Feljegyzések a fotelból – az expressz kisiklott

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – az expressz kisiklott bejegyzéshez

  • Fel a fejjel! Nem történt tragédia, az akarattal és a hozzáállással semmi gond. Ashmore-nak több játékteret kellene adni, Adnan nem jó pár neki, kioltják és nem erősí­tik egymás játékát. Szerintem James inkább Morrisonnal alkot jó párost. Úgy vélem Kulcsár tehetséges focista, de nem bal bekk. Le kell vonni a tanulságot és menni tovább. Belendül az a vonat, és ha nem is expressz, de gyorsvonatként befut majd a célállomásra! Szombaton irány a szentély, toljuk csak be azt a vonatot, adjunk egy kis lendületet neki! Hajrá Fradi!!!

  • Elöbb érkeztem meg a Balatonról, tehát csak most tudok reagálni “fotelszurkolónk” 🙂 í­rására. Ezt a meccset elvesztettük, de a hitünket nem! így ki lehet kapni, még akkor is, ha az soha nem örömteli, sőt mondhatni mindí­g fájó! Viszont az akarattal nem volt probléma, össze kell rázódnia még a társaságnak és úgy érzem nem lesz itt gond! Ne nézzünk sokáig hátra, jön a következő mérkőzés, ahol lehet javí­tani a hibákon.

  • en arra jottem ra pentek este hogy valojaban nem egy express vonatra ultunk fel hanem egy szemely vonatra ami lehet hogy lassabban de ugyan oda visz minket mint az a bizonyos express amugy is nem vagyok mar tul fiatal minek ez a fejetlen szaguldas szaguldas -- lassan jarj tovabb ersz!

  • Lehet nem is siklott ki, csak rossz vágányra tévedt.

  • Várható volt, hogy előbb-utóbb beleszaladunk egy pofonba. Emlékszem én ennél csúnyább vereségekre is. De utána felállt a Fradi, és ment tovább.
    Engem kí­sértetiesen a bőcsi vereségre emlékeztet egyébként.
    Csak a hitet nem szabad hagyni, hogy elvegyék. Pedig most sokan meg fogják próbálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ