2017.III.12. NB III, Békéscsaba II. – Ferencváros II.: 1-0

W_bcsaba-ftcNB III: Négyből semmi

Békéscsaba II. – Ferencváros II.: 1-0 (1-0)
Békéscsaba, 230 néző, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Minda, Mohos)

Békéscsaba II.: Máthé — Láza, Szélpál N., Babinyecz, Zahorán — Zelenyánszki — Mácsai (Bozsó, 77.), Beszterczei, Kálmán, Kun — Tóth D.
kispad: Baráth, Vozár, Kmetykó, Kovács F.
vezetőedző: Szenti Zoltán

Ferencváros II.: Varga Á. — Kovács K. (Takács M., 71.), Lipcsei K., Szpirulisz, Szabó N. — Cseszlai (Pergel, 56.), Gőbölös, Kundrák — Csernák (Szántó G., 64.) — Adamcsek, Lakatos I.
kispad: Sebestyén, Lakatos Cs., Nyéki, Patik
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Tóth D. (45+1.)
Sárga lap: Kálmán (39.), Babinyecz (41.), Kun (60.) illetve Kovács K. (63.), Adamcsek (90.)
Kiállí­tva: Lipcsei K. (78.)

Jó: Tóth D. (a mezőny legjobbja), Máthé, Szélpál, Kálmán, Zelenyánszki, Beszterczei, ill. Gőbölös, Adamcsek, Kundrák, Szpirulisz.

A vasárnapi matinén az első félidőben a vendégek kezdeményeztek valamivel többet, Máthé kapusnak két-három bravúrt is be kellett mutatnia, hogy megőrizze kapuját a góltól. Már-már mindenki a szünetet várta, amikor vezetést szerzett a Békéscsaba. Kálmán 35 méterről végzett el egy szabadrúgást, amit Varga Ádám bravúrral kiütött, a labda azonban Tóth Dániel felé került, aki látványos csukafejessel helyezte a kapuba, 1—0.

A második félidőben is a Fradi támadott többet, azonban a Csaba volt veszélyesebb, gólt azonban már nem láthatott többet a publikum. A hazaiak „ikszes” meccsen tudták begyűjteni a három bajnoki pontot, ezzel jelentősen javí­tottak pozí­ciójukon és a bennmaradásért folytatott versenyben.

Szenti Zoltán: – Inkább nagy küzdelmet, mintsem magas szí­nvonalat hozott a mérkőzés. A látottak alapján megérdemeltük a három pontot.

(A beol.hu, a Ferencváros és a Békéscsaba hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

05.11.19:30 M4 Sport
OLDALAK
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ