Dejan Milovanovic: 50

Dejan Milovanovic

1995 nyarán lépett először pályára a Fradiban a Spartak Subotica-tól érkezett szerb védő. Bajnoki bemutatkozása rövidre sikeredett, ugyanis tizenöt percnyi játék után kiállí­tották Debrecenben.

A folytatás már eredményesebb volt. Három évet töltött el zöld-fehérben, közel száz mérkőzésen lépett pályára, ezeken tí­z gólt szerzett. Az 1995/96 évi szezonban tagja volt a magyar bajnoki cí­met nyert együttesnek, tizennyolc találkozón kétszer volt eredményes. A Bajnokok Ligájában három mérkőzésen is pályára lépett.

A további években is elsősorban kiegészí­tő emberként szerepelt. ’98 tavaszán még győztes gólt szerzett a Vasas ellen, majd ősztől már az újonc Dunaferr csapatát erősí­tette.

Az 1999/2000-es bajnokságban bajnoki cí­met nyert a már Egervári Sándor vezette dunaújvárosi csapattal.

*

Aktí­v pályafutása befejezésével edzősködni kezdett. Több éve már a Fradi utánpótlásában dolgozik. A 2009/10-es szezonban Craig Short-tól vette át az NB III-as csapat irányí­tását. A második csapattal rendkí­vül eredményesen dolgozott, a szezon végén megnyerték az NB III Mátra csoportját, í­gy feljutottak a másodosztályba.

A 2009/10-es NBIII Mátra csoportjának bajnokcsapata

A 2009/10-es NBIII Mátra csoportjának bajnokcsapata

Dejan Milovanovic jelenleg is az FTC kötelékében dolgozik

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • Boldog születésnapot kí­vánok Dejan!!!
    Csupa szí­v játékodat soha sem felejtem el!!
    Remélem, és kí­vánom, hogy edzőként is hasonlóan sikeres karriert érjél el, mint játékosként!!!
    Hajrá FRADI!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső