2010.XI.10. MK, Siófok – Ferencváros: 3-1

Magyar Kupa 5. forduló, a 8 közé jutásért.

* * *

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Horváth Károly: – A pályára lépő játékosok már korábban bizonyí­tottak a kupában. Győzelemmel és lehetőleg kapott gól nélkül szeretnénk letudni a meccset.

Prukner László: – Megviselt bennünket a szombati vereség, méltó ellenfelek voltunk, dicséret illeti a csapatot. Szeretnénk a legtovább jutni a kupában. Van egy-két játékos akit pihentetni kell, mert megviselte a hétvége, van aki sérült. Nem tartalékosan jöttünk el. Mély talajú pálya lesz, nem lehet kalkulálni, hogy mi lesz majd a meccsen.

* * *

Tutoric és Balog sérülés miatt nem állt Prukner rendelkezésére.

* * *

A mérkőzés:

Siófok – Ferencváros: 3-1 (2-0)
Siófok, 500 néző, vezette: Bognár (Lémon, Huszár)

Siófok: Szalma – Márton, Ludánszki (Tusori 68.), Horváth A., László (Lukács 85.) – Kocsis, Pécseli, Ribeiro, Piller – Csermelyi, Délczeg (Ivancsics 74.)
kispad: Bartus, Hibácska, Tóth R., Varga F.
edző: Horváth Károly, Mihalecz István

Ferencváros: Ranilovic – Rodenbücher, Csizmadia, Junior (Andrezinho 46.) – Kulcsár D., Józsi, Stanic, Tóth B. – Rósa, Heinz (Miljkovic 46.), Abdi (Morales 62.)
kispad: Haber, Adriano, Dragóner, Stockley
edző: Prukner László

Gól: László (7. – 11-esből), Csermelyi (45., 68.) illetve Andrezinho (90+1.)
Sárga lap: Piller (90.) illetve Tóth B. (7.), Heinz (42.), Rodenbücher (78.), Stanic (87.)

A hetedik percben Tóth rántotta le ellenfelét a büntetőterületen belül, a megí­télt büntetőt a hazaiak legrutinosabb játékosa, László értékesí­tette (1-0). Az első negyedórában előbb Abdi maradt le Heinz passzáról, majd a cseh csatár akart a nagy helyzetből még nagyobbat csinálni. A félidő közepén a kilépő Délczeg labdáját lopta le Ranilovic, majd Piller lövése vágódott a gólvonal elé. A játékrész utolsó percében Rodenbücher adta a labdát a fölöslegesen kifutó Ranilovic irányába, amit Csermelyi ellopott és az üres kapuba passzolt (2-0).

Andrezinho gólja életben tartotta a reményeket

Kétgólos hazai vezetésnél hármat is cserélt Prukner László, de gólt ismét a Balaton partiak szereztek. A 68. percben Csermelyi tartotta meg a labdát a védők között, majd 7 méterről a hálóba lőtt a vetődő Ranilovic mellett (3-0). A 82. percben Miljkovic közeli lövését hárí­totta Szalma. Óriási helyzet volt. Már a hosszabbí­tásban jártunk, amikor Andrezinho lövésre szánta el magát. A 28 méterről leadott lövése még meg is pattant Szalma kapus előtt és í­gy talált utat a hálóba 3-1. Szép gól volt. A mérkőzés utolsó helyzete is a ferencvárosiak előtt adódott, Stanic lövésébe nem tudott a kapu torkában bele piszkálni Miljkovic, í­gy kétgólos hazai győzelemmel zárult a kupamérkőzés odavágója.

Alacsony szí­nvonalú mérkőzésen megérdemelt vereséget szenvedett az indiszponált Ferencváros a Siófok “B” csapatától.

További képek …

* * *

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Mihalecz István: – Jó volt látni a fiatal csapatunkat. Az első gól önbizalmat adott játékosaimnak. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, az utolsó percben buta hibát vétettünk.

Prukner László: – Enerváltan, fegyelmezetlenül, akaratgyengén, szégyenteljesen játszottunk. Rendet kell rakni a fejekben.

(A Sport TV, a Ferencváros hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ