2002.X.6. Ferencváros – ZTE: 3-2

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

 • 93
  A gól után a középkezdést követően Dubraviczky lefújta a mérkőzést, megvertük a bajnokot!
  92
  (Gól) Vezetüüünk!! Egy gyorsan elvégzett kis szöglet után Szkukalek adta be a labdát, melyet Kriston tovább csúsztatott és Tököli 3 méterről a kapuba továbbí­tott (3-2).
  91
  Vincze hozta fel a labdát, majd 25 méterről a kapu fölé lőtt.
  90
  Dubraviczky jelezte, hogy három percet hosszabbí­t.
  89
  Sabo a felezővonalnál lerántotta Lipcseit, a játékvezető sárga lapot adott a szabálytalankodó egerszegi játékosnak.
  88
  Kapic í­velte át a labdát a hosszú oldalra, melyet Gera a kapu tetejére fejelt.
  86
  Harmadszor is sceréltek a vendégek: Kenesei helyére Csóka állt be. A lecserélt támadó -- akinek a FIFA szabályai szerint nem is lett volna szabad játszania, hiszen az előző körben kiállí­tották és ilyen esetben tilos felfüggesztett büntetést adni -- nagyon sportszerűtlenül provokálta a közönséget, amikor gúnyosan megtapsolta a ferencvárosi drukkereket.
  85
  Szili három embert cselezett ki, majd laposan beadott, Budisa haatlmas luftot rúgott, de Turi vetődve megszerezte a labdát.
  82
  Szkukalek kapu elé lőtt labdáját Turi elvétette, de a védők felszabadí­tottak.
  80
  Kriston szenzációs passzal ugratta ki Szilit, aki kicselezte Turit, madj az üres kapuba gurí­tott. Kocsárdi egyértelműen a gólvonal mögül rúgta ki a labdát, Dubraviczky mégis továbbot intett, majd sárga lapot adott a jogosan reklamáló Szilinek. egy újabb játékvezetői tévedés, véletlenül megint a mi kárunkra …
  77
  Egyelí­tett a Zalaegerszeg. Kenesei 25 méteres szabadrúgása lepattant a sorfalról, Kocsárdi pedig kapásból, 16 méterről a jobb sarokba lőtt (2-2).
  75
  Kenesei kapu elé belőtt labdáját a rövid saroknál helyezkedő Vukmir fejelte vissza a mezőnybe.
  72
  Kriston két jó csel után Tökölit szöktette, de csatárunkat a partjelző beintésére lesen állí­totta meg a játékvezető.
  70
  Kettős csere a vendégeknél: Ljubojevics helyett Koplárovics, Egressy helyet pedig Sabo lépett pályára.
  67
  Budisa rossz passzát Gera elcsí­pte a zalaiak tizenhatosánál, egy csel után lőtt, de a labda elakadt a vendégek védőjében.
  65
  Tököli kiváló labdát adott a bal oldalon egyedül érkező Lipcseinek, akinek 11 méterről leadott lövését Turi lábbal védte.
  62
  Megint vezetünk! Kapic hosszú indí­tásával Gera tört kapura és a bevetődő Urbán, illetve Turi mellett a bal sarokba lőtt (2-1).
  59
  Egyenlí­tettek a vendégek. Kenesei szöglete után Vukmir kifejelte labdát, melyet Vincze kapásból, 25 méterről a jobb sarokba lőtt (1-1).
  56
  Szkukalek hozta fel nagy lendülettel a labdát, remek ütemben passzoölt Tökölihez, aki 20 méterről, kapásból a kapu fölé lőtt.
  53
  Egy Tököli-Szili összejáték után utóbbi lépett ki, ám Turi az utolsó pillanatban tisztázott.
  51
  Kicsit aktí­vabb lett a ZTE, de védőink egyelőre jól teljesí­tenek.
  49
  Gyepes nagyon szépen tisztázott az utolsó pillanatban Faragó elől. A szöglet után veszélyes helyzet alakult ki Szűcs kapuja előtt, de védőink kivágták a labdát.
  46
  Elkezdődött a második félidő, természetesen most a zalaiak indí­tották útjára a labdát.
  46
  Félidei nyilatkozatok:
  Tököli Attila: -- Remek labdát kaptam, utána már nem volt nehéz dolgom. Úgy érzem megérdemelten vezetünk, de a biztos győzelemhez muszáj lőnünk még egy gólt.
  Dragóner Attila: -- Nagyon sok helyzetet hagytunk ki, a játék minden elemében jobbak vagyunk a zalaegerszegieknél. Tököli mellett nekem Lipcsei és Bognár játéka tetszett a legjobban. Mindketten rengeteg labdát szereztek és remek passzokkal szolgálják ki a többieket. Frissebbek vagyunk a Zalaegerszegnél, ha í­gy játszunk a második félidőben is, akkor megnyerjük a meccset.
  Gera Zoltán:- Úgy érzem, egyértelműen jobbak vagyunk. A Zalaegerszegnek helyzete sem volt, ugyanakkor mi végig nyomás alatt tartottuk őket, és ennek az eredménye volt a gól is. Sok labdát szerzünk, és ha í­gy folytatjuk akkor szerintem a második félidőben még sok lehetőség adódhat előttünk.
  Gyepes Gábor: -- Hátul egyelőre remekül zárunk, az egyébként veszélyes zalaegerszegi csatárok elől sikerült elvennünk a teret. A gól előtt láttam, hogy Tököli beindul, és megpróbáltam a védők között ellőni neki a labdát. Örülök, hogy jó ütemben érkezett a passz.
  Alakszandar Jovics:- Sajnálom, hogy csak civilben nézhetem a meccset, miközben Kenesei ott van a pályán, de a csapat erejét mutatja, hogy í­gy is jobbak vagyunk. Tököli nagyon jól játszik, a gól mestermunka volt.
  45
  Dubraviczky lefújta az első félidőt.
  45
  Gera remek ütemben ugratta ki Tökölit, de Turi bátor vetődéssel megszerezte a labdát.
  44
  Gerát könyökkel torkon vágták, válogattot csatárunk azonban rövid ápolás után szerencsére folytatni tudta a játékot.
  43
  Kriston húzott el a jobb szélen, visszagurí­tott Bognárhoz, aki egyből Szili elé továbbí­tott, Attila 17 méterről, kapásból centiméterekkel lőtt a kapu fölé.
  42
  Vincze visszagurí­tása után Kenesei egyből kapura lőtt, de az önfeláldozóan közbeugró Kapicról levágódott a labda.
  40
  Gera szerzett labdát a felezővonalnál, Kocsárdi és Vincze együttes erővel a földre vitték, de a játékvezető sí­pja néma maradt.
  37
  Gera ugratta ki Tökölit, csatárunk egyből a hálóba továbbí­tott, de Dubraviczky les miatt nem adta meg a gólt.
  34
  Szili nagyszerűen vitte el a labdát Turi mellett, majd a hálóba lőtt. A dolog szépséghibája, hogy Dubraviczky már korábban lefújta az akciót, mert a támadó lesen kapta a labdát.
  33
  Pályán az orvosok: Urbánt ápolják, akinek egy felugrásnál Gera véletlenül ráesett a bal bokájára.
  28
  Bognár Tökölit indí­totta a jobb oldalon, Budisa csúszott be késve, ám nem találta el a labdát. Dubraviczky tovább engedte a játékot.
  26
  Tököli és Gera őrületbe kergette a zalai védőket, majd az ötötdik passz után utóbbi hatalmas helyzetbe került 5 méterre a kaputól, ám Budisa az utolsó pillanatban közbelépett.
  21
  Vezetünk! Gyepes kitűnően indí­totta Tökölit, aki rávezette a labdát Turira, majd 15 méterről ballal ellőtte fölötte a labdát. A kapus még beleért az emelésbe, de a labda a bal alsó sarokban kötött ki. (1-0)!
  15
  Szkukalek nagyszerű cselekkel tört be a 16-oson belülre, két védőtt is kicselezett, ám Urbán szögletre mentett. Ezután Lipcsei beadását a berobbanó Szili fejelte kevéssel a jobb kapufa mellé.
  12
  Kapic labdájával Tököli lépett ki, ám a kapuját elhagyó Turi mellel tisztázott előle.
  6
  Gera szerzett labdát a ZTE büntetőterületén belül, majd középre adott, ám Urbánról szögletre pattant a labda. Az első szöglet után nem alakult ki komolyabb lehetőség, Budisa fejjel tisztázott.
  4
  Egyelőre mezőnyjáték folyik a pályán, mindkét együttes óvatosan futballozik, bár a mieink valamelyest aktí­vabbak.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés! A mieink kezdték a játékot, az első félidőben mi támadunk a B-közép felőli kapura.
  .
  A mieinknél ezúttal is a kezdőcsapat tagja Szili Attila, aki Leandro helyett került be a csapatba. Együttesünk í­gy a következőképpen áll majd fel a ZTE ellen: Szűcs -- Bognár, Vukmir, Gyepes -- Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek -- Gera, Tököli, Szili. A Zalaegerszeg összeállí­tása a következő: Turi -- Kocsárdi, Urbán, Budisa, Král -- Faragó, Ljubojevics, Vincze O., Balog Cs. -- Kenesei, Egressy.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Rövidesen kezdődik a ZTE elleni rangadónk. A mieink nemrégiben jöttek ki a pályára melegí­teni. Az egerszegiek pár perccel megelőztek minket, hiszen korábban kezdték el a bemelegí­tést. Kenesei Krisztián is ott melegí­t a pályán. Mint ismeretes, a támadót a múlt hét végén kiállí­tották szándékos ütésért, ám csak felfüggesztett eltiltást kapott. Az egy hete szintén kiállí­tott Alekszandar jovic is ott van a pályán, igaz a szerb játékos civilben álldogál az oldalvonal mellett. Jovicot ugyanis eltiltotta a Fegyelmi Bizottság, pedig a „sértett”, azaz Nicsenko is elismerte, hogy a szerb semmit sem csinált. Kenesei játéka azért is jön jól a ZTE-nek, mert a támadó idén már hat gólnál tart, azaz a ZTE gólok közel felét ő szerezte.
  .
  Ebben a pillanatban jönnek ki a csapatok a pályára. A mieink tiszta zöldben, mí­g a vendégek tiszta fehérben játszanak majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ