2007.VIII.23. MK, Törökbálint – Ferencváros: 0-6

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

  • 90
    Vége, simán nyertünk.
    89
    Tóth túljárt Szabó eszén, de csak kézzel. így emelte át fölötte a labdát, a szurkolók jelentős része derűsen úgy kommentálta az esetet, hogy a mozdulat szépsége miatt megadhatta volna a bí­ró a találatot, amely í­gy végre gólt szerezhetett volna, ám a játékvezető természetesen nem “könyörült”.
    86
    Kulcsár került helyzetbe, de az oldalhálóba lőtt.
    81
    Vincze a jelek szerint régi önmagát idézi. A legfrissebb 100%Fradi hetilapban egyébként Nagyí­tó alatt rovatunkban ő szerepel, Vincze korábbi játékostársai és edzői beszélnek arról, mit várnak tőle az Üllői úton.
    81
    Vincze parádézik. Bartha ugratta ki őt, majd a szélről gyönyörűen csavarta a labdát a hosszú sarokba (0-6).
    78
    Ismételten Rédei ugratta ki Vinczét, aki elvitte a labdát a kapus mellett, de már nagyon kisodródott. Mégis veszélyesen lőtt, ám Gárdosi már visszaért a kapujába, í­gy védett. A szöglet után Medgyesi fejelt a hálóba, de lökés miatt nem adta meg a gólt a játékvezető.
    76
    Nagyon szép támadást vezettünk végig a pályán: Rédei hozta fel jól a labdát, majd Vinczéhez passzolt, aki bemutatta “zürichi” cselét, í­gy lövőhelyzetbe került, és az oldalhálóba bombázott.
    71
    Lazic remek átadása után Bartha éles szögből szerezte meg ötödik gólunkat (0-5).
    70
    Lazic lőtt laposan veszélyesen.
    68
    Póta csapott le egy labdára, miután Szabó kicsit elszámolta magát. Éles szögből próbálkozott az üres kapuba emelni Póta, ám kevéssel tévesztett.
    66
    Zsivoczky beadása után Dragóner fejelt veszélyesen.
    65
    Póta állt be Csintalan helyére.
    64
    Vincze szabadrúgása -- ezúttal középről -- ismét a felső lécet találta el.
    62
    Bartha állt be Deme helyére.
    59
    Szabadrúgáshoz jutottunk éles szögből, ám Vincze meglepetésre kapura csavarta a labdát, amely a felső lécet találta el.
    52
    Mátyus helyett Medgyesi József a pályán.
    51
    Megvan a negyedik. Fitos a jobb szélen szépen ment el, jól passzolt középre laposan, Zsivoczky pedig magabiztosan helyezett a hosszú sarokba (0-4).
    46
    Egy-egy csere mindkét oldalon: Ndjodo helyett Kulcsár, mí­g Lilik helyett Horváth a pályán. Kezdődik a második félidő.
    45
    A találkozót a helyszí­nen tekinti meg George F. Hemingway is. A Honvéd tulajdonosát két dolog köti le: elsősorban Ndjodo játékát figyeli, és minden veszélyes megmozdulásánál lelkendezik, kimaradt helyzeteinél pedig sajnálkozik. Emellett pedig a szurkolói rigmusokkal foglalkozik, sokszor nem érti, hogy egy-egy “dal” vagy szidalom kinek is szól éppen, és folyamatosan kérdezi erről a körülötte állókat, amí­g meg nem kapja a választ.
    45
    Fradi-elnökök kritikája a 100%Fradiban -- hibák, jellemek, döntések a közvetlen munkatársak szemével!

    45
    Töltsd le a meccsen remeklő Vincze Ottó fotóját a mobilodra! Küldd az FR661048-at a 0691-227-222-re!
    Részletek itt!

    45
    Vége az első félidőnek, teljesen megérdemelten vezetünk 3-0-ra.
    44
    Bábik kétszer is lőtt, egyszer lepattant a lövése, majd a másodikat biztosan védte Szabó.
    43
    Ndjodo veszélyeztetett ismét, ám Gárdosi megint védett: támadónk próbálkozása után a lefelé hulló labdát ütötte ki a léc alól.
    39
    Vincze átadása után lőtt keményen kapura Ndjodo, a hazai kapus bravúrral védett.
    35
    Vincze remekül ugratta ki Zsivoczkyt, akit Danczák a térfél közepén, utolsó emberként lerántott. Sokan pirosat reklamáltak, ám a hazai védő végül sárgát kapott.
    32
    Dragóner ugratta ki jól Ndjodót, akin ismét kifogott Gárdosi, ismét bravúrral védte az emelését.
    28
    A 2004-es kupadöntőben ellenünk fejjel betaláló Bábik megint bólintott, de ezúttal nem a mi kapunkba. Vincze szögletét négy méterről fejelte védhetetlenül a léc alá, ezzel már három gól az előnyünk (0-3).
    27
    Vincze ugratta ki Ndjodót remekül, aki kishí­ján átemelte a labdát a kifutó kapus felett, ám Gárdosi nagy bravúrral tisztázott szögletre.
    23
    Danczák lőtt távolról nagyon keményen, Szabó magabiztosan fogta a löketet.
    21
    Két hazai lehetőség: a védelem mögé í­velték be a labdát a törökbálintiak, ám Szabó remekül tisztázott a kapujából kifutva, ám a labda Csintalan elé került, akinek lövése szerencsére elakadt a védőkben.
    18
    Megvolt a harmadik is -- de csak rövid időre. Fitos vezette fel szépen a labdát, majd Vinczéhez passzolt, aki középre játszott, az érkező Ndjodo pedig egy védővel a “nyakán” a hálóba sodorta a labdát. A játékvezteő azonban nem adta meg a gólt. Ez a hazaiakat is meglepte, mert a hangosbemondó bemondta a 3-0-s eredményt, majd az eredményjelzőre is felkerült az állás, de aztán időközben két gólosra “csökkent” ott is az előnyünk.
    14
    Már kettővel megyünk… Ndjodo ugratta Fitost, aki még épp elérte a labdát az alapvonal előtt, középre adott, az érkező Vincze pedig közelről a hálóba pofozta a labdát (0-2).
    11
    Vezetünk! Zsivoczky ment el a szélen, Deméhez passzolt, aki Vinczét játszotta meg. Ő átvette a labdát, majd 14 méterről kilőtte a sarkot (0-1).
    8
    Egy hazai lehetőség: Csintalan lépett ki, de rosszul találta el a labdát, amely í­gy elakadt Dragónerben.
    3
    Eddig szinte csak nálunk van a labda, máris volt egy nagy helyzetünk: Vincze Ottó tette vissza a labdát Nagy Sándornak, aki 18 méterről ballal lőtt, centikkel ment a lövés a felső sarok mellé.
    1
    Debütál az idegenbeli, ezüst szí­nű mezünk. A hazaiak pedig tiszta feketében játszanak. A mieinknél Dragóner a csapatkapitány Lipcsei “távollétében.”
    1
    A hazaiak kezdték a meccset.
    .
    Két dolog máris elnyerte a mieink tetszését. Az egyik a pálya gyepe, amelyet a játékosok és Csank János is megdí­csért. A másik meglepetés pedig az eredményjelzőre tekintve érhette a csapatot. A budaörsi pálya eredményjelzője minden igényt kielégí­t, nyugodtan kijelenthető, hogy az élvonalban sincs túl sok hasonló minőségű. Reméljük, minél több ferencvárosi játékos szeretne majd felkerülni nevével a táblára.
    .
    Csank János kijelölte a kupameccsre a kezdőcsapatát, amelyből kimaradt Lipcsei Péter, ő csak szükség esetén állna be, bekerült viszont Vincze Ottó.
    A kapuban Wojciech Zarzycki helyett most Szabó Kálmán áll. A mieink a következőképpen állnak majd fel: Szabó -- Rédei, Dragóner, Mátyus, Nagy S. -- Lazic, Deme -- Fitos, Vincze O., Zsivoczky -- Ndjodo.
    .
    Továbbjutásunk érdekében nyerni kell, mert döntetlennel automatikusan az alacsonyabb osztályban szereplő csapat jut tovább.
    .
    Köszönjük szurkolóinkat! Csapatunk fél hatkor Budaörsön lép pályára a Törökbálint ellen MK-meccsen. Ellenfelünk az NB III Duna csoportjában szerepel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ