2002.XI.16. Matáv-Sopron – Ferencváros: 1-3

Feladták a meccset a hazaiak

“Egyelőre még nem buliztunk, majd ha nyerünk a Sopron ellen, pótoljuk a pezsgőbontást” – mondta Dragóner Attila, aki pénteken ünnepelte 28. születésnapját. A válogatott centerhalf civilben sétálgatott a soproni klubház előtt szombat délben, jobb térdében ugyanis bevéreztek a külső szalagok, és ha nem javul az állapota, hétfőtől injekciókúrára fogják.


Matáv-Sopron – Ferencváros: 1-3 (0-2)
Sopron, 4.500 néző, vezette: Juhos Attila (Gyarmati, Nyekita)

Matáv-Sopron: Farkas B. – Fehér Z. (Majoros 46.), Szabados, Horváth R., Pintér (Javrujan 65.) – Perger, Csiszár, Somogyi, Tóth I. – Tóth M., Sira (Bausz 72.)
edző: Komjáti András

Ferencváros: Udvarácz – Bognár Zs., Vukmir, Gyepes – Kriston, Lipcsei, Kapic, Szkukalek – Gera (Jovic 75.), Leandro (Penksa 79.) – Tököli (Szili 89.)
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Bausz (76.) illetve Tököli (10.), Gera (31.), Kriston (72.)
Sárga lap: Fehér Z. (4.), Pintér (33.)

Dragóner mellett Szűcs Lajos is hiányzott a Ferencváros együtteséből, a gyomorpanaszai miatt infúziós kezelés alatt álló kapus azonban már az utazásra sem vállalkozhatott. A combizomsérüléssel bajlódó Gera Zoltán és Adem Kapic ellenben vállalta a fellépést, í­gy Garami József szakmai igazgatónak csupán azon kellett töprengenie, kit állí­tson a bekksor közepére (az ugyanis nem lehetett kétséges, hogy Szűcs Lajost az idei első bajnoki meccsét jegyző Udvarácz Milán helyettesí­ti). Nos, a mesteredző a borí­tékolható megoldást választotta, vagyis Dragan Vukmirt vezényelte a védelem jobb oldaláról a tengelybe.

Mivel tehát Gera pályán lehetett, a Fradi három támadóval indult csatába. Emiatt viszont valamelyest módosult a Matáv megszokott szereposztása is. Komjáti András edző tudniillik Pintér Zoltánra bí­zta Gera felügyeletét, a szorgos fedezetet ezzel persze a soproni védvonalba kellett visszavonnia (Tököli Attila mellé Horváth Róbert állt, mí­g Leandrót Fehér Zoltán próbálta szemmel tartani). A vénasszonyok nyarát idézően enyhe melegben fölöttébb ambiciózusan kezdtek a felek, de amí­g a házigazdák akciói széttöredeztek a pontatlan paszszok miatt, a zöld-fehérek át-át törtek a Matáv védelmén. És még jócskán a kritikusnak mondott tizenöt percen belül előnyhöz is jutott a Ferencváros (feltehetően valami hasonló kezdést álmodott volna Garami mester Stuttgartban is); ezzel a Tököli-találattal néhány soproni védőnek alighanem nehéz lesz majd elszámolnia… A hazai pályán a szombati játéknap előtt 52 százalékos teljesí­tményt produkáló vendéglátók számára a gyors gól afféle jeladás volt: elkezdtek futballozni. És gyorsan el is olvaszthatták volna a Fradi előnyét, ám Tóth Mihály előkészí­tése után Sira István a kapu torkában egy sóhajtásnyival lemaradt a labdáról. Az akciózások közepette ugyanakkor meg-megnyí­lt a Sopron hátsó alakzata, a személyes párharcoknál pedig kiderült, hogy a zöldek támadói egy ritmusfokozattal gyorsabban futballoznak mint a Matáv-hátvédek. Ennek ellenére az FTC második találatát pontrúgás előzte meg, de hát aki figyelemmel kí­sérte a Sopron élvonalbeli előadásait, az tudja: a rögzí­tett játékhelyzetek évek óta potenciális gólveszélyt jelentenek a bordó-szürkék kapuja előtt…

A szünetben Komjáti András váltott, Fehér Zoltán helyett Jozef Majorost küldte csatába, nyilvánvalóan azt remélve a szlovák légióstól, hogy némi fantáziával dúsí­tja az első félidőben meglehetősen panelí­zű soproni támadásépí­téseket. E csere némi szereposztásbéli változásokkal is járt: Perger György lett a jobbhátvéd, Tóth István állt Gera mellé, a középpályáról az első felvonásban roppantul hiányzó Pintér pedig eredeti posztjára visszatérve igyekezett lendületbe hozni a Matávot. Érdemi veszélyt Sira István kí­sérlete jelentett – igaz, csak azért koccanhatott a labda a bal kapufának, mert Udvarácz apróbbat bakizott. Noha ebben a periódusban egy ziccere a Ferencvárosnak is akadt (Kriston Attila árnyalhatta volna a róla kialakult “becsületes iparos”-képet, ám az elévetődő Farkas Balázsba pörgette a labdát), a lendület ekkor még vitte a Matávot. Komjáti András még Eugija Javrujan és Bausz Róbert becserélésével próbált injekciót adni csapata darvadozó támadósorának, ám úgy festett: a házigazdák maguk sem hisznek már a feltámadás lehetőségében. S amikor Kriston Attila végül begyötörte a labdát a hálóba (a középpályás kétszer is próbálkozhatott, a Matáv-védők ugyanis érdeklődve aszszisztáltak kí­sérletezéséhez), már csupán az volt a kérdés, kiüti-e ellenlábasát a Fradi. Nos, a K.O. elmaradt, de ennél több öröm ezen a délutánon nemigen jutott a soproni drukkereknek…

Percről percre

20021116-kriston10. perc: Lipcsei jobbról bekanyarí­tott szöglete után Gera fejelt 10 méterről, a labda a léc alsó lapjáról a gólvonal elé vágódott. A védők röviden mentettek, a labda a bal oldalon helyezkedő Szkukalekhez került, aki az alapvonal közeléből visszaí­velte azt a kapu elé. Lipcsei hiába készülhetett rá kényelmesen a kapáslövésre a jobbösszekötő helyén, a kivitelezés nem sikerült, de éppen í­gy lett jó a Ferencvárosnak, mert Tököli belépett a keresztbe suhanó labda útjába az ötösön, és a dermedt védők közül jobbal laposan a háló közepébe helyezett. 0–1
17. perc: Perger jobbról a tizenhatos sarkától a balösszekötő helyén álló Tóth Mihály fejére í­velt, ő okosan a másik oldalon érkező Sira elé bólintott, de kicsit hosszan, és í­gy az előrevetődő csatár az üres kapu torkában egy hajszállal lemaradt a labdáról.
29. perc: Ahonnan korábban beadott, Perger most megcélozta a jobb alsó sarkot, és 24 méterről alig rontotta el az irányzékot.
31. perc: Megismétlődött a gól előtti jelenet, azzal a különbséggel, hogy Lipcsei jobb oldali szögletét Gera most hét méterről nem a keresztlécre, hanem a kapu jobb oldalába fejelte. 0–2
35. perc: Kriston beadása után Leandro fejelhetett nyolc méterről, és a labda a bal kapufa mellett a hálóban kötött volna ki, ha Farkas óriási bravúrral nem tolja ki az alapvonalon túlra.

54. perc: Egy kontra végére a ferencvárosiak teljesen kijátszották a hazai védelmet, Kriston középen a tizenhatos vonalánál egyedül fordulhatott kapura, ám egy lépés után 14 méterről a lehető legjobb ütemben kivetődő Farkasba lőtt.
56. perc: Az első igazán szép soproni akció csaknem góllal zárult. Sira a balösszekötő helyéről visszagurí­totta a labdát, a második hullámban érkező Csiszár elé. Ô 17 méterről megcélozta a bal alsó sarkot, úgy tűnt, Udvarácz vetődve magához öleli a labdát, de az átcsúszott a hóna alatt, majd a kapus szerencséjére a bal kapufára, onnan pedig vissza Udvarácz kezei közé csurgott.
20021116-gera71. perc: Kriston í­velt a középen egyedül felejtett Tököli elé, aki átvette a labdát, de ő sem tudott túljárni a nagyszerűen kilépő Farkas eszén.
72. perc: Szép háromszögelés után Kriston került ziccerbe a jobb oldalon, az ötös sarka előtt. Farkas kiszolgáltatott helyzetben volt, ezúttal hiába vetődött ki, Kriston jobbal átemelte felette a labdát, amellyel elsőre a jobb kapufát találta el, majd a kipattanót négy méterről zavartalanul rúgta ballal az üres kapuba. 0–3
76. perc: Szépí­tett a Sopron. Somogyi jobbról í­velt szabadrúgásból a kapu elé, és Bausz öt méterről a jobb alsó sarokba csúsztatta a labdát. 1–3

Fény és árnyék

A ferencvárosi hí­vek közül sokan aggódtak, hogy tán túlságosan is megviselte a csapatot a stuttgarti utazás és az ottani vereség. Nos, kellemesen csalódtak, mert csapatuk jól futballozott, két válogatott kulcsembere, Lipcsei Péter és Gera Zoltán pedig egészen kiváló teljesí­tményt nyújtott.

Feltűnô volt a Ferencváros légi fölénye a soproni kapu elôtt. Pedig a házigazda csapat tagjai pontosan tudhatták, hogy szöglet vagy szabadrúgás után kik felé szállhat a labda, Gera Zoltánék többnyire mégis zavartalanul fejelhettek, és a gólokat látva ezért súlyos árat fizetett a Matáv.

Nyilatkozatok:

Komjáti András a Sopron edzôje: – Jobb képességű csapattól kaptunk ki, de fájó, hogy játékosaim közül néhányan elôre fel is adták a mérkôzést. Egy-két játékos a héten nem úgy készült a találkozóra, ahogyan az egy sportemberhez illene. Sajnos, a keret szűk, ezért ôket is játszatnom kellett. A vezetôk dönthetik el, hogy a részleteket a nyilvánosság elé tárják-e.

Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: – A mérkôzés elôtt abban bí­ztam, sikerül meglepnünk ellenfelünket. Nos, ez bejött, és a gyorsan megszerzett elsô gól szerencsére megnyugtatta a csapatot, és bár a találkozó során sok helyzetet még ki is hagytunk, mégis azt gondolom, hogy ezúttal jól játszottunk, í­gy megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Gera Zoltán: – Örülök, hogy győztünk és nekem is sikerült betalálnom. A korai gólok jól jöttek, utána felszabadultan játszottunk. A második félidőben több helyzetünk is volt, de már nem összpontosí­tottunk megfelelően. A cserét én kértem 3-0 után, mert az elmúlt három meccs előtt csak keveset tudtam edzeni és elfáradtam, fájt a lábam. Remélem, a következő meccsre megint teljesen egészséges leszek.

Kriston Attila: – Jó volt újra a pályán lenni, örülök, hogy góllal tértem vissza. Jobban ment a játék, mint a kihagyás után vártam volna.

Tököli Attila: – Hoztuk a kötelező győzelmet, í­gy nyugodtan készülhetünk a Dunaferr elleni meccsre. Örülök, hogy rendeztük a sorokat és újult erővel vághatunk neki az őszi hajrának.

Udvarácz Milán: – Jól ment a csapatnak, jól éreztem magam a kapuban. A második félidőre belőttek a hazaiak, de nem volt nehéz dolgom, mert előttem a védők nagyon jól játszottak.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2002.XI.16. Matáv-Sopron – Ferencváros: 1-3 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk remek teljesí­tményt nyújtva, végig irányí­totta a mérkőzést és megérdemelten nyert 3-1-re a Sopron otthonában.

  Matáv-Sopron – Ferencváros: 1-3 (0-2)
  Sopron, 5.000 néző, vezette: Juhos (Gyarmati I. T., Nyekita)

  Matáv-Sopron: Farkas B. – Fehér (Majoros 46.), Szabados, Horváth R. – Perger, Csiszár, Somogyi, Pintér (Javrujan 64.), Tóth I. – Tóth M., Sira (Bausz 71.)

  Ferencváros: Udvarácz – Bognár, Vukmir, Gyepes – Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek – Gera (Jovic 73.), Tököli (Szili 89.), Leandro (Penksa 78.)

  Gól: Bausz (75.) illetve Tököli (10.), Gera (32.), Kriston (72.)
  Sárga lap: Fehér (4.), Pintér (33.)

  A mieink a jó iramú és helyzetekben bővelkedő találkozón az első perctől kezdve magukhoz ragadták az irányí­tást és kétséget sem hagytak afelől, hogy ki a jobb ezen a szombat délutánon. Nagyon korán megszereztük a vezetést, hiszen Tököli már a tizedik percben kihasználta a hazai védők figyelmetlenségét. A gól után a hazaiaknak is ki kellett támadniuk. Ez nagyon jót tett a meccsnek, hiszen gyors csatáraink í­gy többször kerülhettek helyzetbe. A házigazdák nagyon durván kezdtek, az első félidőben rengeteget szabálytalankodtak, de Juhos játékvezető a megfelelő időpontban kiosztott sárga lapokkal megfékezte az indulatokat. A soproni csatárok kiváló védekezésünknek köszönhetően nem tudtak a kapunk közelébe kerülni, távoli lövéseiket pedig Udvarácz magabiztosan hárí­totta. A mérkőzés képéről sokat elárul, hogy a hazaiak legjobbja kapusuk, Farkas Balázs volt, aki többször is ziccerben mentett. A 32. percben kettőre növeltük előnyünket: Lipcsei szöglete után Gera fejelt a hazai kapuba (0-2). Csatáraink mindhárman kiváló teljesí­tményt nyújtottak, Leandro okozta a legtöbb gondot a házigazdáknak, képtelenek voltak szabályos eszközökkel tartani, de a sok keresztbemozgással Gera és Tököli is gyakran összezavarta a védőket. A két szélen Kriston és Szkukalek is rendre megnyerte a párharcokat, középen pedig Adem Kapic a rá jellemző hatalmas futásmennyiséggel és elszántsággal gyűjtötte össze a labdákat.

  A második 45 percben a hazaiak mindent egy lapra tettek fel, hiszen a védőként rengeteget szabálytalankodó Fehér helyére a támadó Majoros állt be. Az első percekben veszélyesebben is játszottak a vendéglátók, de az 50. perctől ismét a mi akaratunk érvényesült a pályán. A következő negyed órában három nagy helyzetet is kihagytunk és a soproniak csak kapusuknak köszönhetik, hogy nem húztunk el több góllal. A 72. percben már Farkas sem segí­thetett: Leandro ezúttal Kristont szöktette remek labdával, középpályásunk lövése először kipattant a kapufáról, másodszor azonban közelről könnyedén helyezett az üres kapuba (0-3). Három perccel később a csereként beállt Bausz fejesgóljával szépí­tettek ugyan a hazaiak, de a győzelmünket ekkor már nem fenyegette veszély. A mieink nagy iramú mérkőzésen, jó játékkal, végig koncentrálva teljesen megérdemelt és magabiztos győzelmet arattak a Sopron otthonában.

  A lefújás után a csapatot elkí­sérő 400 szurkolónk fantasztikus ünneplésben részesí­tette Lipcseiéket.

  Garami József: -- Korábban az volt a problémánk, hogy nem lőttük be a helyzeteinket. A korai vezetés megnyugtatta a csapatot, a látottak alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot.

  Komjáti András: -- Jobb képességű csapattól kaptunk ki, talán minden másképp történik, ha kihasználjuk a nagy helyzeteinket. Akarat és hit nélkül azonban nem lehet nyerni, néhány játékosom nem küzdött úgy, ahogy az elvárható lenne egy ilyen mérkőzésen. A felkészülésünk nem volt zavarmentes, a hét egyik napján többen is profi futballistához méltatlanul viselkedtek és ez sajnos látszott a teljesí­tményükön.

 • 92
  Vége a mérkőzésnek, csapatunk magabiztosan szerezte meg a három pontot!
  89
  Harmadszor is cseréltünk: Tököli helyére Szili állt be.
  81
  Lipcsei kiváló labdát adott Penksának, akinek 22 méteres lövése alig kerülte el a bal alsó sarkot.
  78
  Másodszor cseréltünk: Leandro helyére Penksa állt be.
  75
  Szépí­tettek a hazaiak. Somogyi í­velt be szabadrúgást a kapunk elé és az üresen hagyott Bausz közelről a hálóba fejelt (1-3).
  73
  Először cseréltek a mieink: Gera helyett Jovic lépett pályára.
  72
  Már hárommal vezetünk! Leandro ugratta ki Kristont, ő gyönyörűen elcsavart Farkas B. mellett, a labda a kapufára pattant, visszapattanót Titi könnyedén passzolta az üres kapuba (0-3).
  71
  Harmadszor cseréltek a hazaiak: Sira helyére Bausz állt be.
  69
  Kriston remek labdával ugratta ki Tökölit, akinek lövését Farkas bravúrral védte.
  67
  Kriston és Gera egymással kétszer kényszerí­tőzve hozták fel a labdát a félpályától, azonban Titi beadásába egy védő belelépett, í­gy szögletet végezhettünk el. Tökölit nagyon szorosan őrizték a védők, Lipcsei beadását, pedig kifejelték.
  64
  Másodszor cseréltek a hazaiak: Pintér helyett Javrujan lépett pályára.
  61
  Leandro egy gyönyörű esernyőcsel után 19 méterről centiméterekkel lőtt a bal sarok mellé.
  60
  Somogyi 25 méterről lőtt kapura, Udvarácz magabiztosan védett.
  59
  Szabadrúgáshoz jutott a Sopron 20 méterre a kapunktól, Csiszár a jobb felső sarok mellé csavarta a labdát.
  58
  Lipcsei kitűnő ütemben ugratta ki Tökölit, aki elől a kapujából messze kifutó Farkas B. bátor vetődéssel szerezte meg a labdát.
  56
  Tóth M. jó cselekkel tört előre, Csiszárhoz passzolt, akinek 20 méteres kapáslövése után Udvarácz csak másodszor tudta megfogni a labdát.
  53
  Lipcsei szöglete után a védők röviden szabadí­tottak fel, Kapic 19 méterről kapásból a kapu fölé lőtt.
  51
  Tököli remek labdával indí­totta Gerát, aki önzetlenül középre gurí­tott, de a kivetődő Farkas B. megszerezte a labdát az egyedül érkező Kriston elől.
  49
  Pintér tört előre, 20 méteres lövése azonban messze elkerülte a kapunkat.
  46
  Elkezdődött a második félidő. A szünetben a soproniak cseréltek: Fehér helyére Majoros állt be.
  46
  Félidei nyilatkozatok:
  Tököli Attila:
  -- Jól játszik a csapat, remélem sérülés nélkül sikerül megnyerni ezt a találkozót a nagyon durván játszó hazaiak ellen. Jókor szereztük a gólokat, de végig figyelnünk kell, nem szabad kiengednünk.
  Gera Zoltán:
  -- Felszabadultan játszunk és szerencsére eredményesek is vagyunk. A Sopron bármikor képes talpraállni, ezért továbbra is oda kell figyelnünk.
  Gyepes Gábor:
  -- Hátul úgy érzem, nincs semmi probléma, a soproniak csak távolról tudtak kapura lőni.
  Szkukalek Igor: -- Nagyon jól játszik a csapat, kezdettől fogva mi irányí­tunk és megérdemelten vezetünk két góllal.
  Józsa Miklós, kapusedző:
  -- Udvarácz Milán remekül látja el feladatát, a távoli lövéseket magabiztosan hárí­totta.
  45
  Az eredményjelzőn különböző érdekes statisztikai adatok jelentek meg az első félidőről: a kapuralövések aránya 11-5 a javunkra, a sárga lapok tekintetében a Sopron vezet 2-0-ra, a szögletarány 5-0 nekünk. Ezek az adatok is az egyértelmű fölényünket bizonyí­tják.
  45
  Vége az első félidőnek, a mieink nagyon harcosan játszanak és megérdemelten vezetünk két góllal.
  44
  Sira dobta fel magát a tizenhatosunk előtt, Juhos szabadrúgást adott a hazaiaknak. Somogyi lövését Udvarácz ütötte ki a mezőnybe.
  43
  Fehér gázolta el Leandrót. A soproni játékosnak már van egy sárga lapja, de megúszta kiállí­tás nélkül.
  42
  Szabadrúgáshoz jutottunk 18 méterre a hazai kaputól. Leandro a sorfal fölött a bal felső sarkot vette célba, de Farkas B. elérte a ladát. A lövés és a védés is nagyon szép volt.
  40
  Somogyi 25 méteres, bombaerős lövését Udvarácz magabiztosan védte.
  36
  Leandro egy remek csel után lőtte a kapu elé a labdát, de a társak lemaradtak a beadásról.
  35
  Kriston beadása után Leandro fejelt a bal felső sarok irányába, de Farkas B. látványos vetődéssel védett.
  33
  Pintér a térfelünk közepén kí­méletlenül és teljesen fölöslegesen beleszállt Lipcseibe, teljes joggal kapott sárga lapot.
  32
  Megvan a második gólunk! Lipcsei szöglete után Geraugrott a legmagasabbra és 8 méterről az alsó sarokba bólintott (0-2).
  29
  Perger a tizenhatos sarkáról váratlanul lőtt, a labda centiméterekkel kerülte el a bal alsó sarkot.
  26
  Lipcsei húzott el a jobb szélen, belőtt labdáját Leandro próbálta meg egyből kapura lőni, de a közbevetődő Fehér szerelt.
  23
  Oldalról, a tizenhatos vonalával egy magasságban végeztünk el szabadrúgást. Lipcsei váratlanul kapura csavarta a labdát, melyet Farkas B. csak nagy nehezen tudott szögletre ütni. Lipcsei beadása után a védők röviden szabadí­tottak fel, a labda csapatkapitányunk elé pattant, akinek 18 méteres, lapos lövését Farkas B. vetődve fogta meg.
  22
  Kapic 30 méterről, váratlanul lőtt, a labda alig kerülte el a kaput.
  20
  Perger a jobb szélen betört a tizenhatoson belülre, ahol ütközött Gyepessel, majd eldobta magát. A hazai szurkolók tizenegyest követeltek, de Juhos helyesen tovább engedte a játékot.
  18
  Perger húzott el a jobb oldalon, beadását Tóth M. a lesen álló Sirához csúsztatta, de a partjelző jól helyezkedett és beintésére Juhos lefújta az akciót.
  17
  Somogyi végzett el szabadrúgást a tizenhatosunk sarkáról, beadása után Horváth R. 10 méterről fejelt a kapunk mellé.
  15
  Nagyon jó iramú a mérkőzés. A hazaiak is nyí­ltan játszanak, igaz nem válogatnak az eszközökben, ha valaki kicselezi őket, azonnal szabálytalankodnak.
  13
  Perger húzott el a jobb szélen, beadása után Bognár fejelte ki a labdát.
  11
  Gyepes végzett el szabadrúgást 25 méterre a soproni kaputól. Lapos, pattogó lövését Farkas B. vetődve védte.
  10
  Megszereztük a vezetést! Lipcsei szöglete után Gera fejesét Farkas B. a kapufára tolta, a lepattanó labdát Szkukalek keresztbe í­velte, a védők röviden mentettek, Lipcsei kapásból lőtt és a kapu előtt álló Tököli remek ütemben úgy nyúlt bele a labdába, hogy a kapusnak esélye sem volt a hárí­tásra. (0-1).
  9
  Továbbra is kí­méletlenül játszanak a hazaiak, egy percen belül Szkukalek és Leandro került a földre.
  7
  Tököli jó cselekkel húzott el a jobb szélen, beadását Gera lőtte kapura, de a labda egy bevetődő védő lábáról az alapvonalon túlra pattant.
  4
  Fehér csúnyán letaglózta Leandrót, jogosan kapott sárga lapot.
  2
  Nagyon durván kezdtek a hazaiak, előbb Leandrót, majd Gerát rúgták fel. A második szabálytalanság 28 méterre a hazai kaputól történt. Szkukalek végezte el a szabadrúgást, de lövése elkerülte a jobb felső sarkot.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés, mi indí­tottuk útjára a labdát. Udvarácz Milán, mielőtt beállt volna a kapuba megcsókolta mindkét kapufát.
  .
  Ebben a pillanatban kifutottak a csapatok a pályára és köszöntötték a szurkolókat.
  .
  A soproniaknál Tóth Mihály és Csiszár személyében két egykori ferencvárosi játékos is a kezdő együttesben kapott helyet.
  .
  A mieink befejezték a bemelegí­tsét és visszamentek az öltözőben, a hazaiak még kint vannak a pályán. A hazai szurkolók a bemutatásnál vastapssal köszöntötték a Sopron csapatkapitányát, Szabados Józsefet, aki a drukkerek elsőszámú kedvence.
  .
  Lassan megtelnek a lelátók, a szurkolók csendben várják a mérkőzést. A mieinket 3-400 drukker kí­sérte el a találkozóra.
  .
  Udvarácz Milán Józsa Miklós kapusedzővel melegí­t. Kapusunk az öltözőfolyosón elmondta, hogy nem izgul, hiszen rengeteg meccsen van már túl. Bár kicsit furcsa számára, hogy nem Dragóner Attila a középhátvéd, mert mögötte már sokat védett, de í­gy sem lesz semmi probléma.
  .
  A csapatok kijöttek melegí­teni érdekesség, hogy a hazaiak már a meccsen is használatos mezükben vannak.
  .
  A két együttes megállapodása értelmében a soproniak fehér mezben, piros nadrágban és fehér sportszárban fognak játszani, a mieink tiszta zöldben lépnek pályára.
  .
  Garami Józsefnek nem volt könnyű dolga kezdőcsapatunk összeállí­tásakor, hiszen Szűcs Lajos és Dragóner Attila nem tudta vállalni a játékot, de kisebb sérülésre panaszkodott Adem Kapic és Gera Zoltán is, szerencsére ők pályára tudnak lépni. A mieink Udvarácz – Bognár, Vukmir, Gyepes – Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek – Gera, Tököli, Leandro összeállí­tásban veszik fel a harcot a hazaiakkal, a kispadon Szabó K., Balog, Cheregi, Andone, Jovic, Szili és Penksa vár bevetésre.
  .
  Az eredményjelző táblán külön köszöntötték Garami József szakmai igazgatót.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! 13 órakor kezdődik csapatunk Sopron elleni idegenbeli mérkőzése. A mieink már megérkeztek a stadionba, jelenleg az öltözőben tart a játékosoknak egy utolsó eligazí­tást Garami József szakmai igazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ