1937.X.24. KK Döntő, Lazio – Ferencváros 4:5

8 hozzászólás a(z) 1937.X.24. KK Döntő, Lazio – Ferencváros 4:5 bejegyzéshez

 • Mintha ma BL-t nyernénk !

  • Tisztelt Takí cs Gí bor

   Örömmel veszem tudomí sul, hogy a KK-nak van megint egy ùjabb kedvelôje.

  • Kéne ma is egy ilyen. Nyilván nem érne fel a BL-lel, de a térség csapatainak -- mondjuk a tavaszi szezonra kií­rva, amikor a nálunk boldogabb klubfutballú környékbeli országok csapatai sincsenek már sehol -- össze lehetne hozni egy ilyet, és mondjuk persze térségbeli szponzorokkal. Mert muszáj valamit lépni, ne csak ezt a kirekesztő, agresszí­v rendszert, az erősebb kutyák üzekedését vegyük tudomásul és bámuljuk passzí­van.

   • Kedves L.I. alias kispufi

    Akkor mí r legalí bb hí rman vagyunk, akik hasonlòan gondolkozunk errôl.

    Egyetértek Veled: “muszí j valamit lépni”. Ez az “erôssebb kutyí k” í ltal uralt mezôny mí r nem a miénk. Hií ba hitegessük egymí st, hogy egyszer megint nyerni fogunk…”

    A “bí mulí s” meg az önbizalomnak egyí ltalí n nem tesz jòt.

    Ellenkezôleg.

    Kell megint egy “szép” középeuròpai foci.

    Ezt meg a középeuròpaiak is be fogjí k lí tni.

 • T. L.I. alias kispufi!

  Feltettem a kereset oldalt és e-mailben is elküldtem.

 • Nagyon szépen köszönöm, meg is találtam, akit kerestem. Földimről, a Kisalagiként játszó egykori Nemzeti-játékosról van szó, aki nyáron lett volna 100 éves, unokája pedig a nagyapjához kötődő minden emléket keres. Még aktuálisabb lenne í­gy, ha megvolna a B-válogatottat érintő adott oldal ebből a régi Sportból. Továbbra is köszönöm a segyí­tésget.

 • Kedves szerkesztő urak, ebből a muzeális Nemzeti Sportból nincs meg véletlenül az az oldal is, ahol a B-válogatottak cí­mlapon í­rt meccsét (magyar-román 3-0) részletezik? A magyar összeállí­tás miatt lenne fontos. Előre is köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső