1901.III.24. Cricketer – FTC 9:0

7 hozzászólás a(z) 1901.III.24. Cricketer – FTC 9:0 bejegyzéshez

  • Szia Laci

    Jòl esett hozzí szòlí sod, hiszen az ember mindig egy kicsit hiù és én sem teszek kivételt.

    A Cricketer-meccs abban az idôben ìròdott, mikor a Fradit egy magas gòlarí nyù kudarc a mí sik utí n érte (az UTE és a Videoton ellen).

    Valahogy ùgy éreztem, hogy jò lenne megértetni minden Fradi-szurkolòval, hogy ha az ember hû magí hoz (és klubjí hoz), akkor ilyesmi nem kerülhetô el, de fontos az, hogy ne tévessze össze az idealist a valòval. Az ideí lis önszemléletét a valòdi lényével.

    Minden kudarc egy kijòzonodí s, de az ember – és sorolhatní m az FTC-t is ide – el kell döntenie, kinek és minek akar hû maradni.

    Fontos mindig, hogy embernek tudjon megmaradni, akí rhogy dönt is. Ameddig az E-betûk között az érény í ll az elsô helyen a zí szlòjí ban, addig az FTC az emberek klubja fog maradni, akik bí tran valjí k is az emberségüket.

  • Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen anyag kapcsán lett újra megemlí­tve a nevem.

    ( a cí­kk meg…. alig találok szavakat….egy csoda )

    Laci

  • Nagyon köszönöm az összeállí­tást. Fantasztikus történelmünk és múltunk van (és remélem, jövőnk is!) Hajrá Zöldek, Hajrá Fradi!

  • Szép oldal lett a Cricketer-féle mùlt kudarcí bòl.

    Egy pí r év mùlva ezt mí r a 6:0 és a 0:5-rôl is lehet mondani fogjí k.

  • Kedves peterdy,

    csak az afrikai kontinensről nem kaptunk még anyagot.

  • A svájci Nagy Lacink (a budapesti Nagy Lacink a naplókat adta nekünk) a KK történetét segí­t feldolgozni szerkesztőtársamnak, és időnként “elkalandozik” a témától és küld egy-két apróságot 😉

  • Ez egyszerűen zseniális! Ahogy látom még Svájcból is küldenek anyagot. A Fradi tényleg egy világcsapat. A rajzok meg lehengerlőek. Egyik ámulat a másikba ejt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ