2014.IV.5. NB III, Ferencváros II. – Cigánd: 0-1

fradi_cimer

Hazai környezetben szenvedett vereséget második csapatunk

Hidvégi, Holman, Ugrai, Ionescu és Diallo is a kezdőcsapatban kapott helyet

Ferencváros II. – Cigánd: 0-1 (0-1)
Népliget, 200 néző, vezette: Horváth Tibor (Szalai, Szécsényi)

Ferencváros II.: Kunsági – Kárász (Marcinaskó 65.), Gyurácz, Hidvégi, Simita – Nagy Á., Holman – Ugrai, Ionescu (Csilus Á. 73.), Diallo – Péter (Nagy D. 46.)
kispad: Rácz, Erdei G., Korkut, Csanálosi
vezetőedző: Lipcsei Péter

Cigánd: Sánta – Szűcs, Ur, Tempfli, Varga K. – Hadházi, Baksa (Sipos 85.) – Vasas, Pop (Lakatos 46.), Varga Z. – Roszel (Katona 69.)
kispad: Bákonyi, Fljáska, Barzó, Kovács D.
vezetőedző: Fogarasi Zoltán

Gól: Roszel (30.)
Sárga lap: Kárász (32.), Holman (90+3.) illetve Pop (37.), Hadházi (65.)

Fontosabb események:

30. perc: Egy rossz hazai visszaadott labda után Pop elé kerül a játékszer, aki jobb oldalról remekül ad be, az érkező Roszel Róbert 8 méterről izomból fejel a rövid sarokba, 0-1.
35. perc: Holman fejel fölé 5 méterről centikkel fölé.
45. perc: Roszelt ugratják ki remekül, nagyszerű lövést ereszt meg a hazai 16-osról, Kunsági bravúrral üti szögletre a labdát.

60. perc: Varga kevergetett a bal oldalon, majd 8 méterről tüzelt nagy erővel kapura, amit Kunsági bravúrral ütött mellé.
77. perc: Varga Z. hagyott ki újabb meccslabdát: a bal oldalon remekül ment el, végigcselezte magát az alapvonalig, majd visszarakta a jobb lábára a játékszert és tüzelt, a kí­sérlete csupán centikkel ment mellé.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Zsinka János, technikai vezető: – A mérkőzés képe alapján megérdemelt cigándi győzelem született, sajnos nagyon sok hibával játszottunk, a Cigánd remekül védekezett és nagyon veszélyes kontrákat vezetett. Nagyon kevés helyzetet alakí­tottunk ki és talán nem is lőttünk kapura. Következő meccsünkön az “életünkért” játszunk, vagyis a bennmaradásért, innentől kezdve nekünk minden mérkőzés élet-halál. Gratulálok a Cigándnak a taktikus, jó játékához!

Fogarasi Zoltán: – A mutatott játék alapján győzelmünkhöz kétség sem férhetett, hiszen a gólunkon kí­vül igazán nagy helyzet csak nekünk volt. Sikerünk értékét növeli, hogy ellenfelünknél idén először hat olyan NB I-es visszajátszó játékos volt, akik a Fradi első csapatában is alapembernek számí­tanak. Felnőttünk a gyorsabb tempóhoz és nem látszott az “osztálykülönbség” a két csapat között. Minden játékosomra büszke vagyok, akik a mai meccsen is bizonyí­tották, hogy nem véletlen a 14 hete tartó veretlenségünk és azt, hogy magasabb szintű feladatok megoldására is alkalmasak. Győzelmünket minden értünk szorí­tónknak ajánljuk!

(Az onlajnok.com, a Ferencváros és a Cigánd hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

09.20.20:00 TV:M4Sport
OLDALAK
EL: 09.25.21: 00 Anderlecht-FTC TV:M4Sport
09.29.18:00 TV:M4Sport
EL: 10.03.18:45 FTC-Tottenhem TV:M4Sport
10.06.18:00 M4 Sport
Tapolca, 2025.jan.11.
Categories
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
FOTELSZURKOLÓ