2006.X.21. Ferencváros – Békéscsaba: 2-1

2 hozzászólás a(z) 2006.X.21. Ferencváros – Békéscsaba: 2-1 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Idei hetedik hazai meccsünket is megnyertük: Jovánczai és Tököli góljaival 2-1-re vertük a Békéscsabát, és ezzel továbbra is vezetjük a tabellát.

  Két változás is volt a megszokott kezdőcsapathoz képest: az eltiltott Dragónert Ferencz helyettesí­tette, mí­g Bartha helyett ezúttal Jovánczai kezdett. Utóbbi gyorsan meghálálta a bizalmat: a 7. percben Tököli mesterien lekészí­tett labdáját lőtte közelről a kapuba. A mieink folyamatosan támadásban maradtak, elsősorban Tököli okozott kellemetlen perceket a vendégeknek. Nem sokkal később Balog beadása után is betalált Jovánczai, de a játékvezető érvénytelení­tett a gólt. A félidő közepén Balog remek kapáslövése után kis hí­ján megdupláztuk előnyünket, ám a csabaiak nagy nehezen mentettek. Huszonöt percig remekül játszottunk, azt követően azonban egy kicsit visszaesett a meccs szí­nvonala. Feljöttek a vendégek, bár komoly veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Az első játékrész hajrájában Tököli még kétszer is veszélyt jelentett a békéscsabai kapura, mindkét esetben kevés hiányzott a gólhoz.

  A második játékrész mezőnyjátékkal kezdődött, majd az 53. percben a semmiből egyenlí­tett a Békéscsaba: Pozsár mesterien csavart a felső sarokba szabadrúgásból (1-1). Szerencsére gyorsan válaszoltunk: három perccel később Tököli kilépett és a hálóba lőtt (2-1). Az igen aktí­v Tököli tí­z perccel később is betalált: Lipcsei beadása után fejjel vette be a vendégek kapuját, ám a játékvezető érvénytelení­tett a gólt – tévesen. A 69. percben Tí­már perdí­tése jelentett még veszélyt, majd a hajrában Laczkó fejese is kevésen múlott. A csabaiak már nem tudtak újí­tani, í­gy a szoros gólkülönbség ellenére magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.

 • 92
  Vége, 2-1-re nyertünk.
  91
  Tököli szóló végén csak nehezen mentettek a vendégek.
  90
  Cseke jött be Tóth György helyére.
  87
  Bartha kapott sárgát, majd egy csabai szabadrúgást védett szépen Kemenes.
  85
  Lipcsei pontrúgása után Laczkó csúsztaott kevéssel a kapu fölé.
  84
  Tóth Kovács is “besárgult” a vendégeknél.
  83
  Jovánczai helyett Szalai a pályán
  74
  Kocsis helyett Okos lépett pályára a békéscsabaiaknál.
  70
  Csepregi lépett Balog helyett a pályára.
  69
  Tí­már, egy jobb oldali beadást követően kevéssel a kapu fölé perdí­tett.
  68
  A csabaiak cseréltek, Horváth helyett Juhász a pályán.
  65
  Lipcsei beadását Tököli fejelte bevetődve mesterien a hálóba, de a játékvezető les miatt érvénytelení­tette a gólt, egyértelműen tévesen.
  63
  Tököli beadását Laczkó fejelte a kapu mellé.
  58
  Tóth György kapott sárgát egy kemény belépőért.
  56
  Bartha ugratta ki remekül Tökölit, aki fejjel maga elé tette a labdát és nyolc méterről a hálóba lőtte a labdát a kivetődő kapus felett. (2-1)
  53
  Egyenlí­tett a Békéscsaba. Pozsár tizennyolc méterről jó szögből mesterien csavart a jobb felső sarokba (1-1).
  52
  Mezőnyjáték folyik a pályán.
  46
  Elkezdődött a második félidő, Deme helyett Bartha a pályán.
  45
  Deme Imre a vádlijára kapott egy rúgást, ő nem tudja majd folytatni a meccset.
  45
  Nem vagy mindig gépközelben? A Fradi SMS-ben minden lényeges információt azonnal megkapsz!

  45
  Vége az első félidőnek.
  42
  Bognár passzolt az akí­tv Tökölihez, aki egy csellel lerázta őrzőjét, majd ballal egyből lőtt 15 méterről, a bal alsó sarokba tartó lövést védte Such.
  39
  Jovánczai passzolt jobbról Lazichoz, aki lágyan középre í­velt, Tököli becsúzott, ám hajszállal lemaradt a labdáról.
  35
  Az elmúlt 10 percben feljöttek a vendégek.
  33
  Ferencz kapott sárgát.
  26
  Egy békéscsabai szöglet után a kipattantót követően Pozsár ollózott méterekkel a kapu mellé.
  23
  Lipcsei hosszú szöglete után a túloldalon lévő Balog 14 méterről kapásból lőtt, a remek lapos lövés a gólvonal előtt akadt el a védőkben. Jól játszunk.
  20
  Balog remek baloldali beadása után Jovánczai továbbí­totta szépen a kapuba a labdát öt méterről, de les miatt érvénytelení­tették a találatot.
  19
  Szenti kapott sárgát egy rossz ütemű becsúszás után.
  17
  Egy perc alatt két nagy helyzet: Balog í­velt szépen Tökölihez, aki áétvette a labdát, majd ballal lőtt, a kapusa bravúrral védte a lapos lövést. Ezután egy beadás után Jovánczai fejelte le a labdát Laczkónak, akinek már kevés területe volt arra, hogy ellőjje azt a kapus mellett.
  13
  Tököli kapott labdát a jobb szélen, egy remek csellel becsapta védőjét, majd egyből lőtt ballal, a labda az alapvonalon túlra pattant a védőről, mégis a vendégek jöhettek kirúgással.
  7
  Megvan a vezetés! Lipcsei í­velt be lágyan baloldalról, Tököli mesterien készí­tette le a labdát Jovánczainak, aki 7 méterről ziccerben a kapus mellett a hálóba helyezte a labdát (1-0).
  3
  Balog visszatérhetett.
  2
  Balog Zoltán kell ápolni egy kemény békéscsabai belépő után.
  1
  Elkezdődött a meccs, mi indí­tottuk útjára a labdát.
  .
  A mieink ezúttal a megszokottal ellentétben nem a Springer-szobor felőli kapura, hanem a B-közép felé támadnak majd az első játékrészben.
  .
  Egyperces gyászcsenddel emlékezik meg közönségünk az 56-os hősökre, valamint az Olaszliszkán tragikus körülmények között elhunyt tanárra.
  .
  A kapu mögött egy hatalmas magyar zászló látható alatta a következő transzparenssel: Tisztelet az 56-os hősöknek! A közönség elénekelte a Himnuszt is.
  .
  A csapatok most vonultak ki a játéktérre. A mieink a megszokott zöld-fehér csí­kos mezben, zöld nadrágban, zöld sportszárban játszanak majd, a vendégek lila-fehér-lilában.
  .
  Élete egyik nagy napja a mai Ferencz Dánielnek, aki Dragónert pótolja. A 100%Fradinak elmondta, nem sok ilyen nagy lehetősége lesz már az életben.

  .
  Ma a Békéscsaba igyekszik majd megtörni 147 napja tartó sorozatunkat, de a vendégeknek alaposan fel kell javulniuk, mert eddig csak két gólt szereztek idegenben.
  Mi pedig már hat meccse vagyunk 100%-osak az Üllői úton, a Békéscsaba az idei hetedik próbálkozó.

  .
  A csabaiak vezetőedzője, Jakab Péter elmondta, a pontszerzés reményében jöttek az Üllői útra.

  .
  Négy éve okozott már meglepetést az Üllői úton a Békéscsaba, reméljük, ma nem í­gy lesz.

  .
  A mai meccsen végre már a kapu mögül is szurkolhatnakdrukkereink.

  .
  A két csapat játékosai már közel 15 perce a pályán melegí­tenek.
  .
  Gellei Imre kijelölte a Békéscsaba elleni kezdőcsapatot, amelyben Jovánczai Zoltán is helyet kapott Bartha László helyett.
  Az már korábban eldőlt, hogy Dragóner Attila helyettese Ferencz Dániel lesz.
  A kezdőcsapat a következő: Kemenes -- Bognár, Ferencz, Tí­már, Balog -- Deme, Lipcsei, lazic, Laczkó -- Jovánczai, Tököli.
  A kispadon Szabó, Szalai, Fitos, Brettschneider, Csepregi, Horváth és Bartha ül majd.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Békéscsaba elleni találkozója!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

02.25.17:30 M4 Sport
MK 02.28.19:00 TV:M4Sport
OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ