Feljegyzések a fotelból – TCS igazsága, avagy egy szusszal jobbak voltunk

10 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – TCS igazsága, avagy egy szusszal jobbak voltunk bejegyzéshez

 • Hajnal Tamas ùjbòl jí tszik és mí r könnyebben megy a jí ték.

  Örülök, hogy Radò sérülés miatt hií nyzik (ne essék hiba, persze nem örülök a sérülésének !!!) és nem a jí tékí nak a szinvonala miatt. YSE-vel egyetértek, hogy ez a fiù sokat fejlôdött, miòta ní lunk van.

  Toví bbí  örülök annak a jòzon részegségnek, mely mí r sok szurkolòt a lelí tòkon éltet, amely nem a 90 perces gôzt és tempòt tartja mérceként a csapat elé, hanem mí r akkor is örül a sikernek, ha “csak” egy félidô verejtékének a gyümölcse is lenne. A mí sodik félidôt meg mí r el kezdi könyvelni.

  Doll mester jò irí nyìtja a csapatot. Ezt mí r a legtöbb szurkolò észre vette.

  Valòjí ban kit fog érdekelni egy pí r év mùlva 2015, oktòber 3 ? “Fô a gyôzelem”. Nem akí rhogy, de mégis.

  A “nem akí rhogy”-on dolgozik jelenleg Doll. A “mégis” megy mí r 31 szer.

 • A bajnokság harmada után 13 pont előnnyel, egyetlen döntetlennel, veretlenül vezetünk.
  Ez mindenképpen remek dolog. A mutatott játék tegnap már jobb volt, mint az előző két meccsen, hajlandóak voltak újra sokat és gyorsan futni a srácok és ez bejött. Örültem(nagyon!) Varga Roli góljának, kellett a srác önbizalmának a találat. Nagy Ádi megint motor volt, Hajnal tomi zseniális dolgokat művelt, Lamah is villant, Böde jól készí­tett elő. Az viszont aggodalomra ad okot, hogy ha Gera visszaesik(mint ezidőtájt,..) Hajnal és Radó kiesik, akkor minden ötlet eltűnik a csapatból. Pedig jó lenne, ha a Hali elleni mérkőzést is behúznánk, mert 12 kör után akár 15(!!!) pont is lehetne az az előny. Az pedig már galaxisnyi távolság lenne. Hajrá Fradi!

  • Ezt nem nagyon értem. Tegnap Gera -- szerintem -- a csapat legjobb embere volt. Nagy “Ádit” sokan egy kicsit túlértékelik. Valóban, rengeteget fut, sokszor feleslegesen, passzolásnál a legkönnyebb lehetőséget választja (oldalra, hátra), és még í­gy is sokat hibázott.

   A meccsről csak annyit, hogy végre játszottunk, ezúttal nem ásí­toztam az unalomtól, mint például a Békéscsaba elleni találkozón.

   Hajrá Fradi!

   • Ebben nem értünk egyet. Gera a második félidőre javult fel, addig több labdát adott el, mint egy sportszer nagyker. Nagy Ádinak a lendülete, a cselei és a mozdulatgyorsasága tetszik, rengeteget dolgozik, sok labdát szerez, jól avatkozik játékba. Amennyiben előre is hasonlóan hatékony lesz, mint labdaszerzésben, akkor lehet igazán jó,
    Remélem Hajnal Tomi nem esik ki a Hali elleni meccsre, szükség lenne rá és egy gólveszélyes Varga is kelleni fog:)

    • Nagy Ádám egy kicsit túl van értékelve, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz belőle jó játékos, de nem ezen a poszton az biztos. Az InStat adatai alapján (lehet vele vitatkozni, de viszonyí­tásnak jó) a 99 megnyert párharcunkból védekező középpályásként Ádám 6-t, mí­g a csereként beállt Haraszti is 6-t, Cukic pedig 4-t nyert meg. Ez ezen a poszton nagyon kevés. Nagyon látványos, már-már “Gyömbéri” magasságokat idézi a játéka, 99%-ba biztonsági oldal, vagy hátra passz egy kis labdavezetés, vagy fordulás után, egy olyan területén a pályának, amit nem akar még megtámadni az ellenfél, ha elvesztették a labdát. Amikor bekerült a csapatba, folyamatosan el akart indulni, amit vasárnap csak egyszer tett meg a 90 perc alatt, és most is volt egy passza, amivel ziccerbe hozta az ellenfelet, mint általában minden meccsen. Gera Zolira nem térnék ki, mert aki látta testközelből, az tisztában van vele, hogy Ő egy más kávéház, nem is érdemes ma még összehasonlí­tani Nagy Ádámmal. Van akik csinálják a játékot, és van akiknek ehhez alázattal be kell segí­teni.

     • mondjuk még mindig jobb, mintha irányí­tóban játszaná ugyanezt. mert olyanunk is volt ám, cirka bő két esztendeje…

     • Valóban túlsztárolják egyesek Ádámot, s félek, ez rossz hatással lesz rá. Remélem, Dollnak sikerül a földön tartania. Hiszen annyi mindenben kell még fejlődnie.

 • Rászánva magam a hozzászólás megí­rására, eszembe jutottak a következők:
  Annakidején – valójában nem is olyan régen – azon nyávogtak mások, hogy „nem ér semmit sem a bajnokság a Fradi nélkül”, s voltak akik még rá is tettek egy lapáttal: „nagyon kell a bajnokságnak egy jó Fradi”. Most itt van, a hazai viszonylatban kiemelkedő Fradi, és ugyanazok kétségbe vannak esve miatta, jajgatnak, mondván, hogy érdektelen lesz a bajnokság. (Megjegyzem: ki tiltja meg nekik, hogy ők is jó csapatot épí­tsenek?) De nem csak jajgatnak, hanem tesznek is ellene. Utaznak a kiemelkedőt nyújtó játékosokra, s a játékvezetés sajnos sokszor partner ebben. Hajnal alighogy visszatért, máris újra maródi, s szegény Radó – minden tiszteletet megérdemel, hogy azzal a sérüléssel végigjátszotta a meccset – vagy egy hónapra kikészült. (Mennyit fejlődött ez a gyerek, amióta nálunk van!)
  Ami a meccset illeti: nyögvenyelősen indult, de hamarosan helyreállt a világ rendje. A félidő végére „Farkas Mihály rézágyújáról” leszedtük a virágokat, és a kispestiek egyre inkább „picipestiek” lettek. Durvák voltak, mint várható volt, és ez jobb nem lesz más csapatoknál sem.
  Doll pedig még nagyobb lett a szememben – bár eddig is sokra becsültem –, mert egyrészt magára vállalta a meccs eleji hibákat, másrészt még az ellenfélben is talált dicsérni valót.
  Azokon a nyilatkozatokon pedig, „hogy ha berúgtuk volna a helyzeteinket” mi győztünk volna, már csak derülök. Egyrészt, mert mi legalább ugyanannyi helyzetet hagyunk ki – itt még bőven lesz dolga Dolléknak –másrészt pedig egyébként is (mint aktí­v tanár koromban évente többször is elismételtem minden osztályban) A TÖRTÉNELMET NEM FELTÉTELES MÓDBAN íRJÁK, és különben is ki a fenét fog érdekelni ez akárcsak néhány fordulóval később is. Az utókor csak azt fogja tudni, hogy 2015. október 3-án késő este ez volt a helyzet: 11 10-1 0 22:4.
  Erre mondja igazán Göre Gábor bí­ró úr, hogy „melyhez hasonló jókat kí­vánok”.

 • Nem tudom, hogy ez hogy lehet, de tegnap amikor élőben láttam mindkét gólunkat a jobb oldali kapuba rúgtuk! Éjjel és ma napközben is akárhányszor nézem a a baloldali kapuba rúgtuk… no ezt magyarázd meg nekem drága lalolib barátom!!! 😉 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ