Fradi szurkolók a múltból: Patonyi László, a tanár

4 hozzászólás a(z) Fradi szurkolók a múltból: Patonyi László, a tanár bejegyzéshez

  • Az tényleg érdekes kérdés amit Tibu feszeget, hogy vajon mitől válunk szurkolóvá? Tudom, nagyon sokat számí­t a családi örökség, nálunk is több generációra vezethető vissza. De ismerek olyan családot, ahol az apa Vasas szurkoló, a fiú meg Fradista. És hiába vitte az apa a fiát a Vasas meccsekre, egyszer csak “úgy ébredt” a fiú, hogy ő bizony Fradi szurkoló.

  • Remek ember volt, orommel emlekszem vissza arra , hogy hany edzest neztunk meg egyutt, azok nagy elmenyt jelentettek. Kulturalt, jokedelyu, igazi fradista volt, jo volt vele lenni !

  • Nagyon sok ilyen tanárra lenne szüksége a Ferencvárosnak és a magyar sportnak is.

  • Sajnos (talán) négy éve halt meg súlyos betegségben, a temetésén rengeteg fradista és korábbi Szt. Istvános diák valamint aktí­v játékos volt. Rövid ideig nekem is osztályfőnököm volt, ekkorra már igazgatóhelyettes volt. Nem mellékesen a Szt. István focicsapatának edzője volt (ma már külön focista osztály van az iskolában). Az iskola hí­res volt arról, hogy sok későbbi Fradi játékos tanult ott (Vincze Ottó, Lisztes Krisztián és sokan mások).
    Remek tanár volt de akiről tudta, hogy fradista azzal szemben tudta éreztetni, hogy egy családhoz tartozunk. Visszajáró diákként is amikor kezet fogtunk mindig “úgy” nyújtotta a kezét. Nyugodjék Békében!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

09.30.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
10.08.15:45 TV:M4Sport
Categories
10.21.17:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport
11.05.14:45 TV:M4Sport
12.06.20:00 TV:M4Sport