2017.IV.30. NB III, Ferencváros II. – Szigetszentmiklós: 3-1

fradi_cimerNB III: Kétgólos győzelem a Népligetben • Batik visszatért

Ferencváros II. – Szigetszentmiklós: 3-1 (1-1)
Népliget, ? néző, vezette: Antal Péter (Bornemissza, Sebestyén)

Ferencváros II.: Varga Á. — Kárász, Lipcsei K., Szabó N., Szántó G. (Batik, 70.) — Gera D. (János, 83.), Szpirulisz — Adamcsek, Csernik, Kovács K. — Kundrák (Pergel, 77.)
kispad: Sebestyén, Nagy G., Lakatos Cs., Takács M.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Szigetszentmiklós: Zubány — Sipos, Májer, Fritz, Erdei G., Vass M., Szabó E., Földes, Kovács J., Varga B. (Szanyó, 53.; Palkó, 77.), Pintér D.
kispad: Mikler, Imecz, Tarnóczy, Schrammel
vezetőedző: Csurka Zoltán

Gól: Adamcsek (40., 53. – mindkettőt 11-esből), János (89.) illetve Szabó E. (10.)
Sárga lap: Szántó G. (46.), Szabó N. (63.) illetve Zubány (39.), Kovács J. (52.), Pintér D. (63.)

Az üllői129.hu beszámolója:

Gyönyörű időben játszották a mai bajnoki mérkőzést, és őszintén szólva sokáig másnak nem örülhettek a szurkolók, ugyanis az első félidő nagy részében kilátástalan játékot nyújtott tartalék csapatunk. A kezdés sem volt az igazi, erre tett rá egy lapáttal a bekapott gólunk, ami óriási potya volt, Varga vetődött volna rá a labdára, ami talán gellert kapott valamin, í­gy átpattant kapusunkon – meg kell emlí­teni, hogy ezután Ádám remekül védett, fontos szerepe volt a győzelemben -, a vendég támadó pedig köszönte szépen, a gólvonalig kí­sérte a játékszert, majd a hálóba pöckölte azt. Ha már a vendégek! Több ismerős arc is volt ellenfelünknél: Pintér Dominik, Varga Bence és Vass Máté. Érdekesség, hogy a jelenleg a Mezőkövesd szí­neiben szereplő Tóth Bence is megnézte a meccset – meg persze több legendánk is, úgy mint például Rákosi Gyula vagy Szőke István.

De vissza a pályára: a fiúkon és Lipcsei Péteren is érződött, hogy nem a mi perceink jöttek el, a játékosok is összeszólalkoztak egymással, és edzőnk sem éppen az elégedettség hangján szólalt meg többször is az oldalvonal mentén. Aztán a 40. percben az első jó akciónkból meg is született az egyenlí­tő találatunk, “eltolódott” az SZTK, amit ügyesen vettünk észre, Kundrákot ugrattuk ki, egyedül vihette a kapusra, aki buktatta őt. A jogos tizenegyest Adamcsek értékesí­tette magabiztosan a lélektanilag fontos pillanatban.

A szünetben aztán az öltözőben a fiúk és Lipcsei elrendezték azt, amit el kellett és a folytatásra egy másik csapat jött ki. Hajtottunk, küzdöttünk, aminek meg is lett az eredménye, egy lövésünkbe belevetődtek, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott a sí­polás után, a végrehajtó ismét Adamcsek volt, remekül helyezte, nem érhette el lövését a kapus, hiába mozdult jó irányba. A mérkőzés legörömtelibb pillanata a 70. percben jött el, ekkor állt be ugyanis Batik Bence, közel kétéves kihagyás után, azt is láthattuk a hátralévő húsz percben, hogy nem felejtett el szerelni. Az SZTK kitámadt, amit remek kontrákkal próbáltunk megbüntetni, ami végül az utolsó percben sikerült, a csereként beálló János Norbert húzott befelé, majd lőtt, ez még kipattant, de a duplázását már nem tudták védeni, végleg eldőlt a meccs. így egy kicsit kiengeszteltük a listavezető Budafokot is a szerdáért, már tí­z ponttal vezetik a tabellát.

(Az üllői129.hu, a Ferencváros és a Szigetszentmiklós hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-csoportkör 10.06. 18:45 M4 Sport
10.09. 18:00 M4 Sport
EL-csoportkör 10.13. 21:00 M4 Sport
10.16.17:45 M4Sport
FOTELSZURKOLÓ
MK: 10.19. 13:00, M4 Sport
10.22. 18:30 M4 Sport
Novák Dezső
EL-csoportkör 10.27. 21:00 M4 Sport
EL-csoportkör 11.03. 18:45 M4 Sport