2015.I.21. Ferencváros – Iváncsa: 17-0 (edzőmérkőzés)

Hajnal és Varga is kivette a részét a Fradi gólzáporából

Lauth triplázott, a Ferencváros 17 gólt szerzett az Iváncsa elleni felkészülési meccsen.
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 17–0-ra megnyerte idei első felkészülési mérkőzését a Fejér megyei első osztályban szereplő Iváncsával szemben.


Ferencváros – Iváncsa: 17-0 (6-0)
Népliget, zártkapus mérkőzés

Ferencváros:
I. félidő: Jova – Dilaver, Mateos, Nalepa, Bönig – Cukic – Lamah, Hajnal, Gera, Somalia – Böde
II. félidő: Dibusz – Haris, Batik, Pavlovic, Csilus Á. – Gyömbér, Busai – Nagy Dá., Kukurozovic, Varga R. – Lauth
vezetőedző: Thomas Doll

Iváncsa: Boldog (Gábor) – Sinka, Aradi, Jankovics, Facsko – Nagy A. – Csikesz, Márki (Mondovics 70.), Gulyás-Kovács (Barics 57.) – Schaffer, Balogh L. (Lepsényi 57.)

Gól: Hajnal (5.), Lamah (18.), Böde (26.), Somalia (29.), Mateos (31.), Gera (45. – 11-esből), Varga R. (54., 75.), Lauth (61., 77., 84.), Csilus Á. (66.), Busai (74., 86.), Kukuruzovic (81.), Nagy Dá. (88.), Pavlovic (89.)
Sárga lap: Márki (29.)

20150121-ivancsa-hajnalA Ferencvárosban a két téli szerzemény, Varga Roland és Hajnal Tamás közül utóbbi a kezdőcsapatban kapott helyet, előbbi pedig a második félidőben lépett pályára, mindketten azonnal be is találtak (Varga kétszer is eredményes volt) és gólpasszt is adtak.

Az első félidő elején úgy látszott, Hajnalnak nem kellett hozzá sok idő, hogy beilleszkedjen a zöld-fehérek játékába. A középpályás rögtön gólt is szerzett, majd gólpasszt adott Roland Lamah-nak, emellett pedig több jó passzal és megoldással hí­vta fel magára a figyelmet.

A Fradi a szünetig négy újabb gólt szerzett. Először Böde Dániel lőtte be harmadik ziccerét, majd Somalia használta ki a ziccerét, ezt követően David Mateos szabadrúgásból, Gera Zoltán pedig büntetőből talált be.

A második félidőre sort cserélt a Ferencváros, az Iváncsa pedig kezdett elfáradni. A zöld-fehérek a második játékrészben tizenegyszer megzörgették a vendégek kapuját, Benjamin Lauth triplázni tudott, de gólt szerzett Csilus Ádám, Busai Attila, Stjepan Kukuruzovic, Nagy Dániel és Mateo Pavlovic is, í­gy könnyedén megnyerték idei első mérkőzésüket.

További képek itt és itt …

Thomas Doll: – Fontos, hogy játszanak is a fiúk, ahogy közeledik a szezon. Szép akciókat láthattunk, sok gólt lőttünk. Teljesen más érzés a meccsfelszerelést felvenni, mint a tréningruhát. Különösen fontos volt ez új játékosaink számára, hiszen sem Hajnal, sem Varga nem játszott sokat ősszel. Tamásról láthattuk, hogy remekül osztja el a labdákat, Roland pedig ma is megmutatta, hogy érzi a kaput. A két félidőben pályára lépő különböző összeállí­tású csapat közül persze mindkettő több gólt akart rúgni, mint a másik, ez szerintem természetes. Sportolók vagyunk, akikben mindig ott van a versenyszellem. Az eredménye is meglett, sok szép gólt lőttünk mindkét félidőben.

Varga Roland: – Nagyon jó volt újra a pályán lenni, hiszen október óta nem játszottam semmilyen meccset. Sérült voltam, majd mire felépültem, épp véget ért a szezon. Jól esett végre futballozni. Két gól, két gólpassz: elsőre nem rossz, de természetesen nem állunk meg itt. Dolgozok, hogy minél előbb teljesen utolérjem magam. Minden mérkőzés fontos, akár bajnoki, akár edzőmérkőzés. Ha sorra sikeresek vagyunk a felkészülés alatt, az megalapozza a jó szezonkezdést is.

(A Ferencváros hivatalos honlapja valamint a csakfoci.hu és az nso.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ