FRADISTÁK – Hélisz József verse

6 hozzászólás a(z) FRADISTÁK – Hélisz József verse bejegyzéshez

 • Kedves Hélisz Úr!
  Jó volt most is olvasni ezt a nagyszerű verset. Gratulálok! Remélem, sokan olvassák.

 • eltelt egy év, és változatlanul gyönyörű, igaz… de mi nem is divatklubok divatszurkolói vagyunk, hanem egy 114 éves “egylet” örök szerelmesei… barátaim, áldott karácsonyt Mindenkinek, és ha elkeseredtek, gondoljatok bele, hogy pl. a Chelsea összesen 4 (négy!) bajnoki cí­met nyert 108 éves fennállása alatt… vagy a “német” Fradi, a Schalke szurkolói 55 éve várnak egy bajnoki cí­mre… és, ahogy elnézem, fognak is még…1-2 évtizedet… mennyivel kevesebb örömük volt, mint nekünk… és mégis kitartanak…Hát akkor mi? Hogy í­rta Petőfi?: “Mi ne győznénk? Hisz Bem a vezérünk!!!!” magyarán: Mi ne győznénk? Hisz mi vagyunk a FERENCVÁROS!!!!

 • Nagyon köszönöm az í­rásomat közzétevő szerkesztők áldozatos munkáját, valamint az akár itt a versnél, akár a szöveg-részeknél a kéziratomat méltató hozzászólásokat.
  Boldog vagyok, hogy a fradistáknak örömet tudtam okozni.
  Mindannyiuknak békés, boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kí­vánok!

 • Ki kell tenni az öltözőbe, hogy minden játékos lássa, olvassa! Egyébként meg állandó helyen el kellene helyezni a honlapon valahol, mert jelszónak, jelképnek, mottónak is gyönyörű! Köszönjük, Hélisz Úr! Csak egy igazi Fradista érezheti, hogy mit érez egy Fradista! Telitalálat!

 • Józsikám!
  Öszinte szivvel gratulálok, ez a vers életműdij!
  Minden Fradi szurkoló köszönheti.
  Karcsi bácsi.

 • Csak gratulálni lehet ehhez a gyönyörű vershez ,amit minden fradistához el kellene juttatni, hogy ez is lelkesí­tse őket. Köszönet a szerzőnek , akinek valóban zöld-fehér vér folyik az ereiben. Isten tartsa meg sokáig .HAJRÁ FRADI MINDHALÁLIG,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ