Feljegyzések a fotelból – Háromból három, szépséghibával

13 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Háromból három, szépséghibával bejegyzéshez

 • Sziasztok! A végét nagyon elrontottuk, ha Máltán nem rugunk az elején egy megnyugtató gólocskát, még melegünk is lehet, ne adja Isten! A csapatösszeállí­tást soha nem fogjuk megérteni -- nem tudunk ukrán fejjel gondolkozni. A szurkolás nagyon rendben volt, csak a fütty nem tetszett -- én még soha nem fütyültem ki a csapatomat -- egy “Ébresztő” is elég lett volna… Nekem a román játékvezető sem tetszett annyira . nem látványosan, de ellenünk fújt. A 3-2-1 szerkesztőinek pedig annyit üzennék, hogy nyugodtan bemutathatnák az új igazolásokat -- nem haragudna meg senki!
  Lalolib, Te mindig hozod a formád, maradjon csak í­gy, gratulálok! Hajrá Fradi! Csalk a zöldek!!

 • Sziasztok!
  És tényleg! A tegnapi meccs,80 percig rendben volt.Ami bennem kétkedésre ad okot, az a sok kihagyott helyzet!Bí­ráskodás rendben volt, és ez nagy szó,mert román volt a sí­pmester!Korrektül fújt.A csapatról.Ignatenkó tegnap is csak árnyék volt,de nem hibázott mint a Ludó ellen,itthon is ,ott is!Nagyobb csapatok ellen nem fér bele.Civic.Nem tudom milyen lesz.Heister szerintem ,most jobb.Mellesleg Civic oldaláról jött az előkészí­tés a máltai gólnál.Hol kolbászolt?Zsubkov.Elötte meghajolok!Az a srác egy dinamit,megy,hajt,fut,küzd!Azt hiszem Fradi szí­ve van.Skvarka,tegnap tompább volt, de í­gy is hozta az elvártakat!Dibusz.Fenomenális volt! Neki jót tett,hogy hoztak a nyakára egy válogatott kapus vetélytársat!Nos,Dini megint tartotta a lelket bennünk.Töki.Tegnap elfogyott szegény.Lovre.Megint ment egy nagyot!Kharatin,egy kicsit szürke volt.A védelem ,Blazic,Dvali hozta a maximumot.Lanza meg adta önmagát,két gól,ő megtette amit elvárt a Fradi család!
  3-1 ide.Van egy visszavágó,ami nem lesz sétagalopp.De győznünk kell,és tovább kell jutnunk!
  Hajrá Fradi!

  • Ignyatyenko érdekes volt: az első félidőben szokásos rengeteg eladott labdája volt, hajmeresztő passzai voltak, de a második félidőben ő rombolt a legtöbbet. Mondjuk az igaz, hogy itt meg is állt a tudomány. Jelenleg nem látom, hogy Rebrov mit lát benne. Én csak a rizikót. Egy Kharatin-Sigér kettőst szí­vesebben néznék. Vagy kölcsönbe (opcióval?)hazahoznám Nagy Ádit.

   • Nekem az első félidőben sem tűnt fel, hogy sok labdát eladott volna. Haratinnal jól szűrtek, de mivel mindketten elég mélyen védekeznek, ezért volt a Ludo ellen és a máltaiak ellen is üres tér a tizenhatosunk és a félpálya között.
    Ami persze lehet taktikai megoldás is, hiszen tény, hogy sok labdát középen a máltaiak szereztek meg, de a jól záró védelemmel nem nagyon tudtak mit kezdeni.
    Ha valamelyikük előrébb lépett volna, akkor lendületből rátudják vezetni a labdát a belső védőkre. Doll idejében főleg í­gy kaptuk a gólokat.
    Nekem továbbra is Skvarka játéka a “lufi”, bár nagyszerűen lövi a szögleteket, de hosszabbra időre ki tudja vonni magát a játékból.
    A tegnapi meccs után Heister és Civic között nem tudnék dönteni. Nem nagyon fordult elő még a múltba sem, hogy két ilyen jó balhátvédünk legyen.

   • A Wyscout adatai szerint Ihnatenko volt a legjobb a védelemben… Nem akarom ide másolni más honlapról az adatokat.
    De sajnos mindig volt, van és biztosan lesz olyan játékosunk, akiben a szurkolók zöme mindig hibát talál. 1954-ben, amikor elkezdtem meccsre járni, szegény Borsos Miki volt az ügyeletes áldozat.

    • Most olvastam én is a Wyscout adatokat. Igaz, hogy számszakilag jó adatokat produkál. Csak az a baj, hogy látványosak a hibái, valamint hogy ennek jó része rövid időn belül, az első félidőben történt. A másodikban teljesen rendben volt.

     • Mivel “CSAK EGY MECCSET JÁTSZOTTAK, DE ANNYI MECCSEMLÉK VAN, AHÁNYAN LÁTTÁK” -- úgysem lehet meggyőzni a másikat. Hiszen (majdnem) mindenki csak saját magának hisz.

 • A hangulat jó volt: mindenki kí­váncsi volt, hogy a “nemmerjüklenézni” máltai bajnokot tényleg megverjük-e simán. Én is úgy gondoltam, hogy benn van az 5:0 is meg ha dollisan játszunk, akkor az 1:1 is. Az első félidő jó volt. Különösebb megterhelés nélkül rúgtunk 2 gólt. A második eleje is rendben volt, bár már akkor is látszott, hogy pl Tökmag alig áll a lábán a fáradtságtól ( nem is értem:máltai csapat ellen). Aztán jöttek a cserék, akik semmit sem tettek hozzá. Nagyon leálltunk a végére, én pedig nagyon mérges lettem. Ha rárúgunk még egyet, akor biztos továbbjutás, jöhetett volna a visszavágóra a cserecsapat, mindenki kapott volna pihenést és meccsterhelést is. Ehelyett dininek kellett menteni a menthetőt a végén. Bizony én is fütyültem a sok hátra passz láttán, viszont azt nem értettem, hogy a meccs végén valaki kifütyülte a csapatot. Azért mégiscsak nyertünk 3:1-re. És valljuk be, ha nem csinálunk nagy galibát Máltán, akkor tovább is fogunk jutni.
  Azért Rebrov helyében én megnézném a fáradtság okait. Mi lesz itt 3 naponkénti meccseknél sokkal erősebb ellenféllel szemben?
  Összességében tetszett amit láttam, van esély. A Zágráb egy Ludogorec szintű csapat, fel kell szí­vni magunkat, aztán meglátjuk mire elég. Hajrá Fradi!
  Itt jegyezném meg, hogy volt szerencsém kint lenni a z U19-es junior kézi eb-n Győrben 3 meccsen is, beleértve a döntőt. Hihetetlen milyen alázattal, felkészültséggel, tenni akarással van megáldva ez a csapat, és meg is nyertük az aranyat. Gratula nekik.

  • A fáradtsággal most nem értek egyet, mert szerintem egy katlanba játszottak. 30 C, fellocsolt gyep, 20 ezer ember egy beton teknőben, amit estig sütött a nap, szellőzés nélkül, olyan klí­mát teremtett, aminél ha sokat futsz, bizony hamarabb elfogy a levegő. Kondiba nem fognak megverni bennünket, de az tény, hogy tegnap picit tompábbak (nem olyan robbanékonyak) voltak többen egy idő után, ami remélem ennek tudható be.

   • Én is í­gy látom. Meg szokni kell a nemzetközi kupaküzdelmek sajátos légkörét is. Részben idegi fáradtság lehetett.

    • El tudom fogadni a véleményeteket, csak az a baj, hogy egy máltai csapat rúgott majdnem 2 gólt nekünk 10 perc alatt. Ennél csak fáradtabbak leszünk erősebb ellenfelekkel szemben, akik nem fognak hibázni. Ja, és neki is meleg volt meg párás. Valamint állí­tólag baromi jó érzés ennyi ember előtt focizni. Idegi fáradtság mitől lehet különben? Heti 1 meccs, elvileg az a munkájuk, amit szeretnek sok pénzért.

     • A meccs végét elrohantuk kontrollálatlanul. Újabb gólokat akartunk rúgni. Talán ez hiba volt. Ha viszont 3-0-nál leállnak, akkor most az lenne, hogy “Miért nem akarnak több gólt rúgni?”. Szerintem ez Rebrov irányí­tása alatt még sokszor nem fog előfordulni.

    • Idegi fáradtság??? Július közepén, egy máltai csapat ellen …. a világ vicce … hogy akarunk í­gy főtáblára jutni? Mikor nem leszünk “idegileg fáradtak”??? A BL-ben a Real ellen????
     Hagyjuk már ezeket az örök rizsákat!!! Szégyen, hogy a magyar futball 40 éve az idióta magyarázkodásokból él !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ