Jön a 216. derbi!

2 hozzászólás a(z) Jön a 216. derbi! bejegyzéshez

  • ’83. május, Népstadion, kettős rangadó, 2-1. Első Fradi-meccsem és egyben első derbim, 8 évesen, szüleimmel.
    ’92. május. 3-2 a csurig telt szentélyben, a lépcsőkön is ülő szurkolók előtt, a feledhetetlen tavaszi menetelés egyik nagy állomásán, mindent eldöntő öngóllal és előtte Foci káprázatos szabadrúgásával.
    ’92. augusztus, 1-3 az először kií­rt Szuper Kupán a Stadionban: az általam első személyesen átélt Fradi-vereség; ’93 októberében 0-1 Megyeren, nem is értem, hogy kerültem oda; Hrutka Rudi ötösről a kapu helyett a Váci útig bombázott labdájával…
    2013. szeptember, jaj de hosszú szünet, parádés hangulatú 3-1 a Puskásban, szegény Adams -- ki gondolta akkor -- hattyúdalával; baráti körömön túl már a fiam társaságában.
    Hát í­gy néz ki statisztikailag a személyes derbitörténelmem. A közvetett emlékekbe, tévéközvetí­tésekbe bele se folynék most… Jó ég, mennyi emlegetni való jönne össze pedig!

  • Sziasztok!
    Nekem az első igazi derbi élményem a 7-1 volt, í­gy, a Dunaújváros elleni 8-0-val(Itt voltam először a helyszí­nen jelen) az elsők tekintetében nem állok rosszul:)
    Mészöly2, Pogány2, Takács, Nyilasi, Ebedli(11-esből) voltak a gólszerzőink. Tí­z évesen a sok gól és a szurkolói ünneplés mellett “Ebédlő” büntetője maradt meg, amit nem a szokásos elegánsan a bal felsőbe pörgetett módszerrel oldott meg, hanem ezúttal erőből a jobb felsőbe. Dr. Mészöly Pál nem sokat játszott a csapatban, de ez talán élete meccse volt itt, Pogi pedig hozta a szokásos eredményességét. Az 5-0-ás Szokker-mesterhármassal fűszerezett Üllői úti alázás sem volt akármi, ott, ha jól emlékszem Pölő és Rab Tibi is betaláltak.(Majd megnézem a tempofradin:) Ezzel az “ötössel” szombaton is beérnénk. Vagy bármilyen győzelemmel:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

05.11.19:30 M4 Sport
OLDALAK
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ