Közelmúltunk – 1989 tavasz: A változás szele

5 hozzászólás a(z) Közelmúltunk – 1989 tavasz: A változás szele bejegyzéshez

 • Köszönet az időutazásért! Nekem is rengeteg emlék elevenedett fel. 16 éves voltam ekkor, az utolsó meccsre egy alsóőrsi haverommal együtt mentünk el. A meccsről Csöpi góljaira, egy kifestett fehér kakasra emlékszem, amit beengedtek a pályára. Természetesen zöldre volt festve!Na és persze Vaszil “Séró” hajkoronájára! A meccs után a pályán boldogan üvöltöttük a több száz Fradistával: Gyula bácsi köszönjük! Gyula bácsi köszönjük! Mindezek mellett a legfájóbb és egyben egyik legszebb emlékem, mikor a pályára tódultunk, a fiúk menekültek az öltöző felé és közben dobálták nekünk a szerelésük darabjait. Szegény Simon Tibi mezét a kezemből tépték ki! Remélem, aki megszerezte, azóta is méltó helyen tartja!
  A meccs után a veszprémi buszpályaudvaron aludtam! 🙂
  Köszönöm a múlt felidézését! Csak í­gy tovább!
  MINDIG ÉS SOHA!

 • nagyon találó a cí­m a történelmi párhuzam miatt, és egy jól szerkesztett beszámolót olvashattam.

 • Ismét egy remek í­rás, köszönjük! A történelmi párhuzamokat is tökéletesen érzékelteti a szerző! Igen, ezt jelenti Fradistának lenni! Már alig várom a következő idényről(1989/1990) szóló anyagot, amikor is először végigkövettem a teljes szezont és végérvényesen rabulejtett a FERENCVÁROS! Micsoda felemelő évek voltak! Ezeket az időket kell egyszer visszahoznunk!

 • És megérdemelte az Ajax szerződést! Igaz, hogy nagyon fiatal voltam akkor, de nem nagyon emlékszem erre a büntetőpárbajokra és arra sem, hogy ez volt az elős szezon mikor 3 pont járt a győzelemért. Jó kis anyag, értékes olvasmány.

 • Fischer Pali válogatott formába játszotta végig a tavaszi idényt:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ