeztetés, a 81. percben Hucika úszta meg sárga nélkül, pedig csúnyán leterí­tette Tökölit. Két perccel a vége előtt majdnem szépí­tettek a hazaiak: Hucika 16 méteres lapos lövését Szűcs oldalra ütötte ki, Herczeg visszaemelte a labdát, amit Kartelo 3 méterről fejelt mellé. A 91. percben megszületett a győriek becsületgólja: Németh í­velt keresztbe egy szabadrúgást és a hosszú saroknál egyedül hagyott Szanyó 3 méterről a kapuba fejelte a labdát (1-2). A hátralévő időben ismét Sápi hí­vta fel magára a figyelmet. A 92. percben Jovic a felezővonalnál vitába keveredett az egyik hazai védővel, de a szóváltásnál több nem történt. A partjelző azonban jelezte az esetet Sápinak és a bí­ró Jovicnak a piros lapot mutatta fel. A Debrecen meccsen közreműködő partjelző nem volt ilyen lelkiismeretes és elfelejtette felemelni a zászlaját, amikor Jovicot lefejelték…

  Csapatunk elsősorban második félidei jó teljesí­tményének köszönhetően megérdemelten nyert a Győri ETO ellen és feljött a második helyre.

  Garami József: -- Bár góljainkat a második félidőben szereztük, azt gondolom, hogy az első félidőben is jól játszottunk, csak az utolsó megoldások rosszak voltak. Jó iramú meccs volt, érezhetően benne volt, hogy az fog könnyebben játszani, aki előbb rúg gólt. A Győr is remek csapat, és itt eddig sem volt könnyű nyernie senkinek, és ezután sem lesz az. A csapat hangulatának és a játékosok önbizalmának nagyon kellett ez a győzelem.

  Tamási Zsolt: -- Úgy tűnik, a második félidő elején az öltőzőben maradtunk, mert ami az első 45 percet illeti: a két Fradi-helyzet mellett nekünk is óriási lehetőségeink voltak. A kapu előtt azonban figyelmetlenek voltunk, és a második játékrész elején gyorsan kaptunk egy gólt, a mi találatunk pedig éppen ellenkezőleg, túl későn jött. Többen mérsékelt teljesí­tményt nyújtottak, ettől függetlenül csak dicsérni tudom a csapatomat, mert nagy akaraterővel játszott mindenki. Az eredmény miatt természetesen csalódott vagyok. Az idény elején a jó rajtot sem értékeltük túl és a mostani hullámvölgy miatt sem esünk pánikba.

 • 93
  Sápi lefújta a mérkőzést. Ezen a meccsen ez volt a legjobb döntése, ezúttal nem hibázott.
  92
  Jovic akaszkodott össze az egyik győri védővel a felezővonalnál. Sápi nem látta az esetet, de Szabó II partjelző jelezte a vitát és a bí­ró ezután kiállí­totta játékosunkat. Érdekes módon, amikor az Üllői úton a Debrecen ellen Jovicot lefejelték, akkor a partjelző nem volt ennyire figyelmes…
  91
  Németh í­velt keresztbe egy szabadrúgást és a hosszú saroknál üresen hagyott Szanyó 3 méterről a kapuba fejelt (1-2).
  89
  Kihasználtuk harmadik cserelehetőségünket is: Gera helyett Andone lépett pályára.
  88
  Hucika 16 méteres lapos lövését Szűcs oldalra ütötte ki, a labda Herczeg elé került, beadása után Kartelo 5 méterről fejelt a kapunk mellé.
  87
  Tököli rúgást kapott a lábára, helyére Jovic állt be.
  85
  Tököli remek cselekkel hozta fel a labdát, a tizenhatoson belül helyezkedő Lipcseihez passzolt, aki egy csellel becsapta Lakost, de mielőtt lőhetett volna, a védők szereltek.
  81
  Hucika terí­tette le az alapvonalnál Tökölit, a szabadrúgást megkaptuk, Hucika a sárgát nem.
  79
  Szili beadása után Gera 11 méterről fejelt a kapu mellé.
  77
  Mracskó beadását Szűcs magabiztosan húzta le.
  75
  Szanyó kí­méletlenül beleszállt Kapicba, Sápi csak szabadrúgást adott a javunkra, a lapot a zsebében felejtette.
  [video 1.]

  74
  Harmadszor is cseréltek a házigazdák: Peric helyett Mracskó jött be.
  71
  A hazaiaknál Böjte helyett Kartelo lépett pályára.
  70
  Peric törlesztett, könyökkel megütötte Gerát, ezért ő is sárgát kapott.
  68
  Gera próbált meg betörni a tizenhatoson belülre, de Böjte elsodorta, a játékvezető továbbot intett a két játékos tovább küzdött a labdáért, az oldalvonalnál Gera rúgta fel Böjtét, Sápi sárga lappal büntette játékosunkat.
  65
  Kriston beadása után Tököli visszafejelte a labdát Lipcsei elé, aki a tizenhatoson belül egy csellel becsapta Karabaticot, a győri védő a földre ült, majd kézzel elsodorta a labdát, de Sápi nem adta meg a nyilvánvaló tizenegyest. Ebben a szezonban ehhez már hozzászoktunk…
  [video 1.]

  62
  Cseréltek a hazaiak: Jovanovic helyére Semenik állt be.
  60
  Peric hatalmas bedobása után Bognár fejetle ki Nicsenko elől a labdát az alapvonalon túlra.
  58
  A szünetben lecserélt Leandro értékelése:
  -- Természetesen lecserelésem ellenére is nagyon örülök a kétgólos vezetésnek. Sajnálom, hogy nem ment be a kapáslövésem, hiszen remekül eltaláltam a labdát, de a kapusnak szerencséje is volt, hiszen jó helyen állt.
  57
  Már kettővel vezetünk! Kapic indí­totta Gerát, ő egyből a kapu elé lőtt és a berobbanó Szili 10 méterről a jobb felső sarokba bombázott (0-2).
  [video 1.]

  56
  Lakos lerántotta Gerát, de megúszta lap nélkül.
  53
  Lakos kapu elé lőtt labdáját Szűcs magabiztosan húzta le.
  [video 1.]

  50
  Németh veszélyes beadása után Bognár vágta ki a labdát.
  47
  Megszereztük a vezetést! Kriston beadása után Gera 8 méterről a bal sarokba fejelt (0-1).
  46
  Elkezdődött a második félidő. A szünetben egy csere volt nálunk, Leandrót Szili váltotta fel.
  [video 1.]

  45
  Sápi lefújta az első félidőt.
  45
  Dragóner Attila a szünetben:
  -- Nincs semmi gond a játékkal, csak a gól hiányzik. Egyelőre jól is védekezünk, bí­zom benne, hogy mi lőjjük az első gólt, hiszen akkor szerintem meg is nyerjük a mérkőzést.
  42
  Szanyó kapu elé belőtt szabadrúgásába az ötösön álló Nicsenko tette bele a lábát, a léc alá tartó labdát Szűcs fantasztikus reflexszel tolta szögletre.
  [video 1.]

  40
  Kriston beadása után Karabatic mentett szögletre.
  [video 1.]

  37
  Peric beadása után Nicsenko tiszta helyzetben vehette át a labdát, 14 méteres lapos lövését Szűcs magabiztosan védte.
  [video 1.]

  34
  Szkukalek beadása után Sebők húzta le a labdát Tököli elől.
  31
  Herczeg gurí­tott középre, Szanyó 17 méterről egyből lőtt, a labda centiméterekkel kerülte el a kapunkat.
  [video 1.]

  28
  Hucika í­velte be a labdát a kapunk elé, Szanyó centiméterekkel maradt le a beadásról.
  26
  Böjte indí­totta egy hosszú labdával Szanyót, de a partjelző jól látta, hogy a hazaiak csatára lesen állt.
  23
  Vukmir csatázott a labdáért Nicsenkóval, de a szerb védő volt a határozottab és megnyerte a párhacot.
  21
  Szanyó lépett ki a védőink közül, de Szűcs felszedte előle a labdát.
  18
  Gera 18 méterről a kapufát találta el.
  [video 1.]

  17
  Kriston keresztbeí­velése után Leandro 17 méteres kapáslövését Sebők lábbal védte.
  [video 1.]

  15
  Szanyó balról, 14 méterről próbálta a felső sarokba csavarni a labdát, de Szűcs látványos vetődéssel mentett.
  [video 1.]

  14
  Szanyó indí­tásával Hucika próbált meg kilépni, de Kriston leszerelte a győri játékost.
  11
  Jovanovic hátulról belerúgott Gera Achilles-inába, de megúszta sárga lap nélkül. Gera rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
  8
  Böjte az oldalvonalnál visszahúzta Kristont, jogosan kapott sárga lapot.
  7
  Gera remek labdával ugratta ki a jobb szélen elfutó Tökölit, aki egyből középre lőtte a labdát, de Lakos tisztázott.
  5
  Herczeg nagy lendülettel betört a tizenhatosunkon belülre, de mielőtt lőhetett volna Szkukalek szögletre mentett.
  3
  Kapic szerelte a felezővonalnál Hucikát, a győri játékos elesett, Sápi pedig szabadrúgsát adott a hazaiaknak, annak ellenére, hogy Kapic a labdát rúgta el.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés, a győriek indí­tották útjára a labdát.
  .
  Ebben a pillanatban kivonultak a csapatok a pályára, a mieink tiszta zöldben, a hazaiak tiszta fehérben játszanak majd.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Rövidesen kezdődik csapatunk Győr elleni idegenbeli mérkőzése. A két együttes játékosai már a pályán melegí­tenek. A mieinknél most mutatkozik be az eltiltott Dragóner Attila helyén Bognár Zsolt, akit Győrből igazoltunk le.
  .
  A mieink Szűcs – Bognár, Vukmir, Gyepes – Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek – Gera, Tököli, Leandroösszeállí­tásban lépnek pályára, a kispadon Udvarácz, Cheregi, Keller, Somorjai, Andone, Jovic, Szili vár bevetésre. A hazaiak Sebők -- Böjte, Lakos, Hucika -- Peric, Szanyó, Jovanovic, Németh, Karabatic -- Herczeg, Nicsenko felállásban kezdenek.
  .
  A mieinket mintegy ezer szurkoló kí­sérte el, a vakbélműtéten átesett Marek Penksa is elutazott a csapattal, aminek nagyon örültek a játékostársak, de Győrben van a vádlisérüléssel bajlódó Balog Zoltán és az eltiltott Dragóner Attila is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ