2007.I.30. Besztercebánya – Ferencváros: 1-0

A mieink előkészületi mérkőzésen 1-0-ra kikaptak a felvidéki Besztercebányán


Besztercebánya – Ferencváros: 1-0 (1-0)
Besztercebánya,

Ferencváros: Kemenes – Ferencz (Medgyesi 71.), Dragóner, Hegedűs, Buz – Lazic, Brettschneider (Nagy S. 28., Nagy J. 71.), Bartha (Horváth D. 46.), Deme, Laczkó (Héray 85.) – Tököli (Jovánczai 46.)

Gól: Medved (13. – 11-esből)

Csapatunk a játék képe alapján nem érdemelt vereséget a helyenként durván játszó hazaiaktól. Az első félidőben egy buta szabálytalanság után 11-esből szerzett vezetést a Beszterce. Ezt követően a mieink egyre inkább felvették a mérkőzés ritmusát és helyzetekig is eljutottunk, a lehetőségekkel azonban nem tudtunk élni. A vendéglátók túl agresszí­v stí­lusának köszönhetően Brettschneidert a 28. percben egy szabálytalan becsúszás után le kellett cserélni.

A szünetet követően sem változott a játék képe, a hazaiak inkább durva belemenőkkel vétették magukat észre, mí­g mi megpróbáltuk játszani a labdarúgást. Összességében csapatunk az egy pontra mindenképp rászolgált volna.

Nyilatkozatok:

Gellei Imre: – Már az első perctől kezdve bebizonyosodott, hogy még több nemzetközi meccset kellene játszanunk. Teljesen már ritmusban, iramban indult a meccs, amihez igyekeztünk gyorsan alkalmazkodni. Nagyon kemény volt az összecsapás, de ez elsősorban a fiatalabbaknak lehetett meglepetés. Az idősebbek már tudhatják, hogy a nemzetközi meccsek teljesen mások, mint a hazaiak, í­gy a fiatal játékosok fejlődésének tesznek nagyon jót az ilyen találkozók. Sajnos a sok betegség, sérülés miatt alig volt cserénk, í­gy nem igazán tudtunk változtatni a kellő pillanatokban – többek között Lipcsei Péter rutinja is jól jött volna a középpályán.

– A hazai nézők viszont dí­csérték csapatunk technikás futballját, elsősorban a középpályán.
– Magam is úgy látom, hogy egész jól ment az a rövidpaszos játék, amit szeretnék látni a csapattól, kár, hogy ez gólokban nem mutatkozott meg. A hazaiak játéka elsősorban a keménységre, gyorsaságra épült, igaz, abban nem voltak rosszak. Én is csak azt tudom mondani, hogy jó lenne minél több ilyen találkozót játszani a felkészülés során.

NS-20070131-04-20070130

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

 • 90
  Vége a mérkőzésnek.
  88
  Duris leütötte Nagy Józsefet, a játékvezető azonban “elfelejtette” kiállí­tani a szlovákot.
  85
  Laczkó helyett Héray a pályán.
  82
  Duris kapott sárgát.
  80
  Medved fejelt 6 méterről a kapu fölé.
  71
  Cseréltünk: Nagy S. helyett Nagy J. a pályán, Ferencz helyére pedig Medgyesi állt be.
  67
  Ismét Semenik fejelhetett közelről, de a kapu fölé bólintott.
  65
  Deme jobboldali szabadrúgásáról Dragi épphogy lemaradt.
  53
  Laczkó betört a tizenhatoson belülre, majd kiosztott egy kötényt, védője pedig két kézzel ellökte. Az egyértelmű büntető elmaradt, pedig még a hazaiak kispadján is megjegyezték, hogy “jedenástka”, vagyis 11-es.
  46
  Elkezdődött a második félidő. Kettőt cseréltünk: Tökölit Jovánczai váltotta, mí­g Bartha helyén Horváth Dávid folytatja.
  45
  Vége az első félidőnek.
  35
  Dragóner 23 méteres szabadrúgása alig szállt a kapu fölé.
  30
  Telek András egykori kassai játékostársa, Robert Semenik 5 méterről viszonylag tisztán fejelhetett, de pontatlan volt.
  28
  Középpályásunk nem tudta folytatni a játékot, Nagy Sándor állt be a helyére.
  27
  Egy újabb kí­méletlen belépő után Brettschneider maradt a földön, jelenleg is ápolják.
  23
  Laczkó került a földre egy belépő nyomán, játékosunk rövid ápolás után folytatni tudta a játékot. A hazaiak egyre keményebbek, sőt olykor már-már durvák.
  18
  Medved lépett ki a védőink közül, egyedül vezethette a labdát a kapunkra, de Kemenes kitűnő ütemben mozdult ki és tisztázott.
  13
  Vezet a Beszterce. Egy jobboldali beadásba Ferencz érthetetlenül kézzel belekapott. A jogos büntetőt a magyar NB I egykori gólkirálya Medved a bal sarokba helyezte. (1-0)
  10
  Laczkó jól ment el a bal szélen, középen Tököli érkezett, de Zajac jó ütemben lépett ki a kapujából és felszedte a labdát.
  5
  Bartha gurí­tott Brettschneider elé, aki 16 méterről lőtt, lövése azonban elakadt a védőkben, Buz ismételt, Zajac védett.
  1
  Mi kezdtük a mérkőzést. Besztercebányán az elmúlt napokban havazott, a szervezők azonban a pályát megtisztí­tották, í­gy ideális körülmények között kerülhet sor a meccsre.
  .
  Élő közvetí­tésünk 13.55-kor kezdődik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ