2013.X.12. NB III, Eger – Ferencváros II.: 1-1

fradi_cimerKilenc emberrel hoztunk el egy pontot Egerből. A hazaiak az utolsó pillanatban egyenlí­tettek.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Haburcsák Bertalan: Az eddigi meccseink többsége három esélyes volt, ahol sokszor mi húztuk a rövidebbet. Az elmúlt meccseken a játékban bekövetkezett pozití­v változások meghozták az étvágyunkat, í­gy bizakodva és önbizalomtól duzzadva várunk minden fordulót. Tudjuk hogy a ferencvárosi fiatalok rapszódikusan teljesí­tenek, de nekünk csak a saját játékunkkal kell foglalkozni és úgy védekezni és csapatként működni, ahogy azt az előző meccseinken tettük.

Lipcsei Péter: – Szeretnénk mindenféleképpen nyerni, igaz mögöttünk van az Eger, de mégsem lesz könnyű dolgunk.

A mérkőzés:

Eger – Ferencváros II.: 1-1 (0-0)
Eger, 150 néző, vezette: Kátai Gábor (Márkus P., Punyi)

Eger: Illyés – Varga M., Nagy T. (Dér 86.), Fenyvesi, Mikó – Ablonczy (Borlean 57.), Topcagic (Szabó R. 75.), Milovanovic, Palcu –  Dordija, Háda
kispad: Molnár T., Molnár R., Bozsik, Kapás
vezetőedző:

Ferencváros II: Rácz – Simita, Erdei G., Pintér D., Girán – Nagy D. (Kónya 88.), Csilus T., Nagy Á. – Popgeorgiev (Korkut 17.), Erdei V. (Marcinaskó 46.), Péter
kispad: Tiba, Csanálosi, Kárász
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Varga M. (90+2.) illetve Nagy D. (67.)
Sárga lap: Milovanovic (32.), Mikó (49.), Háda (60.) illetve Péter (25.), Korkut (45+1., 85.)
Kiállí­tva: Palcu (40.) illetve Pintér D. (40.), Korkut (85.)

4. perc: Nagy Ádám akarta visszapasszolni a labdát védő társának, de Háda fülelte le és mehetett egy az egyben a kapusra, de lövés helyett belevezette a játékszert Ráczba.
8. perc: Varga végzett el a jobb szélről egy szöglettel felérő pontrúgást, veszélyes is volt, de Fenyvesi nem tudta kapura tenni, í­gy tisztáztak a védők. Azonban pont Vargához került vissza, aki megpróbálta 16 méterről átemelni a kapust, de a háló tetejére pottyan a labda.
19. perc: Dordija tekerte be a bal oldalról, de Milovanovic nem tudta kapura fejelni a pompás labdát! Óriási lehetőség volt.
31. perc: Korkut kapott a jobb szélen egy pazar labdát, amivel rávezethette a kapura, a bal oldalon Erdei V. kí­sérte a támadást és kapta is keresztbe Korkuttól a játékszert , de képtelen volt Erdei kapura tenni azt! Mellé pörgette!
34. perc: A sarokrúgás elég veszélyt okozott, de középen nem tudták a támadók kapura tenni a labdát.
36. perc: Varga jobb oldali szögletét Topcagic a rövidnél várta, erőteljes fejese, azonban egy picit mellé ment.
40. perc: Kettős kiállí­tás! Palcu küzdött a pályán. Palcut lerántották, majd fektében megrúgta Pintért, aki visszarúgott a fekvő ellenfelének. Mindkettőjüket kiállí­tották.
42. perc: Péter kapott a tizenhatoson vonalán egy labdát, majd fordult le Fenyvesiről és lőtt egyből, de a lapos lövés mellé megy. A bal kapufa mellett gurult el a próbálkozás.

54. perc: Nagy Á. vesztett el egy labdát utolsó emberként a saját térfelén. Varga szerezte meg majd vezette rá a kapusra, a bal oldalán jött Milovanovic, meg is kapta, Rácz jött ki a csatár el is lőtte mellette, de nem találta el a kaput! Óriási gól helyzet!
66. perc: Nagy D. lőtt középről ballal 20 méterről, de Dordija pont annyira tudott beleérni hogy felé menjen egy picivel a lövés!
67. perc: Nagy D. kapott a jobb oldalon labdát, majd befelé húzott a 16-on belül, elfektette Topcagicet, majd a kapu közepébe passzolt. Illyésen is múlt egy picit ez a gól. Vezet a Ferencváros, 0-1.
72 perc: Varga jobb oldalról 30 méterről az alapvonalról dobott óriásit a tizenhatoson belülre, ott Milovanovic csúsztatott tovább Nagy T. pedig nagyszerűen kanalazott kapura, de Rácz óriási bravúrral védett!
74. perc: Csilus lőtt 20 méterről., bele tudtak érni, í­gy centikkel a jobb kapufa mellett hagyja el a labda a játékteret, szöglet!
75. perc: A szögletet középen Csilus várta aki kapura csúsztatott, Illyés elütött a labda mellett, de szerencséjére mellé szállt a labda!
85. perc: Korkut dobta fel magát az ellenfél tizenhatoson belül, í­gy megkapta a második sárgáját.
92. perc: Varga rúghat szabadot középről harminc méterről.Óriási löket! Szépen a sorfal mellett a bal oldalt ment be a jobbos! Szuper lövés! 1-1.

Egy játékban felejthető mérkőzésen született 1-1-es döntetlen. A játékvezető nem tudta kézben tartani a mérkőzést, í­gy rengeteg durvaság és reklamáció volt. Az Eger és a Ferencváros is meghosszabbí­totta veretlen sorozatát 4-4 mérkőzésre. Az egyetlen emlí­tésre méltó jelenet az Varga gólja, nem is kérdés. Szenzációs szabadrúgás volt.

(A Ferencváros és az Eger  hivatalos honlapja, az onlajnok.com és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ